Zabi ga legenda. Doduse pucao je direktno u golmana po obicaju. Ali je neko uspio skrenuti.
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-28-2020, 10:44 PM
Opet Ibra fula čist zicer... Kao prvo kriv je Pioli sto je dozvolio ovakvu glupost. A Ibra nema sta tražit u ozbiljnom fudbalu. On nema snage za Evropski fudbal. Leao i rebic su fantastični. Castilejo pojma nema, danas je imao prostora al ništa pametno da uradi. Rebic u jednoj utakmici pokazao idiotima kako se igra pravi europski fudbal gdje se daje lopta u prostor. Samo eto pogledajte našu istoriju, kad je neki naš igrač dodao takvu loptu. Pojma mi nemamo.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-28-2020, 10:49 PM
Turcinu niko nije uspio skrenuti loptu i on naravno u golmana.
Hahaha to sam i ja vidio. Upravu si, tip nezna gdje suta, već samo punim po lopti pa ako uđe uđe. Izašao rebic jedi i koji je nešto znao. Castilejo Hakan i Jessie I Ibra. Sad imamo 3 idiota bez glave na terenu, i jednog old timera koji ne zna pogodit prazan gol. Piši propalo
01-28-2020, 11:04 PM
Zajeba vas Chaki
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
01-28-2020, 11:05 PM
E jbg. ovo je stvarno odličan sut. Svaka čast. Al i ćorava koka jednom pogodi
01-28-2020, 11:06 PM
I oldtajmer vas zajeba
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
01-28-2020, 11:06 PM
Zabi ga opet. Nevjerovatno. Ali je nevjerovatno je i da je Kesi onako dodao. Mozda i nevjerovatnije.
Ali ustvari sutao je lijevom pa je uspio.
Nije oldtimer već Leao. Tip je sve odradio i ovaj napokon poslije 7 šanse uspio namontirat nogu kako treba. A i Piatek poslije ovog večeras može pakovat kofere, kakve mu lopte davao rebic tip ne zna sta treba radit
01-28-2020, 11:28 PM
Moramo im priznati da su zabavni. Meni je ovaj Kastiljeho car. Neverovatna kombinacija velikog nemanja pojma i jos veceg truda. Mislim da ekipi fali jedna totalna budala da bi karakter bio upotpunjen. Svi ovi momci su na ivici, ali neki Di Kanio, ili Gaza momenat bi nas prevalio preko tog plota.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|