08-03-2019, 10:59 AM
(This post was last modified: 08-03-2019, 11:12 AM by Maji_TZ.)
Navodno smo Sampdoriji ponudili Contia na "suhu posudbu" da bi odigrao regularnu sezonu...nazad cemo dobiti lijevog beka Salu, koje Giampaolo trazi ...
Takodjer, kako stvari stoje, prije cemo prodati Kessiea nego Silvu, Susa ili Bigliu..
Alal vera Maldini i Bobane, nemam rijeci...jedinu poziciju gdje smo imali dva dobra igraca ce razjebati, kakav crni Sala lik ima 27 god i 3 mjeseca dobrih igara u karijeri..
I jedinog fizicki jakog veznog ce prodati...nama fale 2 vezna da izgledamo ozbiljno i bolje, oni prodaju jedinog fizicki stamenog...
Neka doce Modric za 7,5 miliona platu i ugovor na 3 god, da ostarimo zajedno... a Kessie ko jebe, iako je mlad nije se pokazao sa trenerima, koji nisu znali sta ce od njega
Interesantno je kako Giampaolo trazi samo ove igrace iz Samdorie...npr isto tako nije trazio Correu iz Atletica ali nasi pregovaraju o ciframa blizu 50 miliona
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-03-2019, 11:29 AM
(This post was last modified: 08-03-2019, 11:35 AM by Sampinjon.)
Ne mozes prodavati svoje igrace u bescenje ,dovoditi kojekave Koreje (dal' severne il' juzne ,ostaje da se vidi) za 50 miliona + bonuse ,penzosima davati 25 miliona na 3 godine i pricati o "regulisanju FFP"...To ne ide...
Za ovu potencijalnu razmenu sa Sampdorijom...Mladu perspektivu menjati olinjalim kljakavcem...Nemam reci... Ej ,da "odigra sezonu" u Sampdoriji...Pa sto je ne odigra u Milanu?!
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
e ako poslije ovakve partije Calabrije oni prodaju Contija, ja onda nemam riječi. calabrija kriv za oba gola. kostantno gubi igraca i ne zatvara prostor. i on ce znaci ostat a otice Conti da se kali u Samp??? a taj Sala nam strasno treba jer imamo samo 4 lijeva beka, a ne mozemo startat sezonu bez 5 lijevi bekova.
andre silva lagano moze na prodaju, i zalosno za rec da je Suso idalje jedan od nasi bolji igraca i ne mogu ga prodat cccc.
a kessie mora igrat, ne kontam budale da zele da ga prodaju. radilica na terenu nije ok, vec bonaventura koji uđe u 75' i seta se na terenu bezvoljno nam je potreban. zalosno.
drago mi da Maldinijev mali profulao gol, da se malo smire sa guranjem svoje krvi.
primjeti se razlika u radu giampaola. odlican trener. jbt ove neznalice su stisle man utd hahaha presmjesno
i daj molim te kakav modric??? to Boban vjerovatno dobija kovertu u dzep za taj transfer. pa koji ce nam k*rac taj penzioner???? tip pojma nema. dobio je zlatnu loptu jer je imao CR7 naprijed i vise srece nego pameti da osvoje Ch Ligu. eno gdje je bio proslu sezonu? katastrofa. i sad cemo tom krelcu da poklonimo 7,5 mil godisnje a za te pare se mogu dovuci 3-4 puno bolja igraca sa 1,5-2 mil godisnje ugovora. boban dobija pare u tom transferu zato i gura da se to desi. korupcija u Milanu, zalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-03-2019, 08:51 PM
(This post was last modified: 08-03-2019, 10:11 PM by Maji_TZ.)
Marco Giampaolo:
“Suso? Suso je na drugom nivou, on je sampion. Jako je dobar igrac, o tome nema potrebe raspravljati. Rekao sam to njemu, rekao sam to i klubu. Suso za mene nije problem. Za mene je on jako bitan koji resava utakmice, a ja zelim zadrzati takve igrace.”
@Ensar ... Sad samo malo citao kod novinara bliskih Milanu, oni kazu da ustvari Conti nije zadovoljan sto nije prvi izbor za desnog beka(ko je gledo danasnju utakmicu, sasvim logicno da se ljuti), pa je zatrazio da ide negdje gdje ce igrati u kontinuitetu jer mu je cilj da poslje 2 godine vrati svoju karijeru na uzlaznu putanju...
Bonaventura se vratio nakon 8 mjeseci, mozda cak i prerano...i sasvim je logicno da ce se vise setkati na pocetku, dok skroz ne bude spreman...izgleda da ce Castillejo biti taj SS backup...
Po ovoj prici od Giampaola on zeli da Suso ostane i igra AM, sto vjerovatno znaci prodaja nekog drugog igraca uz Slivu...pretpostavljam Hakana ili Kessie...sto je po meni uzasno glupo, jer su i jedan i drugi u formaciji 4-3-1-2 bar duplo vise iskoristljiviji od Susa...
Ako cemo igrati sa ovom formacijom onda racunajuci i poziciju AM, nama treba 8 veznih igraca u ekipi...Sad su tu : Hakan, Bonaventura, Kessie, Bennacear, Krunic, Paqueta, Suso, Biglia ... ja bi prodao Bigliu i na poziciju DM prekomandovao Hakana, bas bi ga volio vidjeti tu... dovesti jos jednog ljevog veznog, ja bo volio licno Pellegrinia, ali ce vrlo vjerovatno doci Preat...i onda bi to ovako izgledalo :
DM : Bennacera, Hakan
LM : Preat(ili neko drugi), Bonavnetura
RM : Kessie, Krunic
AM : Paqueta, Suso ( ako Giampaolo ima muda da jednog od njih dvojice drzi na klupi)
Po meni je ovaj vezni red sasvim ok, za ekipu koja igra samo Seriju A i nema potrebe da dovodimo Modrica, samo jos jednog lijevog veznog...ali prodati Bigliu i zadrzati Kessiea
U napadu ce vjerovatno doci Correa ili neki drugi na poziciji SS...to bi trebalo izgledati ovako :
CF: Piatek, Leao
SS : Correa(ili neko drugi), Castillejo
Opet ce onaj brat od Donnaraume ostati u ekipi kao treci golman, debili ne mogu da ga se rijese...
GK : Donnarauma, Reina, Donnarauma
Odbrana :
CRB : Caldara, Duarte ili Musshacio
CLB : Romagnoli, Mussachio
LB : Theo, Roudrigez (moze pokriti CLB), Strinic
RB : Conti, Calabria
Otprilike to znaci da Laxalt, Borini, mozda cak i Strinic, Biglia... svi su na transfer listi...ne znam jesam li koga zaboravio? A do kraja cekamo igrace na poziciji SS i LM, koji bi trebali da budu u prvi 11 sa svojim kvalitetom...
Kad ovako pogledam, iskreno mislim da i nije neki veliki problem sastaviti ovakav roster za Upravu i mislim da je roster sa kojim se moze i treba dobro raditi...valjda ce uspjeti bar taj neki minimum da obezbjede Giampoalu...samo da ne krenu neke gluposti kao npr to sa Modricem, pa pregovaraju mjesec dana i sve zajebu sa ostalim transferima...
08-04-2019, 02:22 AM
(This post was last modified: 08-04-2019, 02:37 AM by mrki.)
Modric pojma nema...prestao citati. Ti si Ensare skrenuo.
Znam stari moj da imas strast za nas Milan i razumijem sve ali ne mozes takve stvari govoriti. Pa Modric moze nasim veznjacima drzati predavanja o nogometu u Milanellu. Ako mi ne budemo u prva 4 nagodinu naje smo... netko tu mora pomoci ovim mkadim igracima. Boban i Maldini pokusavaju dovest i dalje jednog od najjacih veznih na svijetu a vi se zalite. Nema veze, ako se to i dogodi, vidjet cemo tko je u pravu.
Conti? Ljudi on je gori od Calabrie iza. Zeli igrati u pr ih 11, pa neka ide na posudbu to je ok.
Silva ce biti prodan. Bigliu jitko nece jer su mu kineski idioti dali 3.5mln godisnje. Trener hvali Susa (iako ja Susa ne volim). Jedino im ostaje da utope Kessiea. Budimo realni ni taj nije bas najbistriji biser u glavi...
Correa je i meni bzvz. To mi nije jasno.
Igramo 5 puta bolje vec sada. Samo Mussachio je teska rupa upm...
Strinic, Laxalt, Castillejo sve rupe. Hakan je isto tuzni prosjek ali eto tu je.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
mrki Modric je na zalasku karijere. 33 godine i plata od 7,5 miliona. ako ti mislis da je to sjajan posao onda ne te ne kontam. modric jest bio odlican, ali zadnje 2 godine polako stagnira, i sad ga dovest je velika greska. nama su hitno potrebni dobri igeaci i za 7,5 mil godisnje se mogu dovest jos barem trojica.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
7.5 na 3 godine ,to ti je finansijski kamen oko vrata...Modric nema jos tri godine vrhunskog fudbala u nogama...Nego bi "gospodin" da uvali kasiku u med ,da uzme pare na nivou Kine i SAD ali da ostane u Evropi... Ako ima cisto "fudbalske" motive ,neka potpise na godinu dana...Ako posle tih godinu dana na terenu opravda ulozeno ,lako ce mu se produziti za jos godinu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-05-2019, 12:44 PM
(This post was last modified: 08-05-2019, 05:10 PM by Maji_TZ.)
Ismael Bennacer ce u subotu poceti da trenira sa ostatkom ekipe. U pocetku se ocekuje da on bude u senci Lucasa Biglie koji trenutno ima prednost i mogao bi i startovati kada pocne Serie A, dok ce se kasnije uloge verovatno promeniti. Ocekuje se i da Biglia bude jako koristan po razvoj Bennacera. #Tuttosport
Ako Biglia bude utico na razvoj Bennaceara, daleko ce dogurat i on i Milan
I vise nego pozitivne komentare Giampaola o Susu, agent Susa zeleo bi iskoristiti i pokrenuti pricu o novom ugovoru do 2024. godine. Spanac zeli platu od €4.5m godisnje, a diskutovalo bi se i o uklanjanju otkupne klauzule. #NicoSchira
Pa da naravno,nek umre lik u Milanu samo vi njemu povecajte platu
ma ova dvojica su beskorisni najvise supljuvali po upravama i najvise sranja napravili, evo citam inter prodo nekog rumuna kojije bio u palermu prosle sezone na posudbi i dao par golova lik kosta 3 miliona na transfermarketu oni ga tusnuli za 10 miliona, koliko li onda tek izvukli za cutronea 50 minimum svaka iole normalna uprava
S druge strane, ako zelis nesto utopiti, onda to hvalis, kontate? Nece reci: Suso nam nevtreba, ima snage za 4mj, uzas je...dajte nam 35mln. Reci ce to sto je rekao...tip je vrh, bkabla...cijena? E pa...35mln...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
|