(08-30-2011, 11:57 AM)ensar7 Wrote: Evo danas citam Roma poslala ponudu za Pjanica. Ne znam za vas, al meni se taj igrac toliko svidja. Mlad, i ima veliki potencijal u preglednosti igre. Al najvaznije: zna pucat slobodnjake i izvodit kornera, a to je trenutno najbitnija stvar koja nasem Milanu fali. Jer mi je pun djavo nabacivanja lopti na glavu iz slobodnjaka i dodavanja prvom iz kornera. Mozemo dovuc decka za male pare, i tako sigurno rijesili vezni [/[b]b]red. Jer tvrdim da je Pjanic bolji ofanzivni vezni od Boatenga, i stim Boateng napokon mogao da igra svoju poziciju: box-to-box.
Dzeki svaka cast, narasla mu je cijena, i ocekujem za par sedmica ponovnu izjavu Galliania (vec je za Torresa isto to rekao): Nazalost nismo ocekivali da ce taj igrac biti toliko dobar. Nazalost propustitli smo priliku da ga dovucemo za male pare.
Ali i dalje mislim da nama je vise Ibra potreban nego Dzeko. Zasto? Mi ne igramo na brze kontranapade. Ako pogledate, svaki put bi Ibra vukao loptu sa sobom, i driblao. A upravo taj dribling fali Dzeki. Jer Dzeko jest dobar u realizaciji, ali nema driblinga, koji je nama prijeko potreban. Jer nama lezi Ibra, zato sto moze da povuce loptu, pukne fintu i onda ili doda ili suta na gol. A naravno u brzim akcijama je takodjer ubitacana. Zato, bolje stojimo sa Ibrom nego sa Dzekom.
Jos 2 dana, ja se nadam da ce dovuc nekog u veznom redu, jer fali nam ogromna karika na tom mjestu. Ako nikog ne dovuku, opet cemo patit tu u sredini. Jer ja vise apsolutno NISTA ne ocekujem od: Ambrosinia, Seedorfa, Gattusa, i Van Bommela. Tesko da me mogu iznenadit. To su 4 ne potrebna igraca u nasem sastavu.
I naravno:
Bajram Serif Mubarek Olsun
Ensare, Ensare, sa Miralemom Pijanicem da Milan sigurno rijesi vezni red?!?!? Ne mogu da vjerujem kakve gluposti ti pricas. Dobar izvodjac slobodnih udaraca?!?!
Wikipedia: Miralem Pijanic
Lion: 87 utakmica 9 golova
Reprezentacija BiH: 25 utakmica 3 gola
Pa ovo je vise nego smijesno za ofanzivnog veznog i tako dobrog izvodjaca slobodnih udaraca.
Ne znam dal da se smijem ili da placem.
Per aspera ad astra!
Galiani ponovio danas za Gazzetu : AC Milanov shoping je završen... a tako se nadam da nas farba i da ce sutra doci barem jedan od ovo dvoje ( Lass - Montolivo )
08-30-2011, 10:31 PM
(This post was last modified: 08-30-2011, 11:08 PM by ludiot.)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60228 ???????????????????????????????????????
pregovori milan - juve (krasic)?????
Mecong prijatelju, ja ne pratim statistiku. Ja gledam uzivo. Poserem se ja na statistiku, ako taj igrac nema pojma na terenu. I Van Nistelroy je bio k*ta od igraca, al ubica jer ga cijelu tekmu nema al non stop se pojavi na pravom mjestu u pravom trenutku i uradi pravu stvar. I covjek je zabijao ko na traci. Al ga vamo nije nigdje bilo.
Znaci statistiku prosipaj drugima, kad mi dodjes sa svojim (ne od drugih novinara) izvjestajima o njegovim utakmicama koje si licno gledao na tv, a ne pregledao youtube video od 1:45, onda mozemo pricat. Do tad ti visi na wikipediji, a ja cu pred TV i laptopom i pratit ligu 5
Ciao bello
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
[quote='ensar7' pid='12500' dateline='1314748233']
Mecong prijatelju, ja ne pratim statistiku. Ja gledam uzivo. Poserem se ja na statistiku, ako taj igrac nema pojma na terenu. I Van Nistelroy je bio k*ta od igraca, al ubica jer ga cijelu tekmu nema al non stop se pojavi na pravom mjestu u pravom trenutku i uradi pravu stvar. I covjek je zabijao ko na traci. Al ga vamo nije nigdje bilo.
Znaci statistiku prosipaj drugima, kad mi dodjes sa svojim (ne od drugih novinara) izvjestajima o njegovim utakmicama koje si licno gledao na tv, a ne pregledao youtube video od 1:45, onda mozemo pricat. Do tad ti visi na wikipediji, a ja cu pred TV i laptopom i pratit ligu 5
Ci
I sa statistikom i bez statistike reci da bi sa Miralemom Pijanicem AC Milan (Halo AC Milan) "stalno rijesio vezni red" je zesca glupost. Covjece Milanu treba igrac tipa i kvaliteta Snijdera ili bar priblizno njegovih kvaliteta da bi se moglo nesto traziti u LS. A za Miralemom Pijanicem eto vidim veliki klubovi polomise noge. Da Miralem Pijanic nije slucajno dao onaj gol Realu za njega nikad niko ne bi cuo. Usput da ti kazem i ja sam iz Zvornika (centar) kao i Pijanic.
Per aspera ad astra!
(08-30-2011, 10:31 PM)ludiot Wrote: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60228 ???????????????????????????????????????
pregovori milan - juve (krasic)?????
vrlo vrlo moguće....krasića je conte prekrižio jer po njemu srbin nije taktički discipliniran uostalom dovedeni su elia i giaccherini na tim pozicijama...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Možda onda Krasić bude Mr X
Mecong, ja sam samo spomenuo da smo trenutno rijesili situaciju. Jer rijesit vezni red Milana je nemoguca misija. Treba ti oko 100 miliona, da posaljes starudiju i dovedes nesto sto valja. Trenutno imamo orla (Aquila = orao) i princa, za koje ocekujem da mogu izdrzat puni tempo. Stvar je u tome ko moze jos sa njima? Haj jedan penzioner mora bit tu, radi iskustva, ali sa Pjanicem bi dovukli jos malo svjezine. Ne kazem ja da je on woooooow igrac, ali on to moze postat. Pa ni Xavi ni Iniesta nisu Bog zna sta kad su pocinjali. Ko je bio taj Nasri, ja ga nikad nisam ni vidio ni gledao ni zapazio, ode u Arsenal, i gledaj ga sad dokle dogura. Uostalom koga drugo mogu dovuc u ovako malo vremena.
A ovo sinoc je bio sastanak u vezi Antoninia.
Oddo prelazi u Lecce, znaci odo popit pivu napusta nas jos jedan starac, ne mogu da vjerujem.
A jos jedna bitna stvar: Mario Balotelli nije u sastavu City na njihovoj stranici hahaha  Nema slike, i kad kliknes na njega pise error.  znaci izgleda da ce biti ko prosle godine u zadnjem momentu: Habemus Balotelli!!!
"Lyon have confirmed they have agreed to sell Bosnian playmaker Miralem Pjanic to Serie A giants, Roma, with the player set to meet the club's officials this afternoon."
GOAL.COM
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
(08-31-2011, 10:45 AM)Milanista Mostar Wrote: "Lyon have confirmed they have agreed to sell Bosnian playmaker Miralem Pjanic to Serie A giants, Roma, with the player set to meet the club's officials this afternoon."
GOAL.COM
evo i Gazzetta potvrdila. Leti za Rim.
|