Milanezi s Balkana
Mocna Roma sa fantasticnom igrom.
Reply
Evo vracaju se ,videcemo imaju li snage i znanja da totalno preokrenu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Nista se nije pormijenilo u odnosu na proslu sezonu. Juve je svima nedostizan, Napoli moze gurati 20tak kola i onda otpada, Roma, Inter, Lazio i Milan su ekipe koje su jednako lose. Malo srece ce odluciti koje ce se od ove cetiri ekipe plasirati u ligu prvaka.
Reply
Jebote koji hejtovi za druge ekipe...ko da nije Milanov forum...pa sto komentarisemo druge kad jos uvijek sami o sebi ovisimo? Tek pocela sezona jos uvijek zavisimo od nase igre...koja je nazalost bila jako losa i bojazljiva u prvoj utakmici....duplo vise smo poslali lopti prema Donnaraummi nego prema Higuainu...ne mogu da vjerujem da smo se toliko uplasili Napolia...kako smo skinuli gace i cekali da ga primimo...

To apsolutno nije podsjecalo na utakmice Gattusa prosle sezone, bar smo prosle godine trcali i borili se koliko god bili tehnicki deficitarni...i toliko povratnih pasova uz jako malo trcanja...a sjetite se utakmica protiv Napolia na San Siru, Rome u Rimu, Lazia na San Siru, Juventusa u Torinu, pa i obje utakmice protiv Arsenala...
Nekako mi se cini da smo pokusavali da izgledamo iskusni i mirni, a ustvari smo ispali bojazljive pizde, koje samo cekaju da izgube

@Rosson3r steta sto nema statistika koliko je dodira ima Donnaraumma sa loptom, Higuain je imao 30 i to najvise u nasoj polovici, tako da svi vec pisu ako se nesto ne promjeni nece zabit dvocifren broj golova

Danas sam procitao izjavu Gattusa i jedan dio mi je jako zapao za oci, moj neki osjecaj da nam nece nista donjeti dobro, mada bi volio da se varam ....

We are a team that involves everyone in the passing moves, not just Biglia. It wasn’t just Lucas who made a mistake on that goal, because Mateo Musacchio could’ve passed it back to the goalkeeper rather than put his teammate under undue pressure."

Protiv Rome je najavljena formacija 4-3-3 i tri promjene (Borini-Hakan, Mussachio-Caldara, Roudrigez-Laxalt), nazalost Biglia je opet tu, bar najavljen...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Bez hakana u 2018 nemamo pobjede, taj podatak dovoljno govori koliko ovisimo o njemu, tj o jedinom kreativnom igracu...mislim da ce nam ovo biti najveci problem i ove sezone nedostatak zamjene za njeg, to ne moze bit borini

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Reply
(08-27-2018, 10:20 PM)Maji_TZ Wrote: Jebote koji hejtovi za druge ekipe...ko da nije Milanov forum...pa sto komentarisemo druge kad jos uvijek sami o sebi ovisimo? Tek pocela sezona jos uvijek zavisimo od nase igre...koja je nazalost bila jako losa i bojazljiva u prvoj utakmici....duplo vise smo poslali lopti prema Donnaraummi nego prema Higuainu...ne mogu da vjerujem da smo se toliko uplasili Napolia...kako smo skinuli gace i cekali da ga primimo...

To apsolutno nije podsjecalo na utakmice Gattusa prosle sezone, bar smo prosle godine trcali i borili se koliko god bili tehnicki deficitarni...i toliko povratnih pasova uz jako malo trcanja...a sjetite se utakmica protiv Napolia na San Siru, Rome u Rimu, Lazia na San Siru, Juventusa u Torinu, pa i obje utakmice protiv Arsenala...
Nekako mi se cini da smo pokusavali da izgledamo iskusni i mirni, a ustvari smo ispali bojazljive pizde, koje samo cekaju da izgube

@Rosson3r steta sto nema statistika koliko je dodira ima Donnaraumma sa loptom, Higuain je imao 30 i to najvise u nasoj polovici, tako da svi vec pisu ako se nesto ne promjeni nece zabit dvocifren broj golova

Danas sam procitao izjavu Gattusa i jedan dio mi je jako zapao za oci, moj neki osjecaj da nam nece nista donjeti dobro, mada bi volio da se varam ....

We are a team that involves everyone in the passing moves, not just Biglia. It wasn’t just Lucas who made a mistake on that goal, because Mateo Musacchio could’ve passed it back to the goalkeeper rather than put his teammate under undue pressure."

Protiv Rome je najavljena formacija 4-3-3 i tri promjene (Borini-Hakan, Mussachio-Caldara, Roudrigez-Laxalt), nazalost Biglia je opet tu, bar najavljen...
Ovo nikad i nije bio neki Milanov forum. Kakve su se sve uvrede (ne kritike),  ovdje mogle procitati  na racun Milanovih legendi i kakvi hejtovi ovdje idu na racun Milana to je nevjerovatno. A sve to provuceno kroz nekakav kvazi realizam.
Reply
(08-28-2018, 01:26 AM)kakabanja Wrote: Ovo nikad i nije bio neki Milanov forum. Kakve su se sve uvrede (ne kritike),  ovdje mogle procitati  na racun Milanovih legendi i kakvi hejtovi ovdje idu na racun Milana to je nevjerovatno. A sve to provuceno kroz nekakav kvazi realizam.

Ne znam koliko si dugo ovde, ali ja sam od 2005. Jos kad je bio stari dizajn stranice/foruma
Mi smo ti od kojih zavisi izgled Milanovog foruma..
Ja sam uvijek za da se vode diskusije oko Milana I prije su se vodile, bilo je tu super postova...u zadnje vrijeme vise lici na ovaj tvoj opis iznad
Pretpostavljam da je zbog neg rezultata kluba I negativne I lose kritike/komentari
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Slazem se. Kritika je recimo Gatuso nije u stanju voditi kkub... Inzagi nije... Galijani lose radi... Berluskoni je kriv za .... i sl. A ovdje cesto bude pljuvanje i vrijedjanje igraca, trenera, uprave koji su nesto uradili za ovaj klub. Kad tako nesto procitam ispizdim kao da mi porodicu vrijedjaju. Ok je smatrati da neko nije dobar fudbaler, trener ali nije uredu vrijedjati.
Evo npr. poslije Napolija hiljadu i jedna negativnost. A mi smo u principu izgubili na glup nacin na mozda i najtezem gostovanju u Italiji. I uopste nismo igrali tako lose. Na oko mozda i nije izgledalo liiepo ali ovo nije cirkus ovo je fudbal. Ne mora se igrati lijepo da bi se pobijedilo. Gatuso i igraci su napravili neke gluposti ali nije nikakva tragedija. Roma i Inter, a Lazio su vec prosuli bodove kuci ali ne mi smo opet za 6 mjesto, a oni su za prva cetri. Jesu ali u kurcu.
I naravnoc da hejtam druge klubove prvenstveno Inter i Juventus. Ove druge manje, ne jer ih dovoljno ne volim, nego sto nisu zanimljivi.
Za mene je cisto hejtanje Milana kada ja kazem super Inter izgubio vani od Sasuola, kuci nerijeseno sa Torinom i dobijes odgovor oni imaju 1 a mi ni jedan bod. Utakmica manje?? Ne valja upisivati unaprijed pobjede. I onda narugas se Romi na 1:3 kuci dobijes komntar sacekaj mozda preokrenu. Znaci oni mozda preokrenu u 30 minuta a mi mozda ne dobijemo Djenovu kuci. Jebo ti takvog navijaca fudbalske ekipe. Nije ovo sah pa da kreces sa najgorim pretpostavkama, ovo je fudbal gdje niko ne valja osim tvojih a i kad izgubis ima ona pokrao nas sudija. Subjektivno ali takav je fudbal.
Ili kralj kaze volio bih da izgubimo zato sto igra Kalinic a ne Silva. Pa gdje to ima.
Reply
Kvazi realizam ? Big Grin
To je ono kad cele sezone pricas kako imas ekipu za drugo mesto ,kako su svi ostali timovi raspadnuti ,kako su ovi ostali koji govore da je tim realno za 5-6 mesto mrzitelji Milana i onda kad na kraju sezone tim bude 5-6 onda se pravis lud ,sve kul sve u redu..."nismo imali srece"...na "srecu" zaostali 25 bodova za drugim mestom Big Grin
Meni se npr gade ljudi koji nisu u stanju da prihvate realnost onakvom kakva jeste vec zive u nekim svojim deluzijama i izmisljenim realnostima...obicni infantilni slabici nesposobni da se nose sa zivotom... Takodje mi se gade oni koji se klanjaju idolima i ocekuju da i svi ostali njihovim idolima poklanjanju bezuslovnu "ljubav"...to je bre razmisljanje ispranog sektaskog mozga... Ok ,neko je legenda negde...bio ili ostao...nebitno...ali ako ta legenda u nekoj buducnosti pocne da brljavi i pravi gluposti ,da deluje poput neobrazovanog debila...svi treba da se kao mali poslusni pioniri sektasi pravimo da te brljotine ne postoje i da je on eto najbolji ,najveci i sve to kul... tacno se vidi da destruktivna komunisticka crta u vaspitanju... gde niko nema pravo na drugacije misljenje bez da zavrsi na golom otoku...
Reply
(08-27-2018, 10:20 PM)Maji_TZ Wrote: To apsolutno nije podsjecalo na utakmice Gattusa prosle sezone, 

Jeste na one iz zadnjih mesec dana prosle sezone. Tacnije od utakmcie sa merdom kad je izgubljena svaka sansa za LS ,tim se totalno raspao ,nije licio ni na sta...to se po svoj prilici prenelo na pocetak ove sezone... 
I dalje mi nije jasno kako je posle onog perioda pre toga ,koji je bio veoma solidan ,kako igracki tako i rezultatski ,Gatuzo dozvolio da se dogodi to sto se dogodilo...
Pre toga je pokazao da moze da upregne bagru i da ih dovede u kakav takav red i disciplinu...pa gde nestade to? Kako? Zasto?
Reply