09-11-2011, 11:14 PM
(This post was last modified: 09-11-2011, 11:23 PM by Maji_TZ.)
Sto se tice zadnje linije i logicno je da to izvede jel trenutno nema bolje znac Abate-Nesta-Silva-Zambrota( da je tu Mexes i Taiwo drugacija bi prica bila)
DM mora biti Van Bommle prvo sto nam treba neko da prekida te njihova silna dodavanja i sto treba neko da udara...njihova ubacivanja iz drugog plana su dovedena do savrsenstva
Sto se tice Ambra i Seedorfa ako zaista to odigra onda stvarno ne znam cemu se mozemo nadat, jedino da visoki poraz ga opameti...Prvo poslje nakog meca Ambra, gdje ga zaista nikad losijeg nisam vidio i dovoljno neoporavljenog Seedorfa ...
Ja bi volio tu u vezi da stavi Nocerina(jedino radi malo utakmica u CL bi se dvoumio da ga odma protiv Barce gurne u vatru) i Bou a iza spiceva Aqua ali sa zadacima u odbrani...
Postoji i opcija da igra sa 5 veznih igraca i samo Ibrom u napadu...onda bi u taj vezni red 5-ti mogao biti Urby
Ja mislim da je kljuc da prebacimo njihovu sredinu jer im je odbrana realno losa....tu treba dosta ocekivati od Ibre koji ce biti napaljen da pokaze Pepu da je pogrjesio...Mozda s nekim dugim loptama da izbjegnemo tu sredinu jer nazad nece biti Pique i pokusace osposobiti Puyola...odbrana im je losa u skok igri
Sanchez ne igra evo izvjestaja sa zadnje njihove utakmice...
http://www.youtube.com/watch?v=e0EkIDujtTA
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Sa ambrom i seedorfom u prvom sastavu se ne moramo niti pojaviti na terenu, tako ce bar biti 3-0 u zapisniku
Ja i dalje mislim da se on zajebava oko Seedorfa, al bojim se da ce stvarno postavit Ambra da igra. Ne kontam logiku. Majke mi ne kontam. Aquilani i Nocerino su u jednoj utakmici odma pokazali zasto ne treba postavljat penzionere na teren. Jedna utakmica i sve su promjenili. Znaci u sastav mora Nocerino i Aquilani, mozda cak i Urby mjesto Nocerina, al nikako Ambro i Seedorf. Ni pod razno. Oni su svoje odigrali i eno im Bate i Plzen pa nek tamo setaju, al sad nam treba bod a ne iskustvo neko. Majke mi budu li ta 2 penzionera igrala stavljam pare na Barcu s hendikepom na nas. Al haj, danas je trening, veceras putuju, pa ce se sutra znat sastav
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Bez obzira na potencijalnu neuigranost, ja bi na campu krenio ovak:
nocerino(bommel)-aqua-boateng
robinho-ibra-pato
Pa i ako izgubimo, jebiga, nismo skinuli gace jos u tunelu. A ako bude ono forsiranje kao u madridu prosle godine, kada smo bili zreli za 6,7 komada, onda definitivno krizam allegria.
09-12-2011, 01:31 PM
(This post was last modified: 09-12-2011, 02:22 PM by Maji_TZ.)
GOALKEEPERS - Abbiati, Amelia, Rome.
DEFENDERS - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
Midfield - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
FORWARDS - Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Pato.
Nema Binha ali se vratio Taiwo ali sumnjam da ce poceti, on ce po potrebi vjerovatno uci...
Vjerovatnih 11:Abbiati,Abate,Nesta,Silva,Zambrotta,Nocerino,Van Bommel,Seedorf,Boateng,Pato,Ibrahimovic ...
NE MOGU DA VJERUJEM !!! KAKVA NESRECA NA ZADNJEM JEBENOM TRENINGU...
Ibrahimovic injured, miss Barcelona
Ugly tile for Milan in the Champions League ahead of their trip. Zlatan Ibrahimovic will not start for Barcelona. The Swede was injured in all'adduttore finishing today. Allegri had placed in the squad but the last hour of Sky highlights this great problem is to change the outlook of the race in Spain.
Ibra je ozlijeđen i preskače Barcelonu... http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=61179 napad je onda gotovo sigurno Pato-Cassano,ali ne bi me čudilo da izađe na teren sa jednom špicom...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Robinho napustio trening Milana, propušta Barcelonu?
Premda još iz Milana nije službeno potvrđeno, talijanski mediji su objavili da je brazilski nogometaš Robinho napustio nedjeljni trening, te da vjerojatno neće igrati protiv Barcelone u utorak...
U 1. kolu nove sezone Lige prvaka svakako najveći dvoboj bit će onaj između Barcelone i Milana, a veliki udarac ambicijama talijanskog prvaka u tom susretu bio bi izostanak brazilskog krilnog napadača Robinha. On je zbog ozljede prepone već propustio prijateljski reprezentativni ogled Brazila i Gane, te 1. kolo Serie A između Milana i Lazia, a prema informacijama iz Italije Robinho je napustio trening puno prije njegovog kraja.
Trener Milana Massimiliano Allegri nadao se da bi Robinho mogao biti spreman za utorak i dvoboj s europskim prvakom, međutim to je sada postalo vrlo upitno
09-12-2011, 03:54 PM
(This post was last modified: 09-12-2011, 04:48 PM by Maji_TZ.)
@ Ludiot de malo prati postove prije tvog imas sastav zvanicni ko ide a ko ne u Barcu...
AC Milan would like to communicate that Zlatan Ibrahimovic picked up a thigh injury in training.
The tests carried out showed that the player has a strain in his thigh muscle and will not be leaving for Barcelona with the rest of the squad. He will rest for a few days and then start his treatment towards the end of the week.
Samo se nadam da je fkt povrjedjen i da je to samo razlog....a ne neki drugi...jer sam citao par clanaka novinara u fazonu kao Ibra ne zeli da igra u Barceloni itd...i da ce biti spreman za ned i Napoli...stvarno moram priznati malo je to cudno sve i previse hollywoodski....al opet to su sve spekulacije...uglavnom definitivno ga sutra nema...uskoro ce press pa ce i Max valjda nesto reci...
ibrahitovic out binho out i cassano lakse ozleden e eto zasto e morao da pipo bude u ekipi
http://www.youtube.com/watch?v=yiQFCO5f89A
|