Milanezi s Balkana
Jebg ljudi ne mozete bas tolko mrzit ... Los je taj Kalinic i da, profulo je, tacnije odbranio mu je Allison, ali je podvalio loptu za Calabriu kod gola ...Ja jedva cekam da ode iz kluba, ali posteno treba reci sve sto je trebao da uradi kad je usao je i uradio ...

Nije @Huss zajebancija...Borini je moro ono zabiti, tako se jaca i postaje ekipa...

Prvo pol preoprezno sa nase strane, drugo pol odlicno, cak sta vise mislim da i ranije mozemo rijesiti utakmicu...Defanzivno ce citava ekipa dosta dobro brani, puno trce i rade jedni za druge...
Biglia u ofanzivi je toooooliko spor i neodlucan, cir cu zbog njega dobiti...oba beka odlican posao u zaustavljanu krila, steta sto Roudrigez ne igra vise u napadu ... i nasa igra dosta zavisi od raspolozenih bekova
Hakan svaku utakmicu sve bolji i sto je najbitnije momak se fakat bori i trudi u defanzivi ... Suso osim asistencija, po meni dosta povucen i nekako nedorecen...
Cutrone ako nastavi ovako rasti bice upgrade-ovana verzija Pippa, tolko trci i dosadjuje a zabija iz jednog dodira...ako je iko zasluzio gol to je mali Calabria ...

Iskreno, ja bi u Kupu sve odmaro, ne treba nam nesto taj kup, a preko lige i EL mozemo izboriti toliko zeljenu CL
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Nisam gledo ali svaka im čast, sjajno igraju već neko vreme, potpuni preokret za kratko vreme.
Najbolje je što ne primamo golove, već sad da je utegnuta odbrana realno rano je. Kad Konti/Kalabrija ojačaju defanzivno to je zadnja linija vrhusnke klase.

Kutrone od ulaska u seniorski fudbal nije mogao više od ovoga da uradi osim da je Mesi, može biti strašan napadač ali polako.
Devilcool
Reply
Sljedece kolo je prelomno, ne samo zbog toga sto je derbi, nego ako dobijemo prilazimo Interu na 4 boda, a Lazio igra s Juventusom, dok Roma ide Napoliu...dakle, tesko da ce oba konkurenta izvuci maksimalne bodove. Vec nakon tog kola ce biti jasnije mozemo li u ligu prvaka. Mada ja vjerujem da mozemo Smile
Reply
Savšena utakmica. Tri boda kod direktnog konkurenta koja vrijede kao 6.
Sledeći vikend će situacija biti još bolja.
Lacio i Roma će sigurno da izgube i tu Laciju prilazimo na -5 a Romi na -3. Interu ćemo prići na -4. Mislim da mjesto koje vodi u LŠ više nije upitno, čak smijem i reći da će na kraju uzeti 3. mjesto.

Ovaj niz dobrih utakmica je pokazao koliko su pojačanja prošlo ljeto bila pogođena. Naročito utakmica sinoć, Kesi je pojeo Naingolana i čak mu je zub izbio. Bilja je odigrao odlično, koliko je samo lopti pokupio i smirivao igru i nije dozvoljavao paniku. Svi su odigrali fenomenalno, čak je i nesretni Kalinić bio koristan.
Nevjerovatno je da je Gatuzo napravio toliku razliku u odnosu na Montelu. Da ekipu koja je bila -20 od 4. mjesta dovede u situaciju da se bori za LŠ. Niko više ne može unaprijed reći da će uzeti tri boda protiv ovakve ekipe. I ako uzme, biće to krvavo zaslužena.
Inter se definitivno raspao i stvarno su jadno odigrali protiv Beneventa, mislim da ni njima nije jasno kako su pobijedili. Sreća njihova pa su napravili veliku zalihu bodova inače bi davno bili oko 6-7. mjesta.
Stvarno čudna sezona.
Reply
“Gattuso is making us work harder, especially on tactics. With Montella we did very little work in training, but it’s different with Gattuso and you can see the results on the pitch,” - evo Kesi je posle utakmice objasnio otkud tolika razlika u odnosu na Montelu.
Montela je iz ove ekipa izvlacio oko 30% realnih mogucnosti ,Gatuzo je trenutno na oko 80%.
A da decko govori istinu zna svako ko je pogledao makar jednu Montelinu utakmicu. Prazan posed bez ikakve takticke ideje sta i kako dalje sa loptom a fizicka sprema na nivou fudbalskih vikend veterana iz bloka 45 na Novom Beogradu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Gledam raspored, velika je vjerovatnoća da Inter u sledeća tri kola (Milan, Napoli, Sampdoria) ne osvoji ni bod, jedino možda protiv Sampdorije nešto naprave.
Reply
I tu idu u goste. Ako ih pre toga mi i Napoli pobedimo a Sampdorija ne dozivi neki drastican pad forme ,tesko da ce ista uraditi na tom gostovanju. Osim mozda pocasnog gola u ,za njih ,rezultatski prihvatljivom porazu.
Reply
Inter, Genova i Chievo su naše sljedece tri. Ja racunam onda na poraz kod Juventusa, ali ja sam uvijek pesimist kada se gleda iz fotelje, takav sam lik. Onda gasim tv jer nemam zivaca gledati, pa gledam snimke i tako... Kazu moji da ce me na youtube staviti Big Grin

Derbi je KLJUC SVEGA. Nikako se ne smije izgubiti! Ne mogu se sve tekme ni dobiti ali ova se ne smije izgubiti. Ukoliko bi ih i dobili, onda bi nakon Genove i eventualne pobjede tamo bili prakticki tu sa Interom jer ce oni izgubiti u NApulju. Vjerojatno.

Ali glupo je unaprijed govoriti, sto bude bude jbg.

Osvrnuo bih se na neke igrače jučer:
Kessie - odigrao jako, jako dobro. Stvarno je fizicki jak, a kada je malo odmoran onda je i fokusiraniji. Ako popravi jos neke elemente igre bit ce to strašan igrač. Mlade igrače treba čekati.
Rodriguez - napokon odigrao pravu tekmu. Tehnički odlican, pametno igrao, neprelazan bio, smiren... Odlično.
Hakan - nisam uopce toliko odusevljen s njegove zadnje 2 tekme. Puno radi i to je super, ali i grijesi JAKO PUNO. Ne gleda oko sebe nego gleda u pod, i umjesto da dodaje on puca bzvz. A i taj njegov kao super šut gdje je? Sve naprecizno, samo opali i sta bude. Kada je presjekao loptu u prvom pol., opet nije gledao, Kessie je bio desno saaaaammmm. Ok imao je i 2 assista za gol. A protiv Dorie kuci mu je Suso isto bio totalno sam pred golmanom a ovaj puca... Mora se poraditi na nekim stvarima kod par igrača.

Calabria je dokaz da treba imati strpljenja, a ne prodavati igrače kao što su radili sa Cristanteom, Darmianom, Verdiem... Mogli smo sada i Cristantea i Verdia imati u roosteru.

mercato by Mrki: Smile
Mendes je bio na San Siru, Milan zeli Fabinha iz Monaca. Skup je ali je transfer moguc. Monaco valjda zeli Silvu... Moze.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Navijaci Intera su nicim izazvani usli u talas. Preovladjuje zadovoljstvo zbog nase pobede sinoc jer smatraju da ce time nas pad sledece kolo protiv njih biti tezi i bolniji. Valjda misle da ce nas pobediti. Radi takvih olosa ih treba natuci ako je moguce. Sledece kolo mnogo znaci. Pored naseg derbija ,Roma gostuje Napoliju a Lacio ceka Juventusa. Moze biti 3 muve jednim udarcem. Ili bar dve i po ako Lacio odigra nereseno. Taj kup nas jebe i jedne i druge ,u mnogo nezgodno vreme je pao.
Posle Bonucija i Kesija i Kalabrija je opleo po Monteli.
Reply
Derbi je derbi, tu nema pravila. Moze biti 4-4 ili 0-0...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply