Milanezi s Balkana
sa 3:0 na 4:3 uff šta san propustija Big Grin

bravo bravo bravo sad iden pročitat komentare Big Grin

i bilo bi glupo da je riskirao boatenga i akvu od početka jbg al sad je svima jasno da ambro nema šta tražit u sastavu.

i čestitke deji, treba ti odma dat titulu winnera prediction league
Reply
Na poluvremenu utakmice 8. kola talijanske Serije A između Leccea i Milana talijanski je aktualni prvak bio slomljen i pregažen. Domaćin je vodio s velikih 3-0...

No, to Lecceu nije bilo dovoljno. Ne samo za pobjedu, već i za jedan bod u ovoj utakmici. Milan je u nastavku izrežirao veliki preokret. Od domaćeg vodstva 3-0 Milan je došao do pobjede 4-3.

Glavni pokretač snage kod Milana je bio 24-godišnji Kevin-Prince Boateng koji je postigao hat-trick (prvi njegovi pogoci ove sezone u Seriji A). Golovima, mahom sjajnim udarcima iz daljine, u 49., 54. i 63. minuti, Boateng je izjednačio na 3-3 i doveo domaćina do stanja potpune panike. Naime, nakon uvodna dva gola Milana praktički se nije izlazilo iz Lecceovog šesnaesterca.

Mala pauza je nastala od 63. minute pa nadalje, no da veliki preokret bude začinjen do kraja potrudio se Yepes koji je glavom, u 83. minuti, iz blizine zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Spomenimo da su strijelci za Lecce u prvom dijelu bili Giacomazzi, nekadašnji igrač Milana Oddo (iz penala) i Grossmüller, a do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.
Reply
(10-23-2011, 06:29 PM)trinexx21 Wrote: sa 3:0 na 4:3 uff šta san propustija Big Grin

bravo bravo bravo sad iden pročitat komentare Big Grin

i bilo bi glupo da je riskirao boatenga i akvu od početka jbg al sad je svima jasno da ambro nema šta tražit u sastavu.

i čestitke deji, treba ti odma dat titulu winnera prediction league

OkmilanDevilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Nisam mislio da se vise javljam na ovo forumu ali nisam mogao da izdrzim. Ne brinite bicu pristojan.
Nista, ali bas nista mi nije jasno ili sam ja glup i vidim sve drugacije od “normalnih” ljudi. Naime, po meni, je Allegri izveo sastav od prve minute protiv nekakvog Leccea koji je pretposlednji na tabeli i koji se vjecito bori za opstanak u Serie A upravo da bi pokusao sacuvati rovite Boatenga i Aquilanija (koji mu uvijek igraju kad su spremni) za naredne mnogo teze utakmice. Kad je vidjeo da je vrag odnio salu ubacio ih je obojicu. Pa tako bi svaki trener na svijetu uradio. Trazili ste Yepesa na mjesto Bonere dobili ste ga, mada bi ja vise volio Mexesa. Napad o kakvom uvijek pricate i kakav zelite (Pato je povrijedjen). Taiwo? Fantasticna prilika Allegriu da ga izostavljanjem iz tima, protiv nekakvog Leccea, natjera da se jos vise potruti i da mu pokaze da mu nije zagarantovano mjesto u prvih 11. Fantastican potez Allegria da ostavi u igri Cassana i izvede neraspolozenog Robinha.
Gdje i sta je Allegri pogrijesio?!?!?!
Na kraju krajeva Allegri je uknjizio 3 nova boda i to poslije 0:3 u prvom poluvremenu.

Dejo, svaka cast. I ja sam, s obzirom da sam optimista, tako razmisljao, vjeruj mi. Kad je bilo 3:0 iskljucio sam TV veoma ljut i razocaran. Kad sam ponovo ukljucio TV vidim 3:2 i onda sam odgledao do kraja.
Per aspera ad astra!
Reply
(10-23-2011, 07:56 PM)Mecong Wrote: Nisam mislio da se vise javljam na ovo forumu ali nisam mogao da izdrzim. Ne brinite bicu pristojan.
Nista, ali bas nista mi nije jasno ili sam ja glup i vidim sve drugacije od “normalnih” ljudi. Naime, po meni, je Allegri izveo sastav od prve minute protiv nekakvog Leccea koji je pretposlednji na tabeli i koji se vjecito bori za opstanak u Serie A upravo da bi pokusao sacuvati rovite Boatenga i Aquilanija (koji mu uvijek igraju kad su spremni) za naredne mnogo teze utakmice. Kad je vidjeo da je vrag odnio salu ubacio ih je obojicu. Pa tako bi svaki trener na svijetu uradio. Trazili ste Yepesa na mjesto Bonere dobili ste ga, mada bi ja vise volio Mexesa. Napad o kakvom uvijek pricate i kakav zelite (Pato je povrijedjen). Taiwo? Fantasticna prilika Allegriu da ga izostavljanjem iz tima, protiv nekakvog Leccea, natjera da se jos vise potruti i da mu pokaze da mu nije zagarantovano mjesto u prvih 11. Fantastican potez Allegria da ostavi u igri Cassana i izvede neraspolozenog Robinha.
Gdje i sta je Allegri pogrijesio?!?!?!
Na kraju krajeva Allegri je uknjizio 3 nova boda i to poslije 0:3 u prvom poluvremenu.

Dejo, svaka cast. I ja sam, s obzirom da sam optimista, tako razmisljao, vjeruj mi. Kad je bilo 3:0 iskljucio sam TV veoma ljut i razocaran. Kad sam ponovo ukljucio TV vidim 3:2 i onda sam odgledao do kraja.

kad tako kažeš onda to čak i ima smisla,ali ipak mogao je ostaviti jednog od ovih ozbiljnijih da ne dođe do nepotrebnog riskiranja i ulaska u zaostatak od 3 gola razlike,a sto se taiwa tiče ja bi ga itekako stavio da uđe u kakav takav kontinuitet igara...
i iako je allegri napravio izmjene danas je bodove uknjizio prije svega boateng Okmilan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Mecong ali zasto je uopce rizikovao? Cekaj, po ovome on onda rizikuje od pocetka sezone. Jer kod njega od septembra igra ili Ambro ili Seedorf, ili obojica zajedno. OD pocetka sezone njemu ne igra vezni red, tj, trom i ne pokretan sto dovodi do ne mogucnosti kreiranja igre, i sta on tu sad ima jos eksperimentirat? Izgubili smo vazne utakmice, protivnici nam bjeze na tabeli, treba da ih stignemo, i on se nadje ko fole odmarat Boatenga a cak i Aquilania. Dvoicu igraca koji su blistali zadnje dvije tekme? Nije ovo nikakvo isprobavanje, vec njegova glupost koju vec radi cijelu sezonu. Cuj ovoj dvoici treba odmor poslije 2 utakmice, a penzioneru Seedorfu koji i ne trci kako treba, on moze jel da izdrzi 6 utakmica za redom i to svi 90 minuta? Nek Allegri ne sere, vec nek fino sam pokupi prnje i napusti ovaj grad, jer je ne pozeljan na onoj klupi. Idiot je i kraj. Bommel zadnji vezni, Ambro ne trci i izgubljen i sta mu to on treba igrat? Sa tim karakteristikama moze samo igrat drugog defanzivnog veznog, i sta ce onda sam Nocerino da veze sredinu i napad?
Covjek je potpuno upropastio ovaj Milan, i to je meni vec odavno jasno, ali nekima jos nije. Ovo danas moze se smatrat srecom da smo izvukli bod, a kamoli 3 boda. Da je onaj Lecce barem malo znao igrat, zatvorili bi se. Ali kad bolje pomislim bili smo prejaki. Onaj Milan je prejak, i bilo mi je toliko drago gledat. Zgazili smo ih, i to samo zahvaljujuci igracima, a ne panchini koji nas je doveo do ovoga.

Rezime: nema on sta eksperimentisat, dovoljno je eksperimentisao sa Juventusom, Udine, Novarom, to mu je bila skola, da mu sampioni nemaju sta trazit u prvoj postavi. Uvalio se u "govna" i znaci prvi tim mu mora igrat svaku tekmu dok se ne vratimo na prvo mjesto. Pa nek onda uvodi svoje sampione. Ali haj, pamtite moje rijeci. Slijedeceg vikenda ce opet izac jedan sampion na travnjak, pazite sta vam kazem. Nece tom morono nikad iz guzice u glavu. On je pogrijesio profesiju... nazalost to samo vide navijaci a ne guzice iz fotelja kluba
Jedan citat Allegrijevog danasnjeg komentara:
" Le scelte le faccio in sicurezza poi il campo dice se sbaglio o no."

Izbore cinim ja prema sigurnosti, a onda mi teren kaze da li sam pogrijesio ili ne.

hmmmm.... pa onda je ovaj covjek pogrijesio dosta utakmica ove sezone. Od 10 samo je na 3 izveo pravi sastav. Sjajna statistika za jednog trenera koji je prozvan "panchina d'oro"
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Želim vidit Ikera Muniaina u dresu Milana !
Reply
(10-23-2011, 09:08 PM)Papanešto Wrote: Želim vidit Ikera Muniaina u dresu Milana !

kad smo vec kod zelja......zasto njega...zasto ne neymara i gansa skupa?

slijedi parma na san siru vec u srijedu u 20.45.....to se mora dobit....
Reply
Oduševia me danas u zadnjih 20 minuti utakmice protiv Valencie.Momak je sa 17 godina posta standardni prvotimac.
Šta se tiče Neymara već san se izjasnia da mislin da nikad neće postat igračina,a Gansa nisan nikad gleda pa ne mogu ništa reć.
A još jedna želja mi je i Eden Hazard,uvjeren san da će bit odličan iako je i sada odličan.On i Lukaku će za koju godinu Belgijsku reprezentaciju uvest u top 10.
Reply
moe mislenje o tekmi. pustio sam Tv odma pre ambro da napravi prekrsaj i odma sam poceo da pcuem po njega i pre svega alegri, e taj alegri e kod mene ima jos nekoliko minusa tip me poceo nervirati.
izostavanje aqva e ok ali bomel i ambro zaedno i nesta yepes zaedno to ne funcionisa kak treba, i mi smo igrali na gostinski teren i trebali smo zapoceti sa 2 spica i KPB iza. a izostavjanje Taiwa pre antoni e komediii , taiwo ima rep. karieru,klasican levi bocni sa dobru levicu, dobro igra i u odbrani i tak dale....
na 3-0 od koi prvi gol sam nekako bojao i predvidio da ce se desiti , a zatim onaj penal koi nei postajao a onaj smarad Oddo se radue kak da e zabio protiv najveci rival kak e imao obraz da to uradi, i treci gol e morao svirati prekrsaj ili da dize ofsajd.
izmeni na polu. ni su ok robinjo e mogao da ostae u igi a mesto aqva e trebao uci u igri emanuelson na mesto nepotrebni antonini na 3 - 0 staceti 4 defanzivca.
i moe mislenje e da KPB e dobio ovu tekmu i za ovakve partije kao ova mora da postoe ocenje nad 10 posto e to zaslusio danas PRINCE !!!
Forza Ragazii !!!

p.s. a za ostali nogomet pogledao sam danas malo man vs man i baloteli me fascinirao sa te negove proslave ili ne proslave kak i da e. why always me ???
da se nadovrzem malo oko pojacanja. sta ce vam hazard,nejmar,muniari ganso
pogledajte sta rade merkel vtora tekma i odma se nametnao kao prvotimac ima precku asistirao i sevnuo e pored gol.
tu e i straser koj puno vetue,simone verdi i el sharavi koi mislim da ima potencijala
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply