Milanezi s Balkana
(12-17-2017, 05:49 PM)Sampinjon Wrote: Bodovno smo blizi timu ispod crte nego onom na cetvtom mestu Sad

To je stvarno porazavajuce, a ko bi reko na pocetku sez da ce tako biti...sad bi nam dosla zimska pauza bolje i vise nego ikad ali nista od tog...
Samo se nadam da je Gattuso shvatio da se ne moze pobjedjivati na emociju...danas izmjena Roudrigez za Cutrone bila je i vise nego losa...

Mi nemamo roster da igramo po krilima...Ok je da ostanu 4 u odbrani ali ne mozemo igrati sa krilima...4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-1-2 ...su neke formacije koje bi godile ovoj ekipi...definitivno ne mozemo nista da uradimo preko lijeve strane...

Stvarno ovo protiv Benvenenta i Verone je bilo traumaticno iskustvo .... ne ponovilo se
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Zimska pauza u kojoj ce da odu Dolaruma ( ne marim) , Silva i Hakan Big Grin Bolje da ne dodje ...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Pa majke mi ja vas ne razumijem. Poredit Kalinica i Silvu. Kalinic kostantno igra, znaci nemojte me ppgresno shvatit, ali Kalinic je prvi 11. Silva je tu kao izmjena, i sve dok se to ne promjeni nema ovdje nista trazit. Kalinic je propast i potrosen novac. Silva se mora gurat,  ali mi to ne trpimo. Znaci tog momka treba gurat cijelo vrijeme a ubacivat kao zamjenu  Kalinica. Ali đabe ja to ovdje pisem, kad to nece niko nikad promjenit. Znaci losa tekma cujemo se u nedelju. Neda mi se o ovoj glupoj temi
Ciao ragazzi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Nije samo Silva u pitanju, Kutrone uglavnom meće kad krene od početka.
Devilcool
Reply
Ovi su totalno izgubili kompad. Mediji ih siluju, danas je glavna tema da li im je Milan prevelik zalogaj, naravno da jeste a ono ekipu stavili u karantenu (sad pred praznike). Ova dvojica bas nemaju pojmam
Reply
Letva ,letva preko ledja kakav karantin...
Reply
http://www.football-italia.net/114495/re...esignation

Gatuzo je navodno juce toliko popizdeo na igrace da je zamalo podneo ostavku ali ga je Fasone ubedio da ostane i onda su doneli odluku da sve zakljucaju u karantin.

Mediaset’s Guglielmo Mastroianni claims that the Coach was so incensed with the relaxed nature of his players after the game, he actually went to Casa Milan to resign.
Reply
(12-18-2017, 08:30 PM)Sampinjon Wrote: http://www.football-italia.net/114495/re...esignation

Gatuzo je navodno juce toliko popizdeo na igrace da je zamalo podneo ostavku ali ga je Fasone ubedio da ostane i onda su doneli odluku da sve zakljucaju u karantin.

Mediaset’s Guglielmo Mastroianni claims that the Coach was so incensed with the relaxed nature of his players after the game, he actually went to Casa Milan to resign.
Trebo je sam na sebe on je stavio panjeve

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
Haahahahaha[Image: 455a30298015d06e7e530d67ca938e7a.jpg]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
Dok mu Kutrone ne bude startao, dok Kesi bude glumio Gatusa koji dribla, suta i trazi teske pasove, dok Bonaventura i Suso, dva izrazito neinteligentna igraca, ne pocnu odigravati nesto sa sredinom i ne shvate da nijedan od njih nije ni Mesi ni Ronaldinjo, sve dok Borini igra beka-krilo umjesto da glumi Gatusa i sve dok bar trojica od ove petorice ne budu na 5-10 metara od Bilglie koliko toliko koncentrisani na loptu i spremni da mu je odmah vrate ukoliko su markirani i promijene poziciju da je odmah prime, a ne da izigravaju Maradonu Pelea Mesija i Ronaldinja odjednom od Milana nece biti nista.
Reply