03-09-2011, 10:35 PM
(This post was last modified: 03-09-2011, 10:37 PM by Rosson3r.)
e u pm. jos svira kraj ranije u ovako vaznoj utakmici skoro minutu skrati mec..
nemogu da vjerujem prvo produzi samo 3 minute, 6 izmjena=3 minute, a gdje su prekrsaji???
7 prekrsaja napravi Krauc ni zutog nije dobio, Flamini za cist start dobije zuti..
Jebotepas,od ovakog tottenhama ispadnemo,a kvalitetniji smo za tri klase. Doma nisu stvorili niti jednu sansu,a idu dalje. Zelim im barcelonu u cetvrtfinalu pa da ovi hrvatski komentatori prestanu srat o jebenom tottenhamu.
Forza milan,idemo po scudetto,a sljedece sezone i ligu prvaka!!!
s ovim ispadanjem nam bitno rastu sanse da cemo osvojit scudetto.....pohvalio bi seedorfa koji je odigrao fenomenalan mec....zadnji takav je odigrao protiv reala prosle sezone na bernabeuu.........
kako sam se iznerviro, pojeo sam kilu kokica, i kad toga nije bilo vise poceo sam jesti nokte, a sto se skudeta tice, daj Boze, obzirom da je Ibrahimovic premoren vise i to se vidi na njegovoj igri, sve pohvale za Sedorfa veceras odigrao je fenomenalno, iznenadio me je..Abate standardno dobar kao i stoperski par, janku je igro koliko je mogao i dobro je odigrao, manje vise svi su dobro odigrali ali jbg falio nam je raspolozeni ibra
Sta jest jest, seedorf je odigrao maestralno! Ibra bio nevidljiv u obje,mogao bi se malo i on spustit na zemlju i zagrist ovih 10 utakmica do kraja sezone!
(03-09-2011, 10:49 PM)geoff Wrote: Sta jest jest, seedorf je odigrao maestralno! Ibra bio nevidljiv u obje,mogao bi se malo i on spustit na zemlju i zagrist ovih 10 utakmica do kraja sezone!
Ibra je premoren, treba mu odmora ne pruza ni blizu partije ko na pocetku sezone a i sam se zalio na umor par puta..
igra solidna, može se reći da smo bili bolji, ali kad ibra nije raspoložen, a u zadnje vrijeme nije, onda nema ko zabiti gol, robinjo nebi da su do sutra igrali, vezni red kpb-flamini-sedorf totalno nadigrali razvikane engleze koji nisu skoro ništa pokazali, al idu dalje zbog loše prve utakmice milana, šteta zbog ispadanja, al sad nema izgovora i scudeto se mora uzeti
03-09-2011, 10:56 PM
(This post was last modified: 03-09-2011, 10:57 PM by adis.)
U obje ove utakmice nismo imali ni malo srece,
nekoliko lopti izbijeno s linije, odbrane golmana, ona nesretna kontra.
Ne volim da komentarisem sudjenje ali sam se veceras iznervirao, ne znam da li je bio i jedan karton za Tott
pa nepostojeci ofsajdi a tek Crouch i jegovo laktanje pa lik je napravio 100 prekrsaja.
Da smo ovaj tim imali u prvoj utakmici sve bi bilo drugacije al gotovo je sad,
nasi su odigrali dobro ali kad nema pravog playmakera tesko se stvaraju prilike.
Sad se okrenuti scudettu a sljedece sezone uz nekoliko pojacanja bi se moglo nesto ozbiljnije napraviti i u LP
(03-09-2011, 10:56 PM)adis Wrote: U obje ove utakmice nismo imali ni malo srece,
nekoliko lopti izbijeno s linije, odbrane golmana, ona nesretna kontra.
Ne volim da komentarisem sudjenje ali sam se veceras iznervirao, ne znam da li je bio i jedan karton za Tott
pa nepostojeci ofsajdi a tek Crouch i jegovo laktanje pa lik je napravio 100 prekrsaja.
Da smo ovaj tim imali u prvoj utakmici sve bi bilo drugacije al gotovo je sad,
nasi su odigrali dobro ali kad nema pravog playmakera tesko se stvaraju prilike.
Sad se okrenuti scudettu a sljedece sezone uz nekoliko pojacanja bi se moglo nesto ozbiljnije napraviti i u LP u drugoj utakmici nije, 3 kartona samo: Janku,Flamini,Pato..
Nije Ibra umoran niti neraspoložen, njegova 3 gola u 23 utakmice nokaut faze lige prvaka u karijeri dovoljno govore. uostalom nije da nismo znali da nije igrač za jake utakmice...
no zato gotovo da i ne postoji igrač koji bi imao takav utjecaj na momčad u Serie A, ionako je glavni cilj sezone scudetto, ne treba previše tugovati...
|