Milanezi s Balkana
Ništa ozbiljno s Thiagom, mogao bi biti spreman i već protiv Batea Wink
http://www.rossoneriblog.com/2011/10/16/...ago-silva/
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
1. Juventus 6 3 3 0 9-3 +6 12
2. Udinese 6 3 3 0 7-1 +6 12
3. Cagliari 6 3 2 1 8-5 +3 11
4. Lazio 6 3 2 1 9-7 +2 11
5. Napoli 6 3 1 2 10-5 +5 10
6. Palermo 6 3 1 2 9-9 0 10

Ljudi jel to moguće ali mi smo u prvih 6 kola i računajući ono prvo odgođeno kolo igrali sa 6 trenutno najboljih ekipa u prvenstvu. Hehehe, baš zanimljivo. Pa možemo donekle biti i zadovoljni, početak sezone, falilo nam 5-6 igrača, imamo 8 bodova, 4 boda smo od vrha, nijedna druga ekipa nije konstantna i svi kiksaju, Inter katastrofa, i kad to sve sagledamo i stavimo u jedno zaključak je idući: mi imamo širom otvorena vrata prema obrani naslova i jedino sami sebe možemo pobijediti. Ponekad se zalomi loš dan poput poraza kod Juveta ali šta sad, to je samo jedna utakmica.

Dečki moji, na osnovu dosadašnjih 6 kola ja sa sigurnošću tvrdim da mi i dalje imamo najviše šansi za prvo mjesto. Bolji dani su pred nama i kako sezona odmiče bićemo sve bolji i bolji. A i raspored nam je dosta lakši. Očekujem da preuzmemo prvo mjesto u idućih 5-6 kola. MILAN FOREVER!

A što se tebe tiče Mecong, iznesi svoje mišljenje i ok, al zašto odmah brutaljenje i psovanje i vrijeđanje??? Jeboga i ti de lakše to malo, ako netko trenutno nije zadovoljan politikom kluba ili izborom trenera ili bilo čim i zato odluči bojkotirati utakmice pa šta onda, njegovo pravo. Ne čini ga to manjim navijačem od ostalih. Dapače, ja mislim da je to hrabra odluka i ako je pravilno argumentirana i s dobrim razlogom donesena onda ok. Nikakvih problema nema. Zato chill out i ne laj toliko. Molim lijepo.
Reply
Nisam odavno gledao bolji Milan..Ali manje vise igra,ona borbenost je fascinirajuca....KAko smo trcali i stvarali sanse,pravili presing...Ovakvim zalaganjem mozemo dobiti svakoga...
Binho dobro dosao nazad...Ibra i Cassano odlicni...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(10-17-2011, 12:27 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Nisam odavno gledao bolji Milan..Ali manje vise igra,ona borbenost je fascinirajuca....KAko smo trcali i stvarali sanse,pravili presing...Ovakvim zalaganjem mozemo dobiti svakoga...
Binho dobro dosao nazad...Ibra i Cassano odlicni...

E vidis upravo o tome ja govorim cijelo vrijeme, tj. svi ovi godina. Nasi penzioneri nas samo koce, nis drugo. Jesi vidio koliko bolje igramo kad u sredini fale Ringhio, Ambro i Seedorf? Nema stajanja, okretanja u mjestu, beskorisnog trcanja, ili gubljenja u prostoru da se pocnes pitat igrali uopce Ambrosini??? Jel bilo tesko skontat da je jedan Bommel bolje spremljen nego sva 3 nasa sampiona? Znaci, samo je trebalo slozit kockice i pustit igru Nocerinu i Aquilaniu, i dodat im Boatenga, i Milan ce opet ganjat loptu i drzat pressing. Al nas kreten ne moze da odoli svojim penzionerima, pa ih non stop gura. NAdam se da je napokon shvatio da ona troica OVer30 nemaju sta radit na terenu od prve minute. Ako je vec bio u stanju izbacit Pippa radi godina, onda nek to ucini i sa ova 3 Musketira.
Sad Bate, pa Lecce, 6 bodova, i opet se borimo.
Jucer sam gledao Lazia, dobra tekma. Pravo mi se svidjela. ODavno nisam gledao dobre partije u Italiji, ona sinoc je opravdala. Drago mi je za Lulica koji je odigrao prejako drugo poluvrijeme. 100% uspijeh pasova, i par odlicni asista.

Al zato je Calciopoli opet proradio: 5 tekmi 0:0 hahahhaha ono nema nigdje
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
sve ok ne voliš trenera koji u prvoj sezoni donese scudeto i super cup, imaš neki svoj razlog, ali kakav je to argument da forsira starce??
to nije tačno jednostavno, lani nije imao koga stavljati nego njih, ali evo otkad su došli nocerino i aqilani igraju mu svaku utakmicu, tj. nocerino je nastupio u svakoj otkako je došao, a aqua samo u jednoj nije-i gdje je tu onda njihovo zapostavljanje a forsiranje staraca, a da ne govorim o tome da bi i KPB bio u startnih 11 da nije ozljeđen-suspendovan.
znači problem nije u treneru nego u upravi koja nije dovela prave igrače, tj. sad je neke dovela ali može to i puno bolje u veznom redu, na njima je sad u januaru red da se iskažu, mister x-a nisu doveli, a ove koje su doveli max gura maximalno(u skladu s imenom)

ne želim nikakvu raspravu ovo je samo iznošenje činjenica Okmilan
Reply
Aquilanija nije toliko forsirao. Trenutno je forsirao samo Seedorfa, stavljajuci ga svaku tekmu, a kad su mu na raspolaganju bili Ambro-Ringhio-Seedorf, sve troica su igrali. Znaci ja tu ne vidim nesto novo, isto kao i prosle godine. I dalje tvrdim da Boateng-Nocerino-Aquilani i Bommel mogu bolje partije pruzit nego da jednog od njih mijenja Seedorf, Ringhio ili nedo ti Bog Ambro. Uostalom, eto vidjeli ste u subotu sta je u stanju uradit jedan vezni red koji je non stop u pokretu.
A to koje zasluzan za Scudetto je prevazisla tema. Za mene su igraci a narocito Ibra, a za vas je Max.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
dobra tekma svi su igrali odlicno i antonini i nocerino koi nie mi omilen lik neso. primetio sam da abate i antonini su bili puno ofanzivni od prethodne tekmi,moramo da produzimo sa ovakve partije kod kuce da igramo sa 3 napadaca i da vrsimo presing tokom celih 90 min.
MEMO dobra analiza sad sam pogledo tabelu Wink.
jucer su igrali genova vs lecce. Merkel u prvih 11 ocenku 6.5 ocenio goal.com za lecce e igrao straser ocenu 6 za njega to e bila 5 tekma.

p.s. a neki info ak ima neko koliko e metra prosetao Ibra ?? Tongue
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Mi zaista imamo najjaču ekipu u Serii A, al moraju ostati zdravi da bi odbranili titulu jer stara kurva iz torina ima samo ligu i bit ce poprilicno odmorna svaku tekmu... Uz to Galijani je najavio pojacanja u januaru ali to sigurno nece biti nijedan napadač, tako je rekao... Znači sve predispozicije su tu... dva vezna u januaru i to je to Big Grin
Što se tiče lige prvaka ja bi bio zadovoljan 1/4 al pod uslovom da odbranimo scudetto, to sam već nekoliko puta rekao jer zanima me samo druga zvjezdica a nakon toga opet C L Big Grin
Reply
najvjerojatnije ce doci montolivo.....istjece mu ugovor na ljeto pa ce ga dovest za kikiriki.....najvjerojatnije...
Reply
(10-17-2011, 02:07 PM)DUCO Wrote: dobra tekma svi su igrali odlicno i antonini i nocerino koi nie mi omilen lik neso. primetio sam da abate i antonini su bili puno ofanzivni od prethodne tekmi,moramo da produzimo sa ovakve partije kod kuce da igramo sa 3 napadaca i da vrsimo presing tokom celih 90 min.
MEMO dobra analiza sad sam pogledo tabelu Wink.
jucer su igrali genova vs lecce. Merkel u prvih 11 ocenku 6.5 ocenio goal.com za lecce e igrao straser ocenu 6 za njega to e bila 5 tekma.

p.s. a neki info ak ima neko koliko e metra prosetao Ibra ?? Tongue

Evo ovoliko je metra prosetao Ibra:

http://www.milannews.it/?action=sondaggi...daggio=239

Per aspera ad astra!
Reply