10-15-2011, 07:17 PM
Abiati na golu, Antonini na beku, pa stvarno i ovaj Alegri zna govna jesti ko niko...
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-15-2011, 07:17 PM
Abiati na golu, Antonini na beku, pa stvarno i ovaj Alegri zna govna jesti ko niko...
10-15-2011, 07:24 PM
Netko je brutalno nadmudrio ranierija.
10-15-2011, 07:33 PM
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Robinho; Ibrahimovic, Cassano
konacno donekle normalan sastav......ajmo sad odigrat konancno nesto......
10-15-2011, 07:46 PM
Kod mene je u Vijetnamu evo 1,45 poslije ponoci. U ljetnjem periodu su u 2,45 poslije ponoci. Imam satelitsku antenu i utakmice gledam na “K+”. Svaku utakmicu gledam bez obzira sto moram ici na posao ujutru. Po cijelu noc ne spavam i nije mi ni malo tesko i zao za razliku od ovih placipicki. Kako se ono kaze: “Hrdjavom kurcu i dlake smetaju”. Ima mnogo ljudi koji nikad i ni s cim nisu zadovoljni. To je bolest. A ja bi im rekao: Mars u 3 pizde materine od Milana, eto ti Barcelona pa za nju navijaj. Milan je moj, kakav je takav je, i u dobru i u zlu. Milan nije Allegri, Milan nije Bonera, Milan nije Seedorf,…Milan je Milan. Ili ga uzmi ili ga ostavi, kakav god da je. Ako neces, mars u pizdu materinu od Milana.
Idemo po tri nova boda.
Per aspera ad astra!
10-15-2011, 08:12 PM
Već vidim šta će biti. Mi napadamo i fulamo prilike a oni zabiju gol iz kontre. Bemti nogomet i sve. Ajmo gol zabiti, kaznit će nas.
10-15-2011, 08:19 PM
silva se ozlijedio....u picku materinu....
Hahahahha. Krećemo, vežite se, ulazi BONERA. Al mi stvarno nemamo sreće, najbolji igrač nam se ozlijedi. Jaooo...
Tooooooooooooooooooooooooooooooo.................................................. Ibrin gol, kakav pregled igre na drugu stranu. Bravo.
10-15-2011, 08:33 PM
najbolje poluvrijeme sezone uvjerljivo.......valjda silva nije ozlijedjen ozbiljno....
10-15-2011, 08:36 PM
ovo već liči na nešto, samo trebalo je biti minimalno 2 razlike, sa bonerom i antoninijem u igri 1 razlike se istopi dok trepneš.
novi igrači aqua-nocerino za 1-0. robi nastavlja gdje je stao zicere fula kao na pokretnoj traci, casano ga prati. samo da sa silvom nebude ništa ozbiljno |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|