Musaka potpisao. Definitivno na vrijeme poceo merkato.
Žalio se Silvio kako je on prošle godine potrošio 157 mil na pojacanja. Pa naravno, kad si baco pare kroz prozor radi Gallijanija. Da si ti 157 i ostale uložene pare zadnji 5-6 godina uplaćivao za prave igrač, danas nebi morao prodavat klub. Ali veliki je poduhvat dati jarani nogu kad svi vide da ti je loše cinio. E pa sad ispastaj. Fassone i Mirabelli su dovukli prava pojačanja i vidi čuda ni jedan nije iz Genove
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-30-2017, 11:44 AM
(This post was last modified: 05-30-2017, 11:52 AM by Sampinjon.)
Sa nestrpljenjem ocekujem da vidim naredne poteze na jacanju sredine terena. Ovo za sada deluje relativno solidno ,cak i vise nego solidno obzirom na renome kluba koji su iza sebe ostavili B & G. (Samo bez tuznih prica o slavnoj proslosti ,gledajmo situaciju u sadasnjosti koja se realno najvise i racuna kad se dovode igraci.)
Za Baccu je navodno zainteresovan samo Galatasaraj i to sa ponudom od 6 miliona eevra.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(05-29-2017, 06:37 PM)Red and black fan Wrote: Što se tiče Donarume siguran sam da postoji dogovor između kluba i njega, uostalom neka radi šta hoće ali ovakva atmosfera sigurno odmaže. Našli da pametuju oni koji ne bi znali gde im je dupe a gde glava sa 18 godina na njegovom mestu.
Daj jedan razlog zasto bilo ko na svetu u njegovoj situaciji ne bi znao gde mu je dupe a gde glava? Ljudi se snalaze u mnogo tezim situacijama u tim godinama. Ovaj da se suta u dupe i peva od srece sto ga je zivot "napao" ovakvom vrstom "nevolja".
(05-29-2017, 02:05 PM)kakabanja Wrote: Raiola je tu profesionalac. On radi samo svoj posao. I radi ga vrhunski. Pa valjda mu je posao da za igraca (i za sebe) zvuce sto vise para. Takodjer Raiolu nikad nisam cuo da kaze da navijam za taj i taj klub. Takodje ako igrac kaze ja hocu da igram tu i tu a uz to sam placen kako ovi lupaju, 3.5 miliona (zakleo bih se da je to medju 10 najplacenijih golmana na svijetu) onda Raiola tu nista je moze, osim ako mali nije u kakvom duznickom ropstvu.
Mislim da je i Fasone u jednom intervjuu rekao da se sprema ponuda od 3.5 i da su novinari odatle "preuzeli" taj podatak. A Rajola radi malo i mutan posao. Evo cak su ga i iz Napolija optuzili da je spekulacije za njihov interes oko Donarume licno on plasirao u medijima kako bi "zakuvao situaciju" i izvrsio pritisak na Milan.
Kessie je nas. Fenomenalno!
Konstantno se spominje Djenova i Galijani te neki mutni poslovi. Koliko ja znam iz Djenove smo doveli El Saravija, Antonelija, Kucku i Princa. Za Princa i Saravija smo dobili najmanje koliko smo ih i platili a za ovu svojicu smo dali neku sicu. Kucka se je u svakom slucaju isplatio.