08-18-2018, 07:27 PM
Schik jeste spic klasican, ali Under daleko od toga. Ne bi mogao nista kao devetka
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-18-2018, 07:27 PM
Schik jeste spic klasican, ali Under daleko od toga. Ne bi mogao nista kao devetka
08-18-2018, 07:28 PM
Gledajuci tako, imamo i mi Borinija kao 3.napadaca
08-18-2018, 07:30 PM
Ajd da nikad nije igrao pa i da kazes...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-18-2018, 07:31 PM
Ma kakav Borini ,taj ne moze krsteno da odigra ni na svojoj prvoj poziciji a kamoli kao napadac...
08-18-2018, 07:32 PM
Ne moze da odigra. Ali je igrao tu poziciju, kao sto ti kazes da je Under igrao
08-18-2018, 07:48 PM
Samo je razlika sto je jedan igrao neuspesno a drugi uspesno...kad su igrali...
Ja bih voleo da vi budete u pravu i da nam dva napadaca budu dosta za ovu sezonu...ali nekako sumnjam u to obzirom da igramo u tri takmicenja i imamo ozbiljne ambicije...kad se sve skupi pa Borini bude trckarao i blamirao se kao "napadac" protiv Sampdorije u gostima...bice prinosenje zrtavenih pilica bozanstvima da se umilostive i dozvole da neko iz sredine zatuce gol... da je npr ostao Baka (ili Silva) ,situacija bi bila nesto povoljnija...
08-18-2018, 08:42 PM
Znaci Suso i novi Spanac su klasicni vezni igraci??? Cuj ovi kupili Vicinijusa Moraesa. Jucer si kukao ne samo Borijelo a on je Marafona za toga.
Znaci Lazio nalupa ove iz Primavere i oni ce iznjeti sezonu ako se ko povrijedi.
I Kutrone i Kalabrija su dosli iz primavere.
Mada ovi Lacijevi od po 25 godina tesko da su tek izasli odatle.
08-18-2018, 09:25 PM
Ako se Lazio moze oslanjati na tu trojicu onda mi sa Borinijem mozemo hladno osvojiti Ligu prvaka.
U principu svi su igraci dosli iz necijeg podmlatka. Samo i mi imamo u Primaveri centralnih napadaca tako da su vala mogli i tebe zadovoljiti njihovim uvrstavanjem u sastav. Da imamo i mi 3 centralna. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|