02-20-2012, 04:03 PM
Hvala, zivio!
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-20-2012, 04:03 PM
Hvala, zivio!
02-20-2012, 05:44 PM
(02-20-2012, 01:02 PM)MEMO Wrote: Ja mislim da nije stvar novca. Kod nas ima jos preplacenih igraca, Pippo ima malo preveliku placu, ali imaju jos neki. Ali kad pogledamo igrace koji su kod nas dosli u zadnjih godinu-dvije mozemo zakljuciti da klub posluje izvrsno, ja ne sjecam se kad smo mi ovoliko igraca imali na raspolaganju. Nesto se opako dogadja u Millanelu ali znam jedno, para ima na bacanje u klubu, mozda ne za transfere ali za place definitivno ima. Pa mi u zadnje vrijeme samo dovodimo igrace, mi imamo preko 30 igraca koji su uzem kadru. Pa tko to ima? AC MILAN! nevjerojatano je koliko smo doveli dobrih igraca za relativno malo love.... treba se rijesit na ljeto svih over 32 igraca koji su ostali u klubu (nestu bi ostavio i ponudio mu mjesto jednog od trenera jer moze dosta toga naucit bududce stopere) svidja mi se politika kluba u zadnje 2 godine....samo naprijed
02-20-2012, 08:59 PM
http://www.youtube.com/watch?v=VelhF9w47BA dobro video od jucerasnja tekma
02-20-2012, 09:15 PM
(02-20-2012, 08:59 PM)DUCO Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=VelhF9w47BA dobro video od jucerasnja tekma Fenomenalno. Najezio sam se skroz. Uf!
02-21-2012, 12:13 AM
Sada nam stiže juventus i mislim da je krajnje vrijeme da izgube utakmicu, nisu oni jaka momčad i unatoč tome što ne igraju ligu prvaka ekipa bi trebala biti poprilično umorna dok mi dižemo formu, tako da je hendikep na milan skroz razuman rezultat za očekivati.
FORZA MILAN
02-21-2012, 01:40 AM
(02-21-2012, 12:13 AM)trinexx21 Wrote: Sada nam stiže juventus i mislim da je krajnje vrijeme da izgube utakmicu, nisu oni jaka momčad i unatoč tome što ne igraju ligu prvaka ekipa bi trebala biti poprilično umorna dok mi dižemo formu, tako da je hendikep na milan skroz razuman rezultat za očekivati. Hahahah, legenda si! I ja bi htio hendikep ali 1-0 ili 2-1 ce biti sasvim dovoljno. Da, oni ne igraju Ligu prvaka ali ove odgode su ispale dobre za nas. Juve protiv Parme kiksao, s Bolognom ce isto igrati sredinom tjedna tako da i oni imaju ritam kao mi. Plus sto smo mi svoj posao vec odradili u Ligi prvaka i mozemo odmoriti kojeg igraca u uzvratu, ali ne sad sve, Silva i Ibra moraju igrati jer oni su ipak ono nesto na cemu nam svaki klub zavidi na svijetu. I samo da sluzbeno objavim pred vama svima, ako kojim slucajem Tiago Silva ode u Barcelonu ili bilo gdje drugdje odn ako ga nasa uprava pusti, ja se odjavljujem s ovog foruma i prestajem s pracenjem nogometa. To bi bilo previse za mene. Toliko obozavam tog igraca i divim mu se i jednostavno ponosim se sto on igra za nas. Uvjerljivo najbolji stoper na svijetu, tehnicki najjaci, najbrzi, najagilniji, najskromniji, savrsenstvo! Ne, nisam na nikakvim drogama i nisam nista konzumirao pa da bi me pucala neka ljubav vec jednostavno sam ovo rekao iz srca i stojim iza toga. Htio sam i prije reci ali uvijek me nesto smetne s uma. Laku noc!
02-21-2012, 01:17 PM
breaking news: Rubin kazan zagrizli za bonera koi ima ugovor do 2013,njegova vrednost se procenuva na 4 mil.
Ale lujaaaa http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=332892 dobro mi e poceo dan, ajde sad i antonini neko da ga uzme i zambro nek ide u USA
02-21-2012, 03:10 PM
4 Miliona??? Majko mila,ja u to jednostavno ne vjerujem
02-21-2012, 04:46 PM
izgleda da smo definitivno dogovorili montoliva,2.5 milijuna place na 4 godine sto je relativno malo za igraca koji ce biti standardan u prvih 11...primjerice gattuso ima preko 4, ambrosini isto tu negdje.....
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|