Milanezi s Balkana
Nikako nece biti lako. Inter se vratio u kakvu takvu formu ,nisu vise u kanalu u kakvom su bili. Juventus je kiksnuo ovo kolo ,sto znaci da ce da se vadi sledece protiv nas. Opet ,ako tamo ostanemo neporazeni to ce dodatno zakomplikovati trku za titulu sto znaci da ce nam posle toga doci ekstra nabruseni Napoli...ne valja nikako...najbolje resenje bi bilo sve pobediti...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Tek sam sada pogledao, snimku.

Istina je da su nam igrači većinom mladi, ali problem je što su ovi kao iskusni čisto sranje. Biglia, Bonaventura, Kalinic itd. Sranje do sranja... Zapata da dodam, uber-sranje. Svaki puta kada igra on je kriv za gol. NEvjerojatno sranje od igrača.

Stanka ce nam dobro doci jer Conti, Calabria i Romagnoli mogu poraditi na oporavku. Suso može odmoriti, igra previše.

Danas je Suso vrlo dobro ogirao, za koji cm je skoro imao još 2 jako lijepe asistencije, i radio je puno. Kessie isto dobar, kao i Cutrone i Silva. Bonucci standard. Borini se bori i tako jeftin igrač nam se isplatio ove godine!

Rodriguez je nekako ispod očekivanja, spor, ne ide u dribling... Hakan sebičan upm... To treba Gattuso istjerati iz njega, osim ako nije jednostavno pacijent koji samo gleda u loptu i gol kada je u šansi. I to je moguće. Kod penala je trebao dodati Silvi... I još puno puta. Suso je taj aspekt recimo popravio. Problem je što predugo drži loptu, kao i Bonaventura. Sporo misli Smile jbg nogometaš Big Grin

Kao što je netko rekao ovako ne mogu igrati sa juvetom i interom. Ali ok vjerujem da su umorni, kaze i sam Gattuso.

Po meni, nemojte me sada izvrijeđati Smile, naše su šanse za ligu prvaka jedno 2%. Moramo dobiti derbi, ne izgubiti u Torinu, ne izgubiti od NApolia, i još čekati kiks Intera i Lazia... To je gotovo nemoguće.

Svakako treba ostaviti na ljeto Rina i sve klince, a Kalinica poslati upm. Žao mi čovjeka ali ispao je kreten jbg. Očekivao sam da je barem frajer. I ako oni misle da će Biglia biti naš "play" onda jebes i nas i ligu prvaka, ozbiljno! Modric sa 39 godina ce igrati kao Biglia sada...

De Vrij je slobodan igrač, mi ništa. Potpisali Strinica i nekog iz Swansea. Žele Wilshearea...ok to je već dobar igrač, solidan, vrlo dobar.

Regista, srednji vezni, jedno jako krilo i pravi br. 9. Bez ta 4 top igrača neka ne počinju sezonu.

Sorri ja se raspisao Smile forza milan!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Za se vrija razumijem realno kod nas bi bio rezerva pored Bonucia i Romanjolia a on na to sigirno ne bi pristao

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
Evo tabela u poslednjih 10 kola, plus u najboljoj smo formi od cele lige u poslednjih 5 utakmica. Mozda i najbolji pokazatelj razlike izmedju Gatuza i Montele.

[Image: attachment.php?aid=188]
Reply
To nam nista ne vrijedi. Ako izgubimo u Torinu a ne dobijemo derbi mi smo na -8 i adio mare.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ma vredi samo po sebi izaci iz onakvog kanala ,napredovati pa dokle se stigne. Ja sam LS prezalio jos u novembru ,niti je sad realno ocekujem. Ako bude - odlicno ,ako ne nikom nista, kriva je uprava. Nekako mislim da cemo na kraju izvisiti za LS u okviru 3-4 boda ( i to za Laciom ,a bicemo 5ti ispred Intera) i to ce biti tacno to sto je uprava previse dugo cekala da smeni Montelu. Da je nogiran ako ne posle Rome a ono bar posle Djenove ,stvari bi bile mnogo povoljnije i vec sad bismo verovatno drzali 4. poziciju. Da li bismo je i sacuvali do kraja? Nije poznato.
Reply
Mrki, evo kiks Lacia, Inter ce kiksati vec sljedecu utakmicu a dobit cemo ih u derbiju, od Juventusa necemo izgubiti. Napolija cemo takodje dobiti, oni kako im je izletio onaj Arapin ionako meda ne mogu. Zadnja dva kola su Atalanta u gostima i Fiorentina kuci. Ako do tada prodje sve ok mislim da ce to biti rutinske utakmice
Reply
U drugoj polusezoni Gatuzo je od mogućih 27 (9 utakmica), osvojio 25 bodova, dok je na prvih 18 kola osvojeno isto 25 bodova. Šteta prosutih bodova u prvom dijelu, jer bi sad situacija bila još bolja. Ono što je još bolje je da ekipa ne odustaje ni kad gubi. Juče su jednostavno htjeli da pobijede i dok nisu zabili 3, nisu stali. I još su imali penal.

Ono što je evidentno je da su fizički mnogo jači. Čist dokaz je Calhanoglu koji je u prvom dijelu sezone jedva mogao izdržati 60 minuta, dok je sad u 90oj trčao kontru punim sprintom i osvojio je penal. On je sad prespreman, juče je bio po cijelom terenu. Možda i igrač utakmice.
Ono što je loša strana rada na fizičkoj pripremljenost je manji rad sa loptom što se i vidi jer neka jednostavna dodavanja budu jako neprecizna.
Bez obzira što mnogi kritikuju Susa kako je sebičan, on je jedini naš igrač koji može nešto napraviti 1na1 i tu je jako opasan, jedan od najopasnijih igrača u ligi. I to jednostavno treba tolerisati, jer uvijek ili ima opasan šut ili opasan centaršut. A smijem slobodno reći da ima najopasniji centaršut u ligi, kad lopta leti u 5 metara i dovoljno je da neko okrzne loptu i ide u go. A ako ne okrzne, onda je velika šansa da završi u golu, ili prođe tik pored stative. A kad se vrati Konti, siguran sam da će Suso imati još više prostora i slobode i jer je Konti mnogo opasniji u napadu od Kalabrije. Sad su uvijek na Susu dvojica, a kad tu bude Konti, na toj strani će biti mnogo više prostora i tu ćemo biti jako opasni.

A šta reći za Zapatu? Nekad je bio jako pouzdan, a sad se može očekivati da ću uvijek jedan go ići njemu na dušu. Kod izjednačenja je stajao metar od svog igrača.
Reply
Stvarno kad se tako statistički pogleda neverovatni rezultati u poslednje vreme.
Lepo si to spomenuo za Susov centaršut, te kifle su mnogo zajebana stvar. Jedino što mu ja zameram je što često uputi baš loš udarac/centaršut, pređe mu preko noge šta li je. Pogotovu protiv Arsenala je to bio slučaj. Kad bi to sredio bombona.
Devilcool
Reply
Eno Montela place po nekim intervjuima kako ga uprava nije podrzavala i nije dobio dovoljno vremena Big Grin
Reply