12-21-2011, 01:28 PM
Opušteno ljudi,vjerovano je mislio na loše komentare na tekmu,a malo se slikovitije izrazio,htio je reći da se pobjedi ne gleda u zube ;-)
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-21-2011, 01:28 PM
Opušteno ljudi,vjerovano je mislio na loše komentare na tekmu,a malo se slikovitije izrazio,htio je reći da se pobjedi ne gleda u zube ;-)
12-21-2011, 03:06 PM
Milanista Mostar je stari clan ovog fotuma,tako da ga ovi mladzi pojedinci nerazumiju...Imao je on i jacih komentara..
)
Rossonero Per Sempre...
12-21-2011, 03:29 PM
ruku na srce utakmica je bila dosadna...ali taiwo je barem pokazao da zna nešto...ja sam uvijek zadovoljan pobjedom
MILANO SIAMO NOI!!!!
12-21-2011, 03:42 PM
Bitna je pobjeda i 3 boda igra je bila u najmanju ruku uzas al dobro je
![]() Taiwo momčina samo mu treba kontinuitet i ohrabrenje, svidjelo mi se na kraju kako su mu čestitali Bomel, Ambro i Silva. To dečku i treba da ga malo ohrabre a ne jedna greska i na tribine jbt... U svakom slučaju dobra godina iza nas bez obzira na vecerasnje rezultate... Svima želim sretne nadolazeće praznike, budite mi zdravi i veseli i u 2012. aBd krecemo po tripl
12-21-2011, 07:32 PM
Player Team
A. Aquilani Milan 7 A. Cassano Milan 6 Robinho Milan 6 J. Biabiany Parma 6 M. Pjanić Roma 6 D. Cissé Lazio 5 J. Vargas Fiorentina 5 P. Armero Udinese 4 K. Boateng Milan 4 M. Klose Lazio 4 A. Matri Juventus 4 A. Pirlo Juventus 4 G. Ramírez Bologna 4 M. Rigoni Novara 4 R. Palacio Genoa 4 Najbolji asistent lige Akvilani, zatim Kasano i Robinjo, kako je lijepo ovo vidjet ) Prvi strijela lige Ibrahimovic, i Milan prvi na tabeli )) Sve u znaku broja 1 ))
12-21-2011, 07:56 PM
SALUTATE LA CAPOLISTA!!!
KONAČNO
12-21-2011, 08:09 PM
(This post was last modified: 12-21-2011, 08:11 PM by Milanista Mostar.)
Još fali da ako Milan bude prvak a postigne manje golova od drugoplasiranog da i tad svi zajedno, kao jedna lijepa, velika obitelj opet svi budemo ekstremno nezadovoljni jer zemlja, kao što znamo ipak nije savršena kugla, polovi je zajebaju malo pa eto nam još jednog razloga da budemo nezadovoljni.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
12-21-2011, 10:51 PM
juve odigrao x i milan praznike čeka kao prvi na tabeli, to sam i očekivao, doduše sa par bodova prednosti ali i ovo je ok, jer start je bio očajan.
juve mora posustati kad tad, naiće i njima kriza, a s druge strane inter se izvukao iz svoje i mogao bi do kraja biti itekako opasan. idemo sad malo odmora, pa dubai na pripreme i kao i prošle sezone u veliki niz pobjeda do scudeta
12-21-2011, 11:49 PM
(12-21-2011, 08:09 PM)Milanista Mostar Wrote: Još fali da ako Milan bude prvak a postigne manje golova od drugoplasiranog da i tad svi zajedno, kao jedna lijepa, velika obitelj opet svi budemo ekstremno nezadovoljni jer zemlja, kao što znamo ipak nije savršena kugla, polovi je zajebaju malo pa eto nam još jednog razloga da budemo nezadovoljni. O Ovome ja pricam... ))....Vratio se...
Rossonero Per Sempre...
12-22-2011, 12:21 AM
Nista se vi ne sikirajte Mostarac je dobar kakvih ima
...Eto ga konacno pravo to prvo mjesto...i pored previse primljenih golova i pored toga sto Juve nema poraza i jos nije pravo kiksao i sto je nas dobio uspjeli smo odrzati prikljucak... Drugi dio sez bice i vise nego zanimljiv ima 6-7 ekipa vrlo konkuretni plus 3-4 ekipe koje svakom mogu pomrsiti racune... Treba cekat i ocekivat poklon od Berlua...Tevez, Maxi Lopez ili Torres... Mozda neko neocekivano pojacanje u sredini... Taiwo izgleda ipak ne ide nigdje...tako da u odbrani jedino dodje neko 30+pojacanje neki stoper slicno nesto Logratteleu prosle god...jer Yepes se tek vraca sredinom marta... Bez Cassana smo izgleda ipak do kraja sez nece nista rizikovati, ali s njim se nikad ne zna ... Ne znam kakvi ste da dajemo ocjene igracima za dosad odigrano neke kratke kom za svakog itd ili da cekamo polusezonu tj jos 3 kola... Provukla se prica da ce mozda sa Flaminijem pokusati na DM ....Sta vi mislite o tom experimentu??? Ja i dalje ocekujem Montoliva u pakticu od Djeda Mraza ![]() U jan bi trebali biti jaci za Flaminia i Gattusa... Sljede te pripreme u Dubaiu... Losa vijest da Ibra moze biti kaznje na dvije tekme protiv Intera...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|