Za nadati se je da ce i Interov skaut dobiti nogu. Zasluzio jeni celavi ali on ima jaku poziciju.
11-27-2017, 12:00 PM
(This post was last modified: 11-27-2017, 12:09 PM by Sampinjon.)
Tako je upravo idemo zivotinje ,nesposobnjakovic je konacno proteran...naslendik mozda i nije najsrecnije resenje ali ce svakako obavljati bolji posao nego Montela jer od ovoga ne moze gore...
https://mobile.twitter.com/ThatBoyAmro/s...56/photo/1
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Ne znam koliko je pametno postaviti Gatuza.
Svaka čast Đenaru, meni lično jedan od najomiljenijih igrača, al bojim se da nije za klupu Milana.
Ovo može biti i znak da su se pomirili da je sezona izgubljena.
Eh da, što smo gledali Kalinića, gledali smo. Mislim da mu Đenaro neće oprosititi ovu nonšalanciju kad je izlazio u utakmici protiv Torina.
Mislim da sad imamo prvog superstara tima, i on će da puni naslovnice sa svojim ispadima.
Suso je sebicno govno od igrača. I to je isto stvar trenera. Njemu 3, 4 igrača stoje u 16m i otkriju se a on puca 12 puta... Sramota. Bonaventura od ozljede nije isti igrač, spor, loš. Biglia ne zna što treba raditi, kao i KEssie od kojega se očekuje da on bude Vidal a on nije to. I ima 20 godina. Polako s njim. Kalinic je takav kakav je igrac i to smo i dobili za 20mln danas, prosjek serie a.
Ekipa nam se raspala kada je otisao Conti prakticki. Borini je jos solidno i odigrao... Obrana neuigrana, njemu je Zapata bolji igrac od Mussachia...oookkk....
Ako su pametni i ako ima novca treba hitno dati Calhanoglua na posudbu kao sto je Suso isao. I dovesti jednog tehničara veznog. Pas igrača. Za špicu ionako na zimu nema novaca i vremena. Čak i ako Auba bude na prodaju.
Gattuso nista nije pokazao kao trener ali to nista ne znaci. Neka se okrenu Europa ligi i tamo odigraju na osvajanje. Tamo nema ozbiljnih ekipa osim Arsenala i mozda koja ozbiljna uđe iz LP. Ali ni mi nismo pa...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
(11-27-2017, 01:23 PM)winstonwolfe Wrote: Mislim da mu Đenaro neće oprosititi ovu nonšalanciju kad je izlazio u utakmici protiv Torina.
Ono je bilo klosarski da se recima ne moze opisati. 0-0 ,tim juri pobedu ,svaki sekund dragocen i pseto se onako ponasa...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
11-27-2017, 10:46 PM
(This post was last modified: 11-27-2017, 10:50 PM by Maji_TZ.)
Niko se ne raduje smjeni trenera u svom timu...ovo je 6 trener u 4 godine...koja ekipa je postigla rezultat, a da je toliko rotirala? - Ni jedna jedina...
Ali Montella je ispucao sve sto se dalo ispucati...on je toliko bio neshvatljiv ovu sez...prosle god sa dosta slabijom ekipom je igrao 3x bolje cak i taj trofej uzeo...znao je koju formaciju i sistem da forsira, ali ove ....
14 kola- 13 razlicitih sastava i 7-8 formacija...ja ne znam sta je njemu bilo? Da li se on totalno pogubio pod ovim pritiskom ili je to totalno neznanje? Izgleda necemo nikad saznati...ja ipak mislim da je on ogranicen trener za ekipa na sredini tabele, gdje nema puno pritiska...
Gattuso nije se dokazao kao trener...ne znam ni kakv je sa taktikom...znam da je u Primaveri igra 3-4-3 ili 4-2-3-1, jedno je sigurno igraci ce sada morati postovati dres i klub za koji igraju, sa Gattusom nema zajebancije i drugarstva...i vjerujem da nece falit motivacije..
Vec sada se postavlja hiljadu pitanja, da li je Gennaro pravi izbor... Ali realno nismo mogli vise cekat nekog boljeg trenera...da je Uprava sacekala ovih 8 kola i sredinu januara, to bi vec bilo kasno i onda bi nastala prava panika...ovako ne mogu reci da nisu pokusali...
Usput nisu ga otpustili Fassone i Mrabelli, nego Kinez...insistirao je na nekom drugom treneru,nadajuci se pozitivnom soku...Fassone i Mirabelli jednostavno ga vise nisu mogli braniti i lakse ce biti Gattuso sad u naredni 7 kola da upozna ekipu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
To sebicno govno nam je najbolji asistent ovu i proslu sezonu.
Ne ocekujem nista od Rina, bar ce biti zabavno do kraja sezone ovako smo se samo nervirali. Mozda ispucamo jos 1 legendu ali sami na to pristaju.