Milanezi s Balkana
Milan's Zlatan Ibrahimovic Could Miss Juventus Clash With Back Problem

Milan striker Zlatan Ibrahimovic could be forced to withdraw from their clash against Juventus with a back problem.
La Repubblica reports the Sweden striker stopped training on Wednesday after a problem emerged with his back, and it could be enough to see him miss the game in Turin.

Details regarding the extent of the injury remain unconfirmed, but the feelings from Milanello are 'Ibra' could forfeit the game with next week's clash against Tottenham in mind.

Coach Massimiliano Allegri is likely to turn to Antonio Cassano, Alexandre Pato and Robinho for the Turin trip.

It's bad news for Allegri who saw his star striker get on the scoresheet for the 19th time this season with his penalty in Monday's impressive 3-0 win over Napoli.
Reply
Dobar posao sa Mexesom..Besplatno smo dobili veoma dobrog igraca,koji i nije u nekim godinama...
Reply
Milan set to beat Arsenal to Sakho

PSG centre-back Mamadou Sakho looks set to seal a summer switch to Serie A giants AC Milan rejecting overtures from Arsenal, Manchester City and Tottenham Hotspur.

Gunners boss Arsene Wenger has been a long-term admirer of the 21-year-old centre-back having the youngster regularly watched by French scout Gilles Grimandi, but the Gunners look set to miss out on the French international with AC Milan in pole-position to capture the powerful defender.

Reports in L’Equipe intimate that Milan boss Massimiliano Allegri is readying a summer bid with Sakho eager to wear the Il Diavolo shirt. Sakho is about to enter the last 18 months of his contract and talks have broken down over a new deal at the Parc des Princes with PSG officials accepting he will depart in the summer.

Spurs and Manchester City were also tracking the player however according to sources in France Sakho has his heart set on a move to the Serie A giants rather than a move to the Premier League.

PSG manager Antoine Kombouare revealed to French press:

“We tried to extend Sakho's contact. I really want to keep him at the club, but on a financial level we could not make it and had to postpone talks.

"We don't have the means to prolong the stay of a very important boy with a bright future."

Mexes, + ovaj Sakho, i Taiwo/ Cissokho ( ako prođe ljekarski Big Grin ), i Ganso...i možda stari dobri Kak'a...čini mi se da nači počinju razmišljat kako treba, a i jebeno dobro podmlađujemo ekipu,što mi se sviđa Big Grin
Paolo Maldini
Reply
The defender is confident of beating the league leaders, a result which could offer Inter a chance to move within two points of their city rivals.

"We hope to do Inter a favour," he told Sky Sport Italia.

Kakav je ovo imbecil...treba ih po svaku cijenu dobit pa da ostanu 20 bodova iza nasih ledja...mada opet kazem neugodni su jer se protiv vecih ekipa napale pravo i oni i publika...
Ibra je OK !!!... tako bar doctori kazu...nista strasno, vjerovatno ce poslje ove dvije tekme protiv Juventusa i Tottenhema odmarati...
Znam da je vaznija utakmica u sub, prije ove u CL...ali me zivo interesuje sta mislite kako ce izgledati vezni red u Londonu?? Dali ce staviti Silvu opet na DM?? ili ce mozda cak i Slowdorf na poziciju Pirla...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Stvarno neznam kakav vezn red bi Alegri mogao izvesti u Londonu...Veoma tesko..Princ i Flamini su mislim sigurni eh sad,ko je taj famozni treci...Sedorf je naj iskusniji ali je spor,star,i mislim da je potrosio sve kredite kod Alegria..Sad Silva??Koliko realno moze pruziti na toj poziciji...ili probat sa Merkelom,a onda je samo Flamini taj destruktivac...Mozda Abate u vezi a Zambro na boku...Ili Mareka gurnut u vatru poslije ove odlicne zadnje tekme..Jbg..Koga god stavi a mi neprodzemo krivit ce mo Alegrija...A stvarno nema izbora...
Reply
Jedan je siguran za vezu u londonu,a to je seedorf naravno...ostala dvojica su nepoznanica...Mislim da bi se prije san siro urusio nego da seedorf propusti utakmicu u ligi prvaka
Reply
ka sta san vec napisa u stranom threadu za ovu utakmicu, ja bi stavio sljedecu ekipu protiv tottenhama:

-----------------------Abbiati-------------------------------
-----------Abate---Nesta----Yepes---Silva-----------------
------------------Seedorf/Ambro---------------------------
------------Flamini-----------Boateng/Merkel-------------
--------------------Robinho/Boateng-----------------------
---------------Ibrahimovic-----Pato------------------------

s obzirom da je i redknapp u problemima sa ozljedama, jedini napadaci koje ima na raspolaganju su Crouch i Pavljucenko, pa je logicno da ce probat sa slicnom formacijom kao u milanu: jedan napadac (Crouch) i dva krila (Pienaar i Lennon) i ofenzivnm veznim (VDV)...

ne bi bilo lose igrat obranu Nesta Yepes di su oba nesto sporija i u godinama, ali dobri skakaci i jaki u duel igri, a na bekove stavit Abatea i Silvu koji bi bili agilniji i pokretljiviji, ali i defanzivno jaci od Abate-Antonini... Druga solucija za obranu je da Thiago uz nesto igra stopera, a na livi bek stavi Odda koji je deanzivno puno jaci od Antoninija ili Jankolovskog. Gledam na defanzivu jer tako tottenham igra, sa dva brza krila kojima se cesto prikljucuju bekovi Assou-Ekotto i Ćorluka (Hutton), pa bi u vezni red stavio obavezno dva koja će pomagati bekovima Merkel i Flamini.

E sad, na zadnjem veznom nam treba netko tko moze iznijeti loptu, nikako allegri ne smije ponoviti istu gresku kao u prvoj utakmici kad je stavio tri def. vezna bez neke distribucije lopte. Ja bi tu stavio Seedorfa bez obzira ne sve njegove nedostatke koje ove sezone pokazuje, on je jedini takav igrač izuzev Pirla i Van Bommela koji nisu u konkurenciji.

Ispred napadača Boateng i u napadu Pato i Ibra, s tim da postoji i malo ofenzivnija solucija da Boateng ide u vezu umjesto Merkela, a ispred napadaca igra Robinho.
Reply
Silva jednostavno mora igrati stopera. U prosloj utakmici zadnja linija je bila prespora i nisu mogli da se nose
sa Lenonom, VdV-om...sumnjam da bi Lenon uspio da povuce kontru kod gola da je umjesto Yepesa bio Silva.

Ja sam siguran da Seedorf nece igrati, ko bi ga poslao na teren posle one bruke na San Siru
Merkela treba baciti u vatru, momak bi mogao pruziti dobru partiju, u svakom slucaju gori od Seedorfa ne moze biti.

Reply
Mart i April su odlucujuci za sezonu Milana jer ako budu zavrsili pozitivno sledecih 5 utakmica mozemo racunati da smo bili uspesni u tekucoj sezoni, a ako ne uspemo, mozda i dalje mozemo imati sanse za Titulu Serie A, koja nam toliko nedostaje.
Imamo jedna pozitivni indikator kad je titula u pitanju: IBRA, gde god da je igrao, ta ekipa je osvojila titulu u svojo ligi (Ajax, Juve, Inter, Barca) pa neka nastavi taj pozitivan niz!!!
Evo i sledecih utakmica:
05/03 JUVENTUS - MILAN
09/03 TOTTENHAM - MILAN
13/03 MILAN - BARI
19/03 PALERMO - MILAN
03/04 MILAN - INTER
FORZA MILAN
Reply
Ja znam da ako Seedorf bude igrao,da gasim TV,dokle više on? Ako uđe u 65-70 min ajde nekako,ali u prvom sastavu nema šta tražit,gore nam trebaju trkači,ali koliko god htio da prođemo neću se bunit što ispadamo,osvojit CL ne možemo,a onda bolje da sačuvamo snagu za scudetto.
Reply