10-22-2017, 03:55 PM
Terotske sanse nema da ga dobije ove godine.
|
Milanezi s Balkana
|
|
Terotske sanse nema da ga dobije ove godine.
danas kesi je nosio sredinu obavljao i svoj i tudi poso. a to da montela dobija otkaz niko sretniji od mene ali od tog nema nista on i dalje ima punu podrsku kluba i uprave
Sent from my iPhone using Tapatalk
10-22-2017, 04:02 PM
(10-22-2017, 03:55 PM)kakabanja Wrote: Terotske sanse nema da ga dobije ove godine. Zamisli Montela i Mihajlovic dobiju nogu istovremeno i Kinezi vrate ovog drugog ovamo
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
10-22-2017, 04:23 PM
prema sky Montela je siguran na klupi xD
Sent from my iPhone using Tapatalk
10-22-2017, 04:25 PM
Naravno da jeste. Cek samo da izgubi sledece kolo od Kjeva da zacementira tu podrsku. Ovoj dvojici kao da Inter jos uvek potpisuje cek sa platom...
(10-22-2017, 03:54 PM)winstonwolfe Wrote: Jedino sto je vazno je da ce Montela dobiti otkaz poslije ove utakmice. To je netacan odgovor ![]() Sky Sport pise da je opet prezivio...unatoc bodu, Uprava je zadovoljna kako se ekipa borila sa igracem manje skoro vise od 75 min ... Ja ne znam za kojeg vi crnca fakat govorite, al Kessie je u drugom pol vukao sredinu prema naprijed, kad su svi ostali bez snage i nabijali loptu on je trco otvaro se i spajao sredinu sa napadom...ja ne mogu da vjerujem da vi pored Biglie u veznom redu uspjete nekog drugog da pljujete... I jos jedna stvar zasto sada vise nego ikad zelim da Montella ode je izbor drugog kapitena...pored Bonavneture, Romagnolia, Susa, pa i Donnaraumme on kapitensku traku daje Biglie...pizda jedna !
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Borila? Sa tom "borbom" mi nemamo sta traziti sledece kolo u Veroni. Osim mozda boda.
10-22-2017, 04:41 PM
(10-22-2017, 04:31 PM)Sampinjon Wrote: Borila? Sa tom "borbom" mi nemamo sta traziti sledece kolo u Veroni. Osim mozda boda. Zali se Fassone i Mirabelliu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-22-2017, 04:51 PM
Jbga ,mozda stvarno nemaju para za kompenzaciju pa moraju da mu "pruzaju podrsku". Ovo st®anje me podseca na situaciju kad je Berluskoni do besvesti trpeo onu majmuncinu Veseljaka na klupi kako bi ustedeo pare na odsteti.
A sa druge strane ovaj da ima obraza sam bi podneo ostavku. Jos pre utakmice ga nije bilo sramota da prica kako problem Milana nije igra koja je fantasticna (!?) vec samo rezultati...pasgajebo mora da ima dobrog dilera...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|