01-29-2012, 05:00 PM
(This post was last modified: 01-29-2012, 05:02 PM by dejo.)
(01-29-2012, 04:42 PM)Mecong Wrote: Abbiati, Abate, Nesta, Mexes, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic bez veze,mogli su startati Mesbah i El Sharaawy..malo sam se razočarao
čekaj malo evo sastava na milannews.it:Abbiati; Abate, Nesta, Mexes, Mesbah; Seedorf, Van Bommel, Nocerino; El Shaarawy; Ibrahimovic, Robinho
 MILANO SIAMO NOI!!!!
sta se zamarate sa sastavima? pola sata prije ce biti sastav i onda komentirajte.....treba dobit i pobjeci interu na 8 bodova opet...
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Mexes, Mesbah, Seedorf, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.
CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Dessena, Ekdal, Nainggolan, Cossu, Ibarbo, Pinilla.
mezbah e poslao e ucinio vise centrsutevi nego abate i antonini zajedno za sve vreme provedeno u Milano
evo sad ambro zabio
ajde u zdravje pozdravjam vas sa skopsko  )
forza.......
bravo ekipa  propustio sam tekmu jer sam imao čudan osjećaj vremena, mislio sam u 10 sati navečer da je 6 popodne dok nisam vidio sat...
čisto da neko nešto napiše
Mrtva trka, ili mi ili Juventus. Međusobni susret bi mogao odlučiti.
I da, hvala za link ljenčine jedne!!!
Ibra Il Fenomeno...
Rossonero Per Sempre...
solidna igra, taman dovoljno za uzet 3 boda. Dragi dejo, evo da me ti napokn razumijes: koje zadovoljan sa osvajanjem Serie A, i mozda kupa Italije, taj je super opremljen s Allegrijm. covjek ne rizikuje, zna svoj posao, poznaje Serie A pravo dobro. znaci taman da uzme i slijedecu titulu. al kad se nadje naspram jaci protivnika (juve, udine, napoli, inter,...) e tu kiksa, posto ne zna se suprotstaviti taktici. tj. ne zna na terenu pocitat greske protivnika, i kako sa svojim snagama se suprotstaviti tome. al zato ove male tekme sve dobija, pa se i nalazi na vrhu.
e kad je u pitanju ch. liga, tu on nema sta trazit. Jednostavno euroski fudbal, ili ti strani fudbal, mu je nepoznanica, i u tom podrucju je jos neiskusan. tako da tu Milan nema sta trazit. u Ch. ligi cemo ispast, to je vec zagarantovano, sumnjam da ce allegreto nadigrat Arsena, al eto ima podrsku vas navijaca, koji mu vjerujete 
a i da prodjemo (u sto sumnjam, poznavajuci vrline panchine di merda) slijedeca stanica nam je i zadnja. A iskrno mislim dobro je da smo u ch. ligi, jer ni u Euro Ligi nebi bolje prosli. samo bi se obrukali hehe
jbg. nazalost je tako, trebas bit trener da mozes sudjelovat u europi. to je potpuno drugo podrucje, a posto vidim da se razumijes u fudbal, onda znas da je tako nesto slicno izjavio i hitzfeld i hiddink 
al eto, budi ti zadovoljan sa Seriom A, kad budemo zaista odlucili da nesto postignemo i u Ch. Ligi e onda cu i ja biti malo vise prikljucen ovom forumu. Jer dotad mi je glupo i dosadno raspravljat taktike kako cemo protiv Cesene ili Novare, i koje igrace odmarat za tesko gostovanje u Genovi... jebote, pa nije ovo Inter da mi je vrh scudetto. Ovo je najtrofejniji klub svijeta. i bio sam jucer u Milanu, i slikao se pored ogromne table sa SVIM nasim titulama. Premocna slika, da se najezis kad vidis koliko je mocan ovaj klub, jer ima sjajnu istoriju. samo ga sadasnjost jebe hahahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
@ Ensar u tvome postu je toliko kontradikcije, samouvjerenosti, nebuloze, netrpeljivosti, neobjektivnosti i jedna doza gađenja prema treneru Milana.
Vidim iz priloženog da bi ti porlaznu ocjenu Allegriu dao pod uslovom da Milan uzme LP (kojim slučajem igramo finale) pored toga obavezno uzimanje Serie A te nacionalnog kupa, pucaš na visoko moj prijatelju..
Nadalje vidim da si sarkastičan ali ruku na srce ima to i svoje dobre i loše strane ti si bezobrazno sarkastičan kada je u pitanju su nije mi jasno niti će ikada biti zašto tolika kritičnost prema jednom čovjeku, koji je solidan trener uz to jako,jako mlad te će vrijeme pokazati. Ti si toliko uvjeren da Milan ispada od Arsenala šta ako bude suprotno jer u tvome morbidnom umu je već odigran susret i Milan je aut zahvaljujuci glupome Allgeriu, šta onda ako pokažemo suprotno? Nastavićeš dalje po istom jer ne znaš drugačije kao i X putda gdje su tvoje teze bile pobijene kada si prije cirka 10-12 mjeseci govorio da ako uzme scudetto dobija kredibilitet sada mu to ni ne pomaže. Smješno i jadno..
|