08-31-2011, 04:28 PM
|
Milanezi s Balkana
|
(08-31-2011, 02:36 PM)ensar7 Wrote: dejo ne zajebaji. Ko eto Milan je pun mladi. Covjece ja govorim o nasem sastavu. 4 igraca preko 30. To su tebi Ambro, Ringhio, Bommel i Slowdorf odlicni i zasluzuju da igraju u Milanu? Nemoj me zajebavat. Imas njih 4 i orla i Boatenga u veznom redu. Znaci 4 veterana i 2 mlada. I ja nesto navaljujem po mladima. Sta trebam navaljivat da nam dovuku jos neku starudiju. I ovako smo svijetu poznati kao penzinerski klub Milan. I Pjanic ima 21. godinu, znaci odlicno da moze odma za igrat, a ne sjedit na klupi ili bit posudjen trece razrednim klubovima da uci igrat fudbal. prijatelju ti si taj koji sebe pravi budalom...misliti da će neki igrač doći u Milan jer se neki link ne pokazuje može samo neozbiljan čovjek...a link koji sam ti dao je dokaz da je ono nepojavljivanje bila samo slučajna okolnost... Pjanić je dobar, ali nije kalibar za Milan... strašno 4 igrača preko 30...pa oni su blizu smrti,treba ih na aparate prikljuciti...brzo javi berlusconiju da si zabrinut.... (08-31-2011, 04:28 PM)Rosson3r Wrote:(08-31-2011, 04:24 PM)geoff Wrote: 23:59 do 19 traje...receno na studio sportu... http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60309 MILANO SIAMO NOI!!!!
08-31-2011, 05:54 PM
Ibrahimović zaboravio sve nesporazume s Guardiolom
Dugo vremena su se od trenutka kada je napustio Barcelonu medijski prepucavali švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović i strateg katalonske momčadi Josep Guardiola... Pogotovo je britak na jeziku bio Ibrahimović, sada vođa Milanove navale, no po novim izjavama izgleda da je spreman zaboraviti sve nesporazume i pružiti ruku pomirenja popularnom Pepu. - Barcelona je najbolja nogometna momčad na svijetu. Znao sam to kada sam dolazio tamo, znam to i od trenutka kada sam otišao iz tog kluba. Isto tako, Guardiola je odličan, fantastičan trener - rekao je za La Gazzettu dello Sport, bez ikakve ironije, Ibrahimović i dodao: - Ono što se dogodilo ne možemo mijenjati. No, njemu ide i dalje dobro, meni ide dobro u Milanu. Moramo ići dalje, a želim nastaviti bez loše atmosfere - rekao je Ibrahimović i tako najavio oglede Milana i Barcelone u skupini ovosezonske Lige prvaka. 1 x 2 Barcelona - Milan: 1,30 4,30 6,80
08-31-2011, 05:57 PM
Nocerino je izgleda nas
potpiso je na 5 god
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-31-2011, 05:59 PM
evo ti ko je nocerino
http://en.wikipedia.org/wiki/Antonio_Nocerino
08-31-2011, 06:01 PM
(08-31-2011, 05:59 PM)ludiot Wrote: evo ti ko je nocerino Neki genijalac vidim..
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
08-31-2011, 06:11 PM
e napokon je mercato zatvoren, ništa spektakularno nije urađeno, ali nije ni loše.
napokon pojačana već godinama najslabija pozicija u timu-lijevi bek-došao taiwo nigerijski reprezentativac i doskora kapiten marseja, nažalost već se stigao i ozljediti, ali vratiće se brzo i što je dosad pokazao u odnosu na antoninija biće ogromno pojačanje. mexes takođe ozljeđen, njega nismo imali prilike vidjeti u dresu milana, ali odavno su njegove kvalitete u italiji poznate, mislim da je najbolji treći stoper u italiji u slučaju neke ozljede silve ili neste mislim da nećemo imati problema na toj poziciji, još jedan veliki +. dva vezna igrača montolivo i nocerino nisu neki spektakularni igrači ali ako ništa drugo u najboljim su godinama, a sedorf, gatuzo, ambro i mvb valjda neće vječno ostati u milanu, još ako se u januaru dovede ganso i vezni red će biti solidan, mada i ovako mi djeluje jači nego prošle sezone iako nam je to opet najslabiji dio tima. napad je svakako i bio izvrstan, nama su cassano i robinjo rezerve-ko to još ima? još pipo i mali faraon kao 5. i 6. opcija spoj mladosti i iskustva. znači možemo se sad okrenuti novoj sezoni u prvom kolu-tj prvoj utakmici sad čekamo lazio, treba odmah krenuti sa pobjedama i pokazati svima da AC Milan misli odbraniti titulu, u CL ne očekujem nešto spektakularno, ali sportski se je nadati. FORZA MILAN, VINCI PER NOI
08-31-2011, 06:21 PM
(08-31-2011, 06:11 PM)tzar Wrote: e napokon je mercato zatvoren, ništa spektakularno nije urađeno, ali nije ni loše. da je Bogdo on doso )))
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

MILANO SIAMO NOI!!!! 
potpiso je na 5 god
![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)