Sad gledam na TV-u da je Schweinsteiger izjavio da je prelazak u Milan moguć.
Dobar je igrač ali ja ga nikako ne mogu, radije bi Gansa.
Ako dovedu Schwein. mislim da onda od Gansa definitivno nema ništa.
Vrlo jednostavno...ako Schweini veceras bude igro u CL znaci nema nista od njega...ako ipak ne bude onda ga do ned treba ocekivati u Milanu...
Isto tako je sinoc bilo za Nasrija...on vec do kraj sed treba da napusti Arsenal
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Moratti izgleda prodao eto'oa, to bi vrlo lako moglo biti nase jedino pojacanje ove sezone. Covjek je prosle sezone valda zabio pola merdinih golova.
Scweini je u sastavu znaci 90 % nista od njega...jos jedna izgleda novinarska patka i krivi trag...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
meni ide na kurac barca i kako se ponasaju na terenu ka cigani
08-18-2011, 11:48 AM
(This post was last modified: 08-18-2011, 11:55 AM by klanfa.)
Slazem se,Kaka se ponio kao gospodin,boli ga k**** za desavanja u Realu,ne da mu ono g**** da igra,stavlja onog pola Turcina pola Svabu da igra...Sinoc na SPORTKLUBU komentator rece da se zbog njega i fudbala opcenito nada da ce se on vratiti u Milan,kao sto rece "Takva fudbalska velicina da grije klupu igracima kao sto su Di Maria,Ozil i COENTRAO"...
On je Mr X,sigurno,to je Galliani znao prije 3 mjeseca,i bolje on nego Montolivo,jer Kaka moze utakmicu rijesiti jednim potezom,a Montolivo,na njegovu zalost,ne moze!
EDIT:
Barcin i Realov ciganluk.......Jednom ga udari Realov igrac kako treba,a ostalih 5 puta glumi..FUJ
Zastitite Messija,udari ga covjek u kuk,on se hvata za neku stvar......Pa i Messi svjesno provocira neke faulove,kao kad je Pepe dobio zuti karton,mogao je ono Messi izbjec i proc,ali neka,treba od Pepea (koji je vec na losem glasu) napravit jos goreg,to je bio cilj Barcine igre u nekoliko navrata,ocrniti Real (koji i igra prljavo vrlo cesto) pa da uvijek mogu na to da se izvlace kad izgube (na nacin na koji Real igra)!
To je moje misljenje o posljednjim susretima Reala i Barce,a ocekujem da se tako nesto i nastavi!
Toliko za sad!