Milanezi s Balkana
Biti ću razočaran ako bude pobjeda s manje od 5 golova razlike danas  3bandiera
Reply
Ma ova utakmica je nebitna, cak moze biti i kontraproduktivna visoka pobjeda veceras. Tako nam se desavalo nakon Shkendije i Austrije da poletimo, a onda tresnemo od zemlju u ligi. Ide nam utakmica s Romom i ja i dalje mislim da mi tu tesko mozemo uzeti tri boda. Ali eto volio bih da grijesim.
Reply
Anćeloti dobio otkaz. Evo idealne zamjene za Montelu. Sad samo treba i on da ispuni očekivanja te da i on dobije otkaz.
Reply
Ne bitno kako večeras zavrsi, ja bi ujutro sazvao konefernciju i dao Montelli otkaz i doveo Carletta. Jer kako god okreneš bolji je od ovog aviončića. Joj jest mi drago što ga Silva zabi, samo da pokaže onoj budali na klupi zašto je doveden: DA IGRA a ne da ga ti maltretiras na klupi đubre jedno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ako se nastavi sa ovakvim "igrama" ,Roma ce mu biti zadnja. Ovo veceras je zali Boze gledati...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
ovo veceras je bez igre vise stoperi se dodaju nego vezni igraci, postavljanje naseg veznog reda je ravno 0 koliko puta stoperi organizuju igru jer sredine NEMA deff mislim da mu je Roma zadnja utakmica

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
hahahahahaa Rijeka nam zabi hahahahahah meni je stvarno veceras zao Cutronea koliko se decko trudi i otvara a nigdje lopte...kad nas je rjeka pojela na sredini sta li ce nam tek roma uradit.

Reply
Mi vec 7-8 godina nemamo ozbiljnog veznog reda i sve vise mislim da je to nas najveci problem. Jer nije Bonucci mogo preko noci zaboravit igrati pa da ovoliko grijesi, cka i Romagnoli ipak su to reprezentativni igraci. Ali jednostavno toliko su prisiljeni da imaju loptu u nogama da se to mora desiti. Gledam veceras jednu situaciju i ne mogu da vjerujem, Bonuci dodaje vertikalnu loptu Cahanoglu (on je sam nema niko blizu njegovih ledja) i on po automatizmu vraca loptu Bonuciu, Bonuci mu opet dodaje istu loptu (ista situacija niko iza njegovih lejda) a on ponovo automatski vraca loptu uopste se ne osvrce iza sebe i da krene prema naprijed. Mislim da ova situacija oslikava 90% akcija naseg veznog reda kako ove sezone tkao i prethodnih. I sta onda mozes ocekivati? Cim dodje jaci protivnik koji napravi presing na nase odbrambene igrace dozivimo potop naravno. Mislim da u nedelju s ovakvom igrom nemamo sta trazit. Pa nije ni trener Rome glup, pritisnuce nas gore od pocetka utakmice bice neke ovakve greske ili penal i nakon tog je utakmica rijesena...
Reply
huss sve to stoji ali pogledaj postavke veznih igraca doslovno rupa u sredini i onda se desi da bonuci organizuje 99 posto napda trazeci napadace dugim loptama, jednostavno nas najveci problem je trener i cim prije on ode to bolje za nas

Reply
Ovo je toliko zalosno, da ne mogu da vjerujem da je stvarnost. Ne znam, kamere su par puta pokazale gore na tribini celnike Milana, i mislim da je fer da mu ujutro daju otkaz. Jer ova pobijeda u zadnjoj sekundi nije njegovo djelo vec na guranje. Zalosno je sta radi. On ne zna formirat taktiku 3-5-2 jer ovo sto radi je pacenje. Ona 3 nazad su toliko izgubljeni, a sve radi preglupe taktike. Pa nji trojica nisu offside zamke uspijeli napraviti radi veznog reda. Bolan Rijeka ti skoro ukrala 2 boda, Rijekaaaaa!!! Pa Roma, Napoli, Fiorentina, pa cak i Atalanta bi nas pobijedili veceras.
Ekipa mu se prerano opustila, svako radi sta hoce, Suso se zajebaje, Silva nece da doda, vezni red izgubljen, Borini nisam ga ni primjetio do 94', a odbrana mora sama da zaustavlja i napadaca i vezni red Rijeke. Daj bolan o cemu mi pricamo, pa nije to 3-5-2. Pogledajte kod Chelsea kako se igra 3-5-2, hocu reci treneri koji igraju tu taktiku znaju je i postavit, Montela to nikad nije igrao, i glupo je da sad to postavlja. Jer po meni Milan mora da igra 4-2-3-1 jer smo izgubljeni sa trojicom sami nazad. Ovako kako to Montella postavlja se ne radi.

Ali sta meni vrijedi ovdje palamudit, kad ce on nas predvodit na San Siru u nedelju i to je to. Ja da se pitam, sutra ujutro bi mu urucio otkaz i doveo Carletta, kojeg sam trazio da se otjera, ali on barem zna taktike bolje nego ova neznalica. On je izmislio 4-3-2-1 i kud vise mozda bi nam i ta taktika bolje legla nego ovo Montellino preseravanje. Jer ne vidim ni jednu bolju soluciju trenutno kao trenera, a price kao moramo pustit Montelu da radi, nova mu je momcad, itd... daj molim te. To smo prosle sezone u februaru do aprila brujili  da se otjera i bila je rasprava da mu treba dat sansu da istraje, i na srecu je ostao 6ti. I dato mu je povjerenje i evo kako nam je vratio. Sumnjam da on moze ucinit nesto posebno protiv Rome, on ih ne zna motivisat, dat im uputstva, covjek nazalost nije za nas i to moramo svi shvatit. Eto daj Boze da grijesim, ali vecina ga zeli dalje od klupe.

Za mene je veceras sve prokockao, i za mene je veceras izgubio utakmicu, sa onakvim ponasanjem i onakvim zajebavanjem protiv Rijeke. Za onako nesto se MORA dat otkaz.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply