Milanezi s Balkana
Nisam za Costu, jeste igracina ali mi je jedan od najomrazenijih fudbalera ikada.
Reply
(06-08-2017, 04:12 PM)kakabanja Wrote: Slabo se sjecas ali nek ti bude.

Ma naravno ,imao je Galijani prosli rok na potpisu i Gereta Bejla ,Mesija i Mbapea ali mu Kinezi nisu dali da ih dovede. Mukica...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Galijani je potpisao od Gulita jos 5 6 zlatnih lopti.
Nadam se da se tog sjecas.
Reply
Da l' i dalje pričate o Galijaniju hahaha

Košta je govedo ali lik je vodio svoje timove do titula u 2 najjače lige, sve radi za pobedu... U dobrom sistemu je izuzetno koristan i van golova.
Devilcool
Reply
Rodriguez je zvanicno nas.

Idemo dalje.
Reply
Kosta je super igrac. Sjecam se kako nam je zabio. Vrhunski kao Inzagi iz najboljih dana. Samo lik bi u Seria A skoro svaku dobio crveni, sa ovim kriterijumom.
Reply
Ovi novi potpisuju kao na traci. Kad jednog potpisu odmah ide novi na red. Bas mi se svidja kako se slaze ekipa. I definitivno slazu za 2 mjesto ekipu, najmanje. Nije to prva klasa igraca ali bas ima nekakve veze. Napokon trener i kakav takav budjet
Reply
@Kakabanja ,ostavi se Galijanija od pre 25 godina i ovog u zadnjih 5. To nisu isti ljudi. Vec smo razjasnili.

I Konti je stigao u Cassa Milan. Videcemo sta ce se iz toga izroditi.
A Kosta bi bio idealan za ovo sto se kod nas fura (ako bude i naredne sezone isto) - jedan klasican napadac sa ova dva pored. Uostalom u toj formaciji je igrao i Celsi ove sezone pa - 22 gola i 8 asistencija. Problem su ti njegovi "sporedni efekti"...
A i kostace verovatno manje nego Morata ili Aubamejang.
Dovesti njega ,Belotija i Veratija i da se polako zatvara taj prelazni rok Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
To ti je 150 miliona druže Big Grin
Devilcool
Reply
Nikad ja nisam tvrdio da jeste. Ali tvrdim da bi on sa parama koje se trenutno trose bio prvak sa 15 bodova prednosti u odnosu na Juventus. Ova dvojica za sada fino rade a do sada nisu bog zna sta pokazali. Ovaj celavi je nesto slicno ovome sada radio za Inter i ostalo mi je samo u sjecanju kako ga je Galijani nasankao kao mladog majmuna za onog crnca iz Monaka a debeli je skautirao za klub koji redovno trosio najvise uz Juventus u zadnjih 5 6 godina i nista pametno nije iz-skautirao sto vidim gledajuci tabelu Serie A u tom istom periodu. Iskreno se nadam da im je ova godina prekretnica, da stvore nesto pa da ih i ja mogu imenom nazivati. Do tada su za mene celavi i debeli.
Reply