(12-20-2011, 10:06 PM)MEMO Wrote: Vi niste normalni, Robinho jedan od boljih u ovom mecu i vi tako. Pa vecina igraca bi pucala u toj situaciji jer svi su bili pokriveni, bio je nas igrac na drugoj ali je taman bio pokriven i nema sanse da lopta dodje do njega. Jedino sto zamjeram jest to sto je profulao citav gol. De vi se skulirajte malo. Ibra majstor!
Memo prvi put se slazem sa tobom  ))
sto se tice Robinha 2 asistencije, izuzetno dobra utakmica puno trci trudi se, jest fulio cist go, mogo je dodat Princu ali nema veze iskupio se sljedeci napad dodavanjem za Ibru  )
Sto se tice Taiwa ja sam zadovoljan poprilicno, ne ide naprijed..tako nekako je poceo i Abate prosle sezone je vecinu igrao tako vise nazad a ne naprijed, znam da smo vecina komentarisali da se ko boji da ide naprijed, istu stvar sad radi i Taiwo, vidjet cemo sta ce dalje biti , raduje me sto je dobio dvije vezane utakmice sansu...
Taiwo izvrstan!!!!
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Tako je, Taiwo dosta dobar, nijedan duel nije izgubio ako se ne varam. Dobili smo, to je najbitnije, sad imamo velike sanse da budemo jesenski prvaci jer Juve gostuje u Udinama i tesko da ce tu pobijediti.
taiwo danas vrlo dobar dok je bonera bio kriminalan.........sto se tice robinha.....dosta dobar kao i svaku utakmicu ima ga po cijelom terenu...ali......ne mozes onu situaciju onako zavrsit......moras loptu ubacit u peterac,tamo je bio mislim boateng....nema veze sto je bio polupokriven...u takvoj situaciji moras ubacit loptu u peterac.....nema pucanja iz tako teske pozicije....i to me nervira....
12-20-2011, 10:44 PM
(This post was last modified: 12-20-2011, 10:45 PM by Maji_TZ.)
Robinho je bio dobar pa dvije asist je upisao, mislim da je kom Kalle bio za onu sansu kad nije dodao vec sutao iz coska...
U drugom pol kad smo spustili loptu i kad je Binho vise usao u sredinu imali smo par ljepi akcija...
Boa totalno izgubljen, ni u odbrani ni u napadu nigdje ga nije bilo...Ambro je i bio u defanzivi dobar...
Noce opet zabio sta reci 7 golova nije slucajno...Aqua najbolji u veznom redu izvrsno je reagovao par puta u odbrani i dosta trcao pa se potrosio zato je slabije bio u napadu...
Silva odlican, Mexes dobar ima neke cudne poteze ali to je rezultat neigranja...
Taiwo kako je odmicao mec sve bolji i bolji zadnji 25 min je odigrao odlicno bas onakav kakav nam treba...
Ibra konacno zabio iz igre vrlo tezak go ali samo on zna ono zabit...cini se da igra kolko zeli...poslje 2 gola zanimljivo ga je bilo gledati u vezi kako ganja igrace Cagliaria...
Zadnja tri kola i pored 7 bodova vrlo losa igra i kao sto Memo kaze odlicno pa ide pauza i Dubai, nadam se da se Ibra nije ozb povrjedio...
Poslje pauze tu bi trebali biti Flamini i Gennaro...
I dalje mislim da smo primili previse golova cak 16 iako smo u nov i dec primili svega 2 gola...i to je glavni razlog zasto cisto nismo prvi i zasto se nismo odljepili bodovno i pored dobrog Juventusa i Udinesea
Poslje pauze idu dvije teske tekme u gostima protiv dobre Atalante i onda gradski derbi, pa za kraj polusezone Novara...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
to taiwo, možda ipak od tebe i bude nešto, nadam se da ćeš sad u dubai zacementirati mjesto u timu, dosad je stvarno bio kriminalan i s pravom ga je max izostavljao, noćas dosta dobar.
robinjo nije bio loš ipak je dvaput asistirao, ali morao je i ono dodati samom boatengu i utakmica bi već tad bila rješena, nocerino opet dobar, aqua opet ništa specijalno, i on zicera fulao.
jedna prelijepa godina je završena, uzeo se scudeto i superkup, doduše osramotilo se u LP, ali opet jako dobra godina za nama, sad dovesti teveza i jednog barem veznog, spremiti se u dubaiju i odbraniti titulu, a i u LP nešto više uraditi.
Ja zadovoljan s dosadašnjom sezonom, juve nemože ovako do kraja sezone, moraju i oni jednom pasti, a milan može bolje od ovoga siguran sam
Drugo pol..puno bolje..Bitno je da se svi igraci trude i trce i pored vdstva od 2-0...Abiati dosta siguran veceras...
Rossonero Per Sempre...
Veću skupinu žugatora u svom životu nisam sreo... Vi niste baš najbolje...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
(12-21-2011, 02:47 AM)Milanista Mostar Wrote: Veću skupinu žugatora u svom životu nisam sreo... Vi niste baš najbolje...
ne razumijem te...budi malo direktniji..
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(12-21-2011, 02:47 AM)Milanista Mostar Wrote: Veću skupinu žugatora u svom životu nisam sreo... Vi niste baš najbolje...
Koga si ti uopce sreo od nas u zivotu? Heh. I zasto vrijedjas clanove foruma? Cini mi se da ti nisi najbolje.
|