Milanezi s Balkana
Paolo Skaroni ce biti novi predsednik Milana. Najverovatnije.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(07-11-2018, 05:11 PM)Sampinjon Wrote: Sad citam da navodno nece da prodaju klub dok ne dosegne vrednost od bar milijardu. Berluskoni ,ti li si?

Ma nista cudno...pravi investicijski fond...zele da poravnaju knjige i izvade klub iz minusa i onda ga prodaju za dobre pare...sve je to najnormalnije...
Pitanje je sad koga ce postaviti da vodi klub...da li ce nam u sada u julu odgovarati promjena cijele Uprave

Da li ima nekih vise info o novom predsjedniku kluba? Ko je covjek? Takodjer, ovo sve nam moze pomoci kod Uefe i presude

Odma se vidi veca doza profesionalizma i ozbiljnosti...skupstina kluba je 21.07. tu ce ljudi iznjeti svoje ciljeve i zelje gdje zele da klub ide...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Svaka cast Hrvatskoj na ovom finalu i u Bosni se slavilo i pratilo Wink Makar nesto pozitivno da se covjek obraduje Wink
Reply
Ovaj Eliot je ozbiljan igrač, para kao blata imaju i mislim da je za sad sigurno da neće niko od glavnih igrača otići. Google kaže da im imovina vrijedi 34 milijarde dolara.
I mislim da oni već unaprijed imaju spreman plan, odnosno da su se spremali za ovo preuzimanje i sigurno je da će ako žele, a žele sigurno, postaviti klub na zdrave osnove. Dugove su već otpisali, a upumpaće još neki keš sigurno.
I sad su mnogo veće šanse da se odluka UEFA-e promijeni i da Milan igra LE.
Ko će biti na čelu kluba ostaje pitanje.
Reply
OZBILJNI TOLIKO DA NAM JE BUDET IZMEDU 35-50 MILIONA...I S TIM DA NA KRAJU MERCATA MORAJU KNJIGE BIT 55 U PLUSU TAKO DA BIT CE DOSTA PRODAJE

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
Koliko sam ja skontao, to nije budžet, već je potrebno izvršiti dokapitalizaciju u iznosu od 50 miliona evra. Nigdje nije bilo ni govora o budžetu za transfere.
Druga stvar, ako misle povećati vrijednost kluba, onda to sigurno neće biti prodajom igrača. To je siguran put u propast.
Treće, treba sačekati i vidjeti kud plovi ovaj brod. Sigurno je da preuzimanje znači finansijsku stabilnost i da isključivo ogromnim ulaganjem mogu da zarade više od duga i kamate. Nije opcija da nešto sitno ulože pa da očekuju ogroman profit. Na stolu je ili momentalna prodaja (u roku od jedne godine) kojom bi zaradili taman da pokriju ono što im kamikaza duguje, ili da mnogo ulože što u kupovinu igrača što u marketing pa da time povećaju vrijednost kluba, odnosno očekuju veći povrat investicije. Ova druga opcija zahtijeva duže vrijeme. Izgubiti neće ni u jednom slučaju, jer uvijek mogu da povrate uloženo, sad je samo na njima da li žele da se 3-5 godina zajebavaju sa klubom i da ga dignu do trenutka kad bude za prodaju po znatno većoj cijeni.
Reply
(07-11-2018, 11:06 PM)huss Wrote: Svaka cast Hrvatskoj na ovom finalu i u Bosni se slavilo i pratilo Wink Makar nesto pozitivno da se covjek obraduje Wink

Ne znam kako iko normalan moze da navija za grupu od 22 retardirana majmuna debila koji posle utakmice pevaju bojnu govnoglavu ali dobro...
Reply
(07-12-2018, 11:05 AM)Sampinjon Wrote: Ne znam kako iko normalan moze da navija za grupu od 22 retardirana majmuna debila koji posle utakmice pevaju bojnu govnoglavu ali dobro...

Nekome je i Boze pravde uvredljiva, jer se i uz tu pjesmu ubijalo. Nemoj da otvaramo te teme, necemo stici nigdje. A i ovo je forum o Milanu. Samo sam cestitao na velikom uspjehu jer ovdje ima dosta navijaca iz Hrvatske. Wink
Reply
Sampinjone samo je falilo jos te teme otvarati. Ljudi su u finalu SP. Halooooo. Nema dalje. Odnosno ima jos samo jedan korak. Ovo je najveci sportski uspjeh bilo koje reprezentacije u bilo kojem sportu svih vremena. Sta ko pjeva to je nebitno sa sportske strane.

Nego, izgleda da Scaroni preuzima klub. Nakon nekog vremena Milanista na celu. To je najvaznija vijest. Ovo budjeti dokapitalizacije i sl. je manje bitna stvar. Inace ove sezone ocekujem najmanje 2-3 mjesto. Juventus se je jedini pojacao (iako je to igrac sa 34 godine) a ovi drugi su nastavili dovoditi igrace sa tvornickom greskom (manjom ili vecom) tako da se tu nece nista promijeniti.
Reply
(07-12-2018, 11:38 AM)huss Wrote: Nekome je i Boze pravde uvredljiva, jer se i uz tu pjesmu ubijalo. Nemoj da otvaramo te teme, necemo stici nigdje. A i ovo je forum o Milanu. Samo sam cestitao na velikom uspjehu jer ovdje ima dosta navijaca iz Hrvatske. Wink

Uz tu pesmu se nikad nije ubijalo. drugo ,Boze pravde ne sadrzi stihove koji pozivaju na ubijanje i progon... neuporedivo... tompsona mozes porediti sa recimo Bajom Malim Knindzom ili nekim slicnim pajacima...bojnu govnoglavu sa cuti cuti ujko zaklacu te ja ,koju da su ,na primer ,fudbaleri moje zemlje pevali ja bih svakako ,kao ljudsko bice ,bio zgrozen tim eventualnim postupkom i uskratio podrsku...nismo svi isti pretpostavljam... sluzi na "cast" retardima koji pevaju i onima koji ih podrzavaju...
Reply