Milanezi s Balkana
izostavljanje pippa ne želim komentirati
Reply
Ja ću komentirat izostanak Pipa,Allegri je klasični IDIOT
Reply
(09-02-2011, 05:48 PM)deejaysale Wrote: Ja ću komentirat izostanak Pipa,Allegri je klasični IDIOT

koga ces izbacit da ubacis pippa? ibrahimovica? cassana? pata ili robinha?
pippo je bolji od njih????

“I spoke to Pippo,” the former Cagliari Coach noted. “He didn’t take the news well, but that is only understandable.

“However, I told him that we’ll wait for his return in January in the hope that he recovers full fitness by then.”

znaci......bolje pippo koji nije spreman nego neki mladji spremni napadac?????

svakome je dozvoljeno komentirat, ali neki komentari su stvarno teski debilizam.....
Reply
(09-02-2011, 06:15 PM)kalla1899 Wrote:
(09-02-2011, 05:48 PM)deejaysale Wrote: Ja ću komentirat izostanak Pipa,Allegri je klasični IDIOT

koga ces izbacit da ubacis pippa? ibrahimovica? cassana? pata ili robinha?

“I spoke to Pippo,” the former Cagliari Coach noted. “He didn’t take the news well, but that is only understandable.

“However, I told him that we’ll wait for his return in January in the hope that he recovers full fitness by then.”

svakome je dozvoljeno komentirat, ali neki komentari su stvarno teski debilizam.....

mogao bi i ti malo da razmisliš pre nego nečiji komentar nazoveš debilnim..

rečenica "alegri je klasični idiot" i te kako stoji , a evo i zašto

kada se ove zime prijavljivao tim za 2.rundu CL taj isti alegri je na spisak uvrstio pippa iako inzagi u tom momentu nije mogao da hoda.. dok je recimo izostavio didaca villu, jedinog zdravog LB u tom trenutnku pored antoninia.. i sad, kad je pipo ozdravio, odigrao čak i jednu prijateljsku ne dobija mesto u popisu za CL, iako je konkurencija identična onoj od zime..

ako to nije idiot, klasičan idiot, onda ne znam zaista šta je..
Reply
(09-02-2011, 06:25 PM)Efekat Leptira Wrote:
(09-02-2011, 06:15 PM)kalla1899 Wrote: koga ces izbacit da ubacis pippa? ibrahimovica? cassana? pata ili robinha?

mogao bi i ti malo da razmisliš pre nego nečiji komentar nazoveš debilnim..

rečenica "alegri je klasični idiot" i te kako stoji , a evo i zašto

kada se ove zime prijavljivao tim za 2.rundu CL taj isti alegri je na spisak uvrstio pippa iako inzagi u tom momentu nije mogao da hoda.. dok je recimo izostavio didaca villu, jedinog zdravog LB u tom trenutnku pored antoninia.. i sad, kad je pipo ozdravio, odigrao čak i jednu prijateljsku ne dobija mesto u popisu za CL, iako je konkurencija identična onoj od zime..

ako to nije idiot, klasičan idiot, onda ne znam zaista šta je..
relano trenutno su ova 4 napadaca ispred pippa.....i uvijek ce bit....zaboravite pippa
njegovo vrijeme je proslo...na inspiraciju je prosle sezone odigrao jednu dobru utakmicu....budimo realni....godine cine svoje....
konacno makne starog igraca allegri i opet je po vama debil...sta je trebao registrirat pippa a izbacit pata?
Reply
morao da se nadze neku rupu za PIPO.
p.s. Alegri za sve vreme provedeno do sada u Milanu nie napravio nijedan pravi poteg. kao da e postaven samo kao maskota.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(09-03-2011, 10:56 AM)DUCO Wrote: morao da se nadze neku rupu za PIPO.
p.s. Alegri za sve vreme provedeno do sada u Milanu nie napravio nijedan pravi poteg. kao da e postaven samo kao maskota.

ma o čemu ti pricas?sta nijedan pravi potez?pippo je pred kraj karijere i ti ocekujes da bude u ekipi za ligu prvaka,nemoj da pricas gluposti ali bez brige nisi jedini koji to radi...

allegri griješi, ali je napravio mnogo toga dobroga,uostalom da nije ne bi bio trener Milana i ne bi Milan osvojio prvenstvo niti ovaj zadnji superkup...

leptire kada stavi inzaghija nije dobro, kada ga izostavi opet nije dobro...što je onda dobro?

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Svi vi koji smatrate da Pipo nije trebao biti u sastavu za CL na uštrb Antoninija,Bonere pa i Cassana očito niste nikad uživo bili na San Siru pa da vidite kako se atmosfera i među igračima i na cijelom stadionu digne kad se pojavi samo na zagrijavanju,a kad uđe sve živne jer je to čovjek koji uvijek daje 100 % i ima srce te se trudi i igra koa da sad debitira za Milan za razliku od 80 % naših igrača koji igraju zato da zarade neki dinar bez puno emocija.Nažalost naš klub kupuje sve više takvih bezličnih likova(čast izuzetku Boateng ;-) ) .
Da se razumijemo,ja sam uvijek protiv staraca,ali ne protiv svih nego protiv onih koji se više ne trude i ne daju sve od sebe što zbog toga što ne mogu,a što zbog toga što nemaju karakter.
I zato ću još jednom ponovit da je sa ovom odlukom Alegri za mene klasični idiot i pravi Ancelottijev učenik koji se ne vodi emocijama u nekim iznimnim slučajevima kao što je ovaj.Za Pipa se moralo naći mjesta i gotovo.
I ponavljam na TV-u se ne osjeti ni blizu koliko taj čovjek sve digne kad igra,ja se svaki put naježim kad ga vidim jer skače,maše rukama,diže ostale igrače,jednostavno sve digne na noge,a izmedju ostaloga morala mu se pružit prilika da opet stigne Raula u golovima u Europi jer je to zaslužio za sve ove godine provedene u Milanu,a gdje ćeš bolje prilike za to nego protiv Bate Borisova i Victorie Plzen,idealni protivnici za njegov rekord.
Strašno sam razočaran s tom odlukom!
IDIOT i gotovo
Reply
(09-03-2011, 12:25 PM)dejo Wrote:
(09-03-2011, 10:56 AM)DUCO Wrote: morao da se nadze neku rupu za PIPO.

ma o čemu ti pricas?sta nijedan pravi potez?pippo je pred kraj karijere i ti ocekujes da bude u ekipi za ligu prvaka,nemoj da pricas gluposti ali bez brige nisi jedini koji to radi...

allegri griješi, ali je napravio mnogo toga dobroga,uostalom da nije ne bi bio trener Milana i ne bi Milan osvojio prvenstvo niti ovaj zadnji superkup...

leptire kada stavi inzaghija nije dobro, kada ga izostavi opet nije dobro...što je onda dobro?

ajde bar jedan normalan na ovom forumu....zamisli da je izostavio onog el egipcanina od 18 godina i uvrstio pippa....npr....zamisli koliko bi bilo komentara kako allegri nije normalan jer forsira jos jednog starca a ne daje priliku mladicu.. itd....debil....glupan....
Reply
Gledaj sale ja vjerojatno nikad neću ići na onoliko utakmica na koliko si ti bio, ali to ne znači da ne razumijem neke stvari. Ali poanta je sljedeća:Inzaghi nije spreman i realno gledajući on je 5. napadač po hijerarhiji u Milanu i ne može se igraču koji nije 100% spreman udovoljavati osobnim željama (rušenje rekorda), jer nogomet je ekipan sport u kojem je važniji rezultat cijele ekipe.A Milan je u ligi prvaka jer mu je cilj da se što bolje plasira, a ne da Inzaghi napreduje na ljestvici strijelaca svih vremena.

(09-03-2011, 01:14 PM)kalla1899 Wrote:
(09-03-2011, 12:25 PM)dejo Wrote: ma o čemu ti pricas?sta nijedan pravi potez?pippo je pred kraj karijere i ti ocekujes da bude u ekipi za ligu prvaka,nemoj da pricas gluposti ali bez brige nisi jedini koji to radi...

ajde bar jedan normalan na ovom forumu....zamisli da je izostavio onog el egipcanina od 18 godina i uvrstio pippa....npr....zamisli koliko bi bilo komentara kako allegri nije normalan jer forsira jos jednog starca a ne daje priliku mladicu.. itd....debil....glupan....

pa to bi se vec spremala optužnica za haag...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply