Milanezi s Balkana
Abiati na golu, Antonini na beku, pa stvarno i ovaj Alegri zna govna jesti ko niko...
Reply
Netko je brutalno nadmudrio ranierija.
Reply
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Robinho; Ibrahimovic, Cassano

konacno donekle normalan sastav......ajmo sad odigrat konancno nesto......
Reply
Kod mene je u Vijetnamu evo 1,45 poslije ponoci. U ljetnjem periodu su u 2,45 poslije ponoci. Imam satelitsku antenu i utakmice gledam na “K+”. Svaku utakmicu gledam bez obzira sto moram ici na posao ujutru. Po cijelu noc ne spavam i nije mi ni malo tesko i zao za razliku od ovih placipicki. Kako se ono kaze: “Hrdjavom kurcu i dlake smetaju”. Ima mnogo ljudi koji nikad i ni s cim nisu zadovoljni. To je bolest. A ja bi im rekao: Mars u 3 pizde materine od Milana, eto ti Barcelona pa za nju navijaj. Milan je moj, kakav je takav je, i u dobru i u zlu. Milan nije Allegri, Milan nije Bonera, Milan nije Seedorf,…Milan je Milan. Ili ga uzmi ili ga ostavi, kakav god da je. Ako neces, mars u pizdu materinu od Milana.

Idemo po tri nova boda.
Per aspera ad astra!
Reply
Link?
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Već vidim šta će biti. Mi napadamo i fulamo prilike a oni zabiju gol iz kontre. Bemti nogomet i sve. Ajmo gol zabiti, kaznit će nas.
Reply
silva se ozlijedio....u picku materinu....
Reply
Hahahahha. Krećemo, vežite se, ulazi BONERA. Al mi stvarno nemamo sreće, najbolji igrač nam se ozlijedi. Jaooo...
Tooooooooooooooooooooooooooooooo..................................................
Ibrin gol, kakav pregled igre na drugu stranu. Bravo.
Reply
najbolje poluvrijeme sezone uvjerljivo.......valjda silva nije ozlijedjen ozbiljno....
Reply
ovo već liči na nešto, samo trebalo je biti minimalno 2 razlike, sa bonerom i antoninijem u igri 1 razlike se istopi dok trepneš.
novi igrači aqua-nocerino za 1-0. robi nastavlja gdje je stao zicere fula kao na pokretnoj traci, casano ga prati.
samo da sa silvom nebude ništa ozbiljno
Reply