(09-19-2011, 11:52 AM)dejo Wrote: (09-19-2011, 07:51 AM)uvijek_rossoner Wrote: Hallo ljudi sta vam je, pa pola tima je povrijedjeno a tek je drugo kolo...sjetite se da smo i prosle sezone ovako labavo startali... bez boatenga i ibre ovaj tim je prosjecan i to je surova realnost, onda se ne daju sanse emanuelsenu, taiwo se tek oporavio pa ga zato nije ubacio, merkel i straser se posude a veliki su potencijal, dovede se ovaj egipcanin i dobije na kapaljku da igra, znaci dosta stvari je nelogicno a da ne govorim konstantne povrede nasih igraca pa cini mi se da je samo juventus imao slicnih problema u prosloj sezoni a kad pogledamo ostale klubove u evropi rijetko da imaju po 10 igraca out...sad igramo sa udineseom znaci jbn raspored pucamo a sa toliko povrijedjenih igraca zato malo spustite loptu sve ce doci na svoje za nekih 7-8 kola, jedino nam je juve konkurent al cisto iz razloga sto ne igra evropu...ostali su labavi kad smo u punom sastavu 
sad kad sam prespavao noć i kad su se strasti smirile i razočarenje smanjilo vidim da si u pravu... 
polako ljudi...tek je drugo kolo....iz vidjenog samo nam je juve konkurent...nema straha...previse ozljeda i jeben raspored....u srijedu doma udine koji uopce nije los
i ne pasu nam nikako, ali moramo dobit i u subotu cesenu,pa LP lagana utakmica doma...taman da se digne raspolozenje.....doci ce to sve na svoje mjesto cim se ibra vrati....
Ni jednog momenta se nisam zabrinuo (tek je odigrano 2 kola). Milan ce odbraniti Scudetto i to bez vecih problema u to sam siguran. Vise razmisljam o LS nego o prvenstvu (ono je za mene vec osvojeno). Volio bih da budemo prvi u grupi sto je sasvim realno poslije 2:2 u Barceloni.
Nema potrebe za panikom. Sve ce to doci na svoje mjesto poslije par kola.
Allegri? Grijesi, (slazem se sa Dejom i jos nekima) ali jos vjerujem u njega.
Per aspera ad astra!
svaki put kad se zapitate jeli osvajamo scudetto pitajte se "ko bi nam ga mogao uzet" i sve će vam bit jasno. nije da smo jaki nego nemamo konkurencije. a za lp tu nemamo šanse ali bilo bi red da dođemo barem do četvrtfinala i da ne budemo kao real da sto godina nismo prošli 1/8 finala.
Čitam ovu izjavu od Allegrija i plačem,ali ne od smijeha nego od tuge,izjava koju je naš vrli stručnjak od trenera od našeg kolege prozvan ''Panchina de Merda'' jednostavno iskopirao od mog drugog miljenika Carletta,to su točno te izjave koje je ovaj izjavljivao godinama,igrali smo dobro,nisam zabrinut,bit ce sve ok.....
Sere mi se od svih njih više,hoću trenera diktatora koji neda Berlusconiju i Galianiju da prismrde svlačionici,to je jedan osobina koju je Leo imao i zato sam u njemu vidio nešto(do odlaska u Merdu) ,a u ovom idiotu ne vidim ništa ni nakon godinu dana
(09-19-2011, 07:51 AM)uvijek_rossoner Wrote: Hallo ljudi sta vam je, pa pola tima je povrijedjeno a tek je drugo kolo...sjetite se da smo i prosle sezone ovako labavo startali... bez boatenga i ibre ovaj tim je prosjecan i to je surova realnost, onda se ne daju sanse emanuelsenu, taiwo se tek oporavio pa ga zato nije ubacio, merkel i straser se posude a veliki su potencijal, dovede se ovaj egipcanin i dobije na kapaljku da igra, znaci dosta stvari je nelogicno a da ne govorim konstantne povrede nasih igraca pa cini mi se da je samo juventus imao slicnih problema u prosloj sezoni a kad pogledamo ostale klubove u evropi rijetko da imaju po 10 igraca out...sad igramo sa udineseom znaci jbn raspored pucamo a sa toliko povrijedjenih igraca zato malo spustite loptu sve ce doci na svoje za nekih 7-8 kola, jedino nam je juve konkurent al cisto iz razloga sto ne igra evropu...ostali su labavi kad smo u punom sastavu  +1
Oni su bili domaćini, igrači su im bili spremni za utakmicu, Kavani bio odličan, a nama važni igrači povredjeni a ovi koji su igrali imali lošu partiju. Abate ide napred a ništa ne uradi, Pato često ide da dribla nekoliko igrača pa se to uglavnom loše završi, Bomel mlako odigrao... Ali prošlu sezonu smo isto imali na početku tako neki učinak, i to protiv čini mi se slabijih ekipa, pa smo vremenom uzeli prvo mesto i držali ga.
Koliko me prošle godine Allegri oduševio,sada vidim da stagnira i to me plaši...Alexu Fergusonu se povrijede Ferdinand i Vidić dva extra stopera, a ovaj izmisli Evansa, Smallinga i Phila Jonesa, Mounrinho stavi Coentraa da igra na poziciji zadnjeg veznog uz Xabija Alonsa kad je ostao bez Khedire,a nama se povrijede Ambrosini i Flamini i Allegri nikako da ubaci svježu krv...to me plaši,podsjeća me na Carletta a taj je glavni krivac što Milan nije osvojio još barem 2 naslova državnog prvaka...
 MILANO SIAMO NOI!!!!
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![[Image: gnk.png]](http://img213.imageshack.us/img213/1764/gnk.png)
Ne znam za vas ali ja sad kad gledam Pirla u dresu Juventusa ja ne mogu doći sebi, dođe mi da plačem. Bez obzira na to što je Pirlo šetao kod nas zadnje tri godine ja opet njega držim za ikonom kluba i nikad neću zaboraviti njegove najbolje godine što je dao našem klubu, godine kad je bio najbolji playmaker na svijetu i koji je vodio kompletnu igru naše ekipe. Malo kasno se javljam povodom Pirlovog odlaska u Juventus ali mislim da je ovo velika greška uprave, sramotno. Ikonu ovog kluba prodati u našeg najvećeg rivala, sigurno je bilo ponuda iz Engleske i Katara i oni ga baš daju Juventusu. Trebat će mi vremena da prožvačem taj transfer. Nedo te Bog da nam on zabije gol ili bude igrač utakmice, jao, mislim da ću povraćati.
nisu ga oni prodali nego mu je istekao ugovor i on je odabrao Juventus...
(09-19-2011, 11:59 PM)NoToRiOuS Wrote: nisu ga oni prodali nego mu je istekao ugovor i on je odabrao Juventus...
Ma što god da je crnjak je, tim još veći ako je on sam odabrao Juventus. Zašto pobogu njih? Zaštoooo???
|