Milanezi s Balkana
Schik jeste spic klasican, ali Under daleko od toga. Ne bi mogao nista kao devetka

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Reply
Gledajuci tako, imamo i mi Borinija kao 3.napadaca

Reply
Ajd da nikad nije igrao pa i da kazes...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ma kakav Borini ,taj ne moze krsteno da odigra ni na svojoj prvoj poziciji a kamoli kao napadac...
Reply
Ne moze da odigra. Ali je igrao tu poziciju, kao sto ti kazes da je Under igrao

Reply
Samo je razlika sto je jedan igrao neuspesno a drugi uspesno...kad su igrali...
Ja bih voleo da vi budete u pravu i da nam dva napadaca budu dosta za ovu sezonu...ali nekako sumnjam u to obzirom da igramo u tri takmicenja i imamo ozbiljne ambicije...kad se sve skupi pa Borini bude trckarao i blamirao se kao "napadac" protiv Sampdorije u gostima...bice prinosenje zrtavenih pilica bozanstvima da se umilostive i dozvole da neko iz sredine zatuce gol... da je npr ostao Baka (ili Silva) ,situacija bi bila nesto povoljnija...
Reply
Znaci Suso i novi Spanac su klasicni vezni igraci??? Cuj ovi kupili Vicinijusa Moraesa. Jucer si kukao ne samo Borijelo a on je Marafona za toga.
Znaci Lazio nalupa ove iz Primavere i oni ce iznjeti sezonu ako se ko povrijedi.
Reply
I Kutrone i Kalabrija su dosli iz primavere.
Mada ovi Lacijevi od po 25 godina tesko da su tek izasli odatle.
Reply
Ako se Lazio moze oslanjati na tu trojicu onda mi sa Borinijem mozemo hladno osvojiti Ligu prvaka.
U principu svi su igraci dosli iz necijeg podmlatka. Samo i mi imamo u Primaveri centralnih napadaca tako da su vala mogli i tebe zadovoljiti njihovim uvrstavanjem u sastav. Da imamo i mi 3 centralna.
Reply
Eto ako im je Under uspjesni ondanim je Schick neuspjesni napadac. Isto su golova zabili.
Takodjer nas neprirodni spic je prosle godine zabio isto golova kao Romin uspjesni.
Reply