02-17-2019, 08:45 PM
Lacio je izgubio.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-17-2019, 11:33 PM
rado bi sledeci tjedan irati derbi s Interom, da ih tucemo sta prije
02-18-2019, 10:11 AM
Možda i najvažnija tri boda ove sezone. Opet dobra odbrana, ali prema naprijed ima još dosta posla da se uradi.
Ako se uzme 9 bodova iz sledeća tri kola, uz kikseve konkurencije, imaćemo malu zalihu bodova pred zadnjih 10 kola u odnosu na 5. mjesto. Pred derbi sa sa Interom bi trebali biti bodovno jednaki, i tad bi trebali napasti treće mjesto. Lacio već pomalo zaostaje i imaju ozbiljnih problema sa povredama. I dok ova kriza sa povredama bude trajala, zaostatak će se povećati. Roma diže formu i pored Intera će biti u trci za 3. i 4. mjesto.
Ne bih da baksuziram sa predvidjanjima, ali malo sam analizirao kalendar utakmica koje predstoje nama i Interu, kao za sada jedinom konkurentu za 3 mesto (racunam da nam je 4 mesto vec na dohvat ruke ukoliko ne zajebemo nesto bas enormno).
Kalendar Milana Empoli (domaćin) Sassuolo (domaćin) Chievo (gost) Inter (domaćin) Sampdoria (gost) Udinese (domaćin) Juventus (gost) Lazio (domaćin) Parma (gost) Torino (gost) Bologna (domaćin) Fiorentina (gost) Frosinone (domaćin) Spal (gost) Kalendar Intera Fiorentina (gost) Cagliari (gost) Spal (domaćin) Milan (gost) Lazio (domaćin) Genoa (gost) Atalanta (domaćin) Frosinone (gost) Roma (domaćin) Juventus (domaćin) Udinese (gost) Chievo (domaćin) Napoli (gost) Empoli (domaćin) Realno gledajuci, mislim da imamo dosta laksi raspored od Intera, i da bismo trebali da nadoknadimo (trenutna) 4 boda razlike. Milan ima 3 teska susreta (Inter, Juventus i Fiorentina), dok ih Inter ima 6 (Fiorentina, Milan, Atalanta, Roma, Juventus i Napoli). Sa nekih 74 (ili vise) bodova, mislim da je 3 mesto nase. Mozda sam ambiciozan, ali sa ovakvom trenutnim stanjem, i povratkom ostalih igraca koji nedostaju (Biglia, Caldara, Strinic, itd), ovo smatram realnim predvidjanjem. Sta vi mislite?
FORZA MILAN
02-18-2019, 10:56 AM
Ta 4 boda ćemo nadoknaditi do derbija. Nema šanse da oni uzmu sve tri sledeće, dok je nama prilično lagan raspored.
U suštini, svejedno je treći ili četvrti, ključno je to mjesto koje vodi u LŠ. Još bih dodao da će biti neugodno kod Torina a bogami i kod Sampdorije i Parme.
02-18-2019, 12:43 PM
Sve ce biti na Gatuzu ,od momenta kad ekipa ispadne iz forme (a hoce) - na njemu je kako ce ih onda spremiti i koliko ce uspeti da "sanira stetu" i umanji rasipanje bodova. Da li ce nastupiti totalni raspad sistema kao prethodnih sezona ili ce ipak (nadajmo se) uspeti da svede to na neku prihvatljivu meru. Od toga ce nam i zavisiti plasman ,a tako ce i on dokazati ima li nekog potencijala da vodi Milan i u buducnosti.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
02-18-2019, 04:02 PM
(02-18-2019, 10:56 AM)winstonwolfe Wrote: Ta 4 boda ćemo nadoknaditi do derbija. Nema šanse da oni uzmu sve tri sledeće, dok je nama prilično lagan raspored. torino e bolja u gostima. istu pricu i za parme a i za samp. ekipe koja igraju bolju kontru kad su goste. ako sme vec tucili atalantu, ne mislim da neke iz ove tri ekipe moze nam raditi nevojle. bojim se vise ekipama poput empolija koi se bore za opstanak u ligi
02-18-2019, 04:52 PM
Tako smo i prosle godine krenuli poslije Nove dobro i onda raspad. Nadam se samo da su sada malo iskusniji, a i imamo neke nove, poletnije igrace, kao Baka, Paqueta, Piatek. Suso je vec krenuo s raspadom, on moze trcati 3mj i adio, u tomu je stvar.e da imamo i Contia! Tako mislim da jesmo bolji nego prije.
Napad nam je uzasan u biti i nemamo igru, to su sve polukontre i kontre.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) (02-18-2019, 04:52 PM)mrki Wrote: Tako smo i prosle godine krenuli poslije Nove dobro i onda raspad. Nadam se samo da su sada malo iskusniji, a i imamo neke nove, poletnije igrace, kao Baka, Paqueta, Piatek. Suso je vec krenuo s raspadom, on moze trcati 3mj i adio, u tomu je stvar.e da imamo i Contia! Tako mislim da jesmo bolji nego prije. Igramo polukontre i kontre, jer mi tako zelimo...to je dio taktike...Gattuso formira ekipu od odbrane, vaznije mu je kako se timski branimo nego kako timski napadamo i to je rez da baziramo svoju igru na kontru i polukontru, tako je igrao Conte, tako je igra i Mourinho... Meni je zao sto loptu prepustamo protivniku i tako im se nudimo da nam kreiraju veci broj prilika... Za ovo kako je odbranu dotegao, svaka mu cast, timski se branimo, pa nije ni bitno toliko ko igra na kojim pozicijama, odnosno nismo primali golove sa Abateom i Zapatom, a ne primamo ni sad sa prvim stoperskim parom... Mislim da smo od pocetka decembra do danas primli 5 ili 6 golova u ligi, sto je trenutno daleko najbolje od svih drugih A i ovim igracima trenutnim u rosteru vise godi igra na polukontre i kontre jer tehnickih potkovanih igraca ima jako malo... @Sampinjon je podvuko dobru stvar doce do pada igre, sto je sasvim normalno i tad ih treba dignut i tad trebaju izmjene radit ... zato mi je zao sto sad dok ide vise ne rotira da i ostali udju u formu, prije svih Conti, Castillejo i Laxalt... da se razumijemo sva trojica tesko mogu u prvi 11, al nam treba u igrackoj formi.. Svi mi znamo da je Conti strasan talenat, ali Calabria je trenutno prvi bek u ligi po broju osvojenih cistih loptih i uspjesniglh startova, a treci po broju preciznih pasova...dobro ce se Conti pomucit da ga skine, sto je za tim odlicno
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-18-2019, 10:56 PM
Puno toga ce biti jasnije nakon sljedeće 3 utakmice. U zadnje 2 3 godine smo na ovakvim utakmicama imali najviše problema.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|