Milanezi s Balkana
Hehe nije vise SES sada je neka nova firma. O ovoj prodaji se i knjiga može napisati.
Reply
Navodno su se svi "investitori" (sem tatka na bandu ,Jonghong Lija) koji su cinili SES povukli i posto je on ostao sam odlucio je da likvidira tu firmu i prebaci posao na neku svoju ,sa nekim novim "investitorima".
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ne pitajte kako... Big Grin ... info iz prve ruke ... Kolasinac je otpoceo pregovore sa Milano...prosle sedmice su vodjeni pregovori skoro cijelu sedmicu...navodno su vrlo blizu dogovora...posto mu istice ugovor u Schalkeu, momak trazi ekipu u kojoj bi mogao igrati i u kojoj ce naravno imati lijepu platu...Takodjer je Liverpool obavio snjim razgovor i stavio konkretnu ponudu na stol, za sad je Sejo blize Milanu ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ako je Kolašinac dobio obećanja da će igrati u Milanu onda nam budućnost i nije tako svijetla.
Reply
Pa mnogo je bolji od oba nasa lijeva beka (Vangioni i Antoneli) tu naravno ne racunam De Sciglia koji to nikad nije ni bio. Mada ja ne vjerujem u te spekulacije, jos je rano.
Reply
[Image: 2b656cb54f.jpg]
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Da je nesto specijalno bolji (bolji jeste ali nista spektakularno ne moze ponuditi)  nije ali mladji jeste i djaba je.
Reply
Besplatan je, i bolji od ove dvojice. Ali i uzima non-eu mjesto...

Treba uzeti Bernardeschia i onoga Dahouda sto su ga skautirali i imas veznu liniju za 10 godina. DAhoud bi mogao biti mega igrač. Strava playmaker.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ne uzima ovaj mislim EU mjesto. Ima on i njemački pasoš. Igrao je on za mlade Švabe nekada. Bar mi se tako čini. Slažem se za ovu dvojicu ali treba uzeti i Grizmana, dvojicu iz Monaka (Silvu i mladog špica), Carvalha iz Sportinga i jos par jakih igrača. Pitati Juventusa pošto Rugani obavezno. To je kupovina. Kakav crni Kolašinac. Završit ćemo kao Inter sa takvim polovnjacima.
Jebo besplatne igrače. Ako budu ti Kinezi (amerikanci) novi, nek se isprse. Trend besplatnih (jeftinih), a usput i da budeš prvak evrope, igrača je izmislio, gle li čuda, Galijani. Ako budu ti novi, neka se odmaknu od njegove politike.
Reply
(03-28-2017, 06:25 AM)kakabanja Wrote: Ako je Kolašinac dobio obećanja da će igrati u Milanu onda nam budućnost i nije tako svijetla.

Naravno da mu nije obecano mjestu u prvi 11... ja sam vise mislio da ce prije igratu u Milanu nego u Chelseau ili City-u ... po meni Kolasinac nije klasican bek kakvi igraju u Italiji, ali ima snage i fizicki ce pojacati nasu odbranu...

Abate je sve vise povrjedjen i De Sciglio se bar jednom povrjedi u sezoni, plus odbio je da produzi ugovor ... tako da nama osim Kolasinca treba jos jedan igrac na poziciji beka ... na Vangoinia i Antonellia vjerovatno se nece racunati ....

Nisam siguran da li ima njemacki pasos, pitacu....prijatel mi radi u  PR timu Kolasinca i on mi je rekao za ove pregovore...kaze takodjer da mu je Milan ponudio odlicne uslove tako da me ne cudi da je izabrao Milan...ali sam dobio info da je pregovarao sa Gallianiem i Fassoneom ... tako da mozda i to nesto znaci sto se tice Kineza ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply