Milanezi s Balkana
(08-11-2011, 09:58 AM)dejo Wrote: Bez obzira na pobjedu, ja i dalje mislim da se Prandelli gubi kao commisario technico....a Montolivo je igračina, problem je što mu ime nije po novinama kao Fabregasovo....gledao sam sinoć brazil i njemačku,onaj mali gotze je budući nogometni bog...nadam se da će jednog dana nositi milanov dres...

oce ali ne prije nego napuni 32. godinu....
Reply
(08-11-2011, 12:05 PM)kalla1899 Wrote:
(08-11-2011, 09:58 AM)dejo Wrote: Bez obzira na pobjedu, ja i dalje mislim da se Prandelli gubi kao commisario technico....a Montolivo je igračina, problem je što mu ime nije po novinama kao Fabregasovo....gledao sam sinoć brazil i njemačku,onaj mali gotze je budući nogometni bog...nadam se da će jednog dana nositi milanov dres...

oce ali ne prije nego napuni 32. godinu....

jesi pesimista Huh
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Samo da pozdravim Wink
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Dugo te nije bilo Seki Smile ...Signature ti je dobar Wink

Transferi ulaze u zavrsnu fazu...Fabregas je konacno zavrsio u Barci i ta sapunica je gotova...ja sam se malo potajno nadao da se moze predomisliti i doci medjutim sad je sve gotovo...Hamsik izgleda ostaje u Napoli bar jos jednu sezonu....
Znaci od igraca koji su se spominjali cesto pa sad je zatisje ostao je Bale...Na ovu trojicu mislim jer su klase, oni sami mogli preokrenuti nas vezni red...mada sam sumnjicav za Bale-a kako bi njega Max i gdje stavio i poslozio....
Ostali su Montolivo i Aqua najbolja opcija bi bila kad bi dosli obojica...jer ni jedan od njih sam ne moze bas puno donjeti nasem veznom redu pogotovo Aquillani...
Ili opcija Montolivo i Ganso...pa da se nadamo necemo visem u CL uz ostanak Cassana...
Ali svakako sam za dovodjenje Montoliva iz razloga sto moze igrati na vise pozija u veznom redu i vjerovatno je buduci nosioc veznog reda Italije...
Takodjer neki su poceli nagadjati da ce do sljedece ned 21.aug kada je Berlu Cup Milan dovesti na posudbu Kaku i da ce ovaj sjediti s presjednikom u lozama Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Uvijek neko pojacanje sjedi s Berlusconijem u lozi pred kraj osmog mjeseca pa ce taj cirkus, vjerujem, ponoviti i ove godine.

Sto se tice fabregasa, to je oduvijek i bila utopija. Pa zasto bi on dosao igrat u ligu koju ne poznaje, iz koje odlaze sve posteni igraci i za duplo manju placu?!

Veliki igraci ce do nekog ozbiljnog zaokreta zaobilaziti talijansku ligu i to je realnost. Milan, kao niti ostali talijanski klubovi, ne mogu privuci top 15 svjetskih igraca.

Tako da, nama od zelja ostaju montolivo, vrlo dobri veznjak, izdajnik kaka, nedokazani ganso ili netko cetvrti.

Nikakav fabregas, bale, schweini, essien, pa kako vidimo cak ni pastore iki hamsik.

Ali, zato i volimo talijnsku liguSmile
Reply
(08-13-2011, 12:04 PM)geoff Wrote: Uvijek neko pojacanje sjedi s Berlusconijem u lozi pred kraj osmog mjeseca pa ce taj cirkus, vjerujem, ponoviti i ove godine.

Sto se tice fabregasa, to je oduvijek i bila utopija. Pa zasto bi on dosao igrat u ligu koju ne poznaje, iz koje odlaze sve posteni igraci i za duplo manju placu?!

Veliki igraci ce do nekog ozbiljnog zaokreta zaobilaziti talijansku ligu i to je realnost. Milan, kao niti ostali talijanski klubovi, ne mogu privuci top 15 svjetskih igraca.

Tako da, nama od zelja ostaju montolivo, vrlo dobri veznjak, izdajnik kaka, nedokazani ganso ili netko cetvrti.

Nikakav fabregas, bale, schweini, essien, pa kako vidimo cak ni pastore iki hamsik.

Izdajnik Kaka???
Da,pristran sam,dugo mi je bio najdrazi igrac,ali,da li je on htio otici ili je prodan za 60 mil €,da se napuni blagajna ?????????????????
Reply
Daleko najbolji igrac pod ugovorom ne napusta klub ukoliko to sam izricito ne zeli. Pa nije milan dinsmo zagreb jebemuSmile
Reply
(08-13-2011, 12:59 PM)geoff Wrote: Daleko najbolji igrac pod ugovorom ne napusta klub ukoliko to sam izricito ne zeli. Pa nije milan dinsmo zagreb jebemuSmile

Nije,al je ta ili sljedeca godina bila izborna u Italiji... Big Grin
Reply
I to dokazuje sto?

Berlusconi ce prodat najboljeg igraca da bi prikupio glasove navijaca intera i juventusa?!
Reply
(08-13-2011, 12:04 PM)geoff Wrote: Uvijek neko pojacanje sjedi s Berlusconijem u lozi pred kraj osmog mjeseca pa ce taj cirkus, vjerujem, ponoviti i ove godine.

Slazem se i to je sve tacno...ali opet s druge strane nama treba neko tako pojacanje za nesto vise u CL...
Galliani je dao prognozu davno da ce Bundesliga prestici Clacio to je sada tako...a Celo predvidja radi stadiona i ostalih stvari da ce to uskoro uraditi i Francuska liga...Celo je predugo u ovom poslu...
Od tih svi igraca samo neka basnoslavna ponuda tj, plata moze privuci a taku realno moze dati Berlusconi ...plus Boa je izjavio da Max od njega trazi da se vrati u vezni red, na lijevu ili desnu stranu...
Interesuje me sta mislite o transferima konkurenata u ligi i igraca koji se spominju da mogu doci...
Ja mislim ako Inter pusti Eta i Snijdera da ponavljaju debilne poteze iz proslosti, ustvari uvijek su ih pravili (Moratti je neznalac) samo nisu u vrijeme Mou...
Juve pravi nako solidnu ekipicu samo tu po meni sem Vidala nije dosao pravi igrac...
Roma je dovela odlicnog golmana i napad i veza su im solidni, ali u odbrani puse vjetar to je cudo(sinoc ih je Valencia raznjela)
Lazio isto dosta mjenja stastav
Po meni Napoli radi najbolje stvari do sad...ostala je ekipica zadrzali su sve zvijezde(zasad) a doveli extra igraca- Inlera...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply