10-27-2011, 10:22 PM
Dobro dosao nazad....
Rossonero Per Sempre...
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-28-2011, 12:15 PM
Welcome!
Jedva čekam sutra, kakva dva derbija, a i mislim da smo mi spremni da dobijemo Romu na Olimpijskom stadionu. A Juventus neće dobiti Intera u gostima, i eto nas na prvom mjestu.
10-28-2011, 02:26 PM
10-28-2011, 03:19 PM
Ja ne znam za koga da sutra drukam sto se tice vecernjeg derbija.
Zelio bi da Inter pobijedi (jer nam oni nisu konkurencija) kako se Juve nebi odmako previse od nas. A isto tako bi htio da Juve unisti merdu jer su sada totalno ranjeni i u slucaju pobjede Juvea to bi znacilo da su ranjeniku zabili nož u srce, a nitko sretniji od mene kada merda gubi hehehe. U svakom slucaju samo da mi pobjedimo Romu sto ce biti dosta tesko a onda neka se ovi navečer pokolju. Mozda bi X bilo i najbolje rjesenje za nas. FORZA MILAN
SAD SVI LJUDI PLAVA LICA, ZNAJU GDJE JE SAVICA
10-28-2011, 06:50 PM
Seedorf nakon tri tjedna odradio prvi trening, no ne igra protiv Rome
Nizozemski vezni nogometaš, Clarence Seedorf, vratio se treninzima talijanskog prvaka Milana nakon stanke od tri tjedna zbog ozljede koljena... Seedorf je posljednju utakmicu za Milan odigrao 2. listopada protiv Juventusa (poraz 2-0) i od tada muku muči s bolnim koljenom. Talijanski prvak je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio da je Nizozemac bez ikakvih problema odradio cijeli trening momčadi u četvrtak, te da je povratak igranju službenih utakmica jako blizu. No, isto tako stoji da Nizozemac neće igrati protiv Rome ovog vikenda, ali da bi za susret 4. kola Lige prvaka protiv bjeloruskog prvaka BATE Borisova mogao biti spreman.
10-29-2011, 12:17 AM
Sutra je pravi ispit za ekipu...Da vidimo koliko mozemo...3 boda bi bila velika kao kuca....
Rossonero Per Sempre...
10-29-2011, 12:00 PM
"Montolivo in January? I don't think we will be making any move in January," he is quoted as saying by Milannews.it.
"Last year we decided to move on the transfer market because we had a high number of injuries. "But, when Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso and Mathieu Flamini return we will be fine in midfield." Galijani! Ko ovdje koga sad zajebava?!
10-29-2011, 03:08 PM
Nitko nikog ne zajebava,sve po starom,eto Seedorfa nazad u sastav kao i Gattusa čim se oporave,ne budite naivni,i ode opet Aquilani na klupu,kao i uvijek bi volio da griješim,ali vrlo rijetko sam grijšeio pogotovo kad je Seedorfov povratak u igru,ja mislim da bi trebalo vratit i Odda s posudbe jer se protiv nas iskazao pa sigurno još ima iskri u njemu
10-29-2011, 04:37 PM
Roma: Stekelenburg; Cassetti, Burdisso, Heinze, José Angel; Perrotta, De Rossi, Gago; Pjanic; Osvaldo, Borini
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho nije los sastav |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|