Milanezi s Balkana
Hvala Brescia ! Forza Caracciolo ! Big Grin

FORZA MILAN !
Reply
ma znam maloprije sam gledao imal na arenama, nego od uzbudenja sam pogresno napisao a dejo prepiso Smile))
sto se tice Palerma oni nam stvarno ne leze, ne sjecam se da smo ih pobjedili u gostimaSad(
ali evo sad sam nasao na netu podatak da smo im mi nanjeli najveci poraz u historiji 0-9 Big Grin
obzirom da do kraja sezone imamo 3 tekme protiv njih prvo liga, pa onda kup..moga bi tu pasti i dogovor..liga za kup..
Reply
(03-11-2011, 11:21 PM)dejo Wrote: Sutra pobjeda i korak bliže naslovu prvaka.a onda gostovanje u Palermu.Jeli Milan ikada pobjedio Palermo u Palermu u ligaškim ogledima?Ja pamtim samo poraze i remije ali ne sjećam se pobjede.To će biti veoma važna utakmica koju će lakše biti odigrati sa 7 bodova prednosti zato sutra pregaziti Bari Okmilan

odavno vec govorim da je palermo nas krvnik.strasno je to koliko imamo negativan skor s njima u zadnje vrijeme.to ce biti pravi test za nasu ekipu.nema veze sto smo mi prvi a palermo u krizi i sto je zadnju domacu utakmicu primio 7 komada od udinesea.oni nam jednostavno ne leze i kao sto sam vec jednom rekao,vrijednija bi bila pobjeda protiv palerma u gostima nego protiv bilo koga drugog.super je sto je inter veceras kiksao jer cak i da opet padnemo u palermu ucemo u derbi sa 4-5 bodova prednosti.ako u iduca tri kola uzmemo 7 bodova,za 9 necu ni govorit,onda smo 99% prvaci.i tu svaka prica prestaje.onda cemo zaista biti na milimetar udaljeni od 18-og scudetta.zato sad mozemo sa olaksanjem reci da je dobro sto se mozemo mirno posvetiti iducim prvenstvenim kolima ne obaziruci se na nista ostalo,a najmanje na ligu prvaku iz koje smo nezasluzeno ispali
Reply
Bas treba dati 40 mil..za nekog ne provjerenog igraca koji je jos sklon povredama..Kakav Ganso...Bolje dovest 2 dobra bocna...
Reply
Inter - Lecce
Palermo - Milan

Milan - Inter

Inter - Chievo
Fiorentina - Milan

Parma - Inter
Milan - Sampdoria

Inter - Lazio
Brescia - Milan

Cesena - Inter
Milan - Bologna

Inter - Fiorentina
Roma - Milan

Napoli - Inter
Milan - Cagliari

Inter - Catania
Udinese - Milan

Evo rasporeda do kraja. Prvenstvo bi moglo biti rijeseno u slijedeca 3 kola. Sve zavisi od nas.
Per aspera ad astra!
Reply
http://www.calciomercato.it/news/111791/...movic.html
ovaj Redknapp stvano može puno popiti....

Dakle utakmica je u nedjelju,još bolje,jedan dan odmora više,igra se na San Siru...Mecong je u pravu u iduća tri kola prvenstvo može biti riješeno,valjda se neće slomiti u ključnim utakmicama....sve je na nama i treba izbjeći da se prvenstvo odlučuje u posljednjem kolu kada igramo u Udinama...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/Lig...2914.shtml

Evo jucer sam ovo procitao, i ne vjerovatno koliko je interesantno. Nazalost nemam vremena da vam prevedem, ali koristite Google translate. Radi se o Barcinoj skoli fudbala. Jednostavno perfektno, koja uskladjenost, i pravi nacin kako doci do para. Jer sto kaze, dovoljno je da jedan igrac iz te omladine udje u prvi tim, i oni su u plusu.
Fascinantno
"Pase y control" tj. dodaj i posjed, to im je moto hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Prodati Robinja, dovuci Kaku... Neprocjenjivo... Smile
Reply
Odlican rezultat sinoc...da su juce uzeli opet tri boda s onakvom igrom onda fkt bi mogli uzet u prvenstvo...ovako opet su srece imali kao protiv Palerma s onim penalima...
Najbolje je bilo na kraju kako Inter zadrzava vrijeme a Brescia svim silama zeli pobjedu Smile...
Bari se sutra mora dobiti i tu je tacka...gode nam dva puta (kup) smo ih dobili, zadnji put na San Siru sa drugom ekipom...mislim da bi Max sutra mogao odmarati Ibru, jer nam treba protiv Palerma...dugo nije zabio go iz igre...takodjer i za Flaminia vrijedi, pa mozda cak i Silvu...Ta utakmica protiv Palerma u gostima prije Intera nevjerovatno je vazna...
@Ensare shvatam ja ta tv prava...ali ipak sto je puno puno je jebg...ali sad sam tek procito tvoj post u vezi CL...nemoj zezzat ovo je bila u zadnje dvije sezone najbolja partija Clarenca ne kazem ja da se on iskupio za svo hodanje, ali je pokazo kakv moze biti igrac i u ovim godinama kad oce...Pa jedan Jenas se odbija od njega, Modric i onaj Sandro mu ne smiju prici...jednostavno mu pozicija Pirla odgovoara...

Ja ocekujem sutra Urby isto i Cassana od prve min...Antonini ce biti na ljevom beku...onaj mali Viila ce haman dobit tek u kupu sansu...
Sto se tice Sokratisa on nije bas dobio prilike da se pokaze...a po nekim partijama je zasluzio vise od Bonere ali eto...po prici Galliania on bi mogao da ide iz kluba...
Nas glavni cilj na ljeto je BOA !!!...moramo ga otkupit skroz da je u nasem vlasnistvu, pa da onda uradi tatto grb Milana kao sto je obeco Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Report: Milan pre-agree Kaka deal
http://www.football-italia.net/mar10r.html

Milan face battle for Boateng
http://www.football-italia.net/mar11a.html

Spekulise se da i Milan i inter pokusavaju da dovedu Sandra iz Tottenhama,
mada sumnjam da ce od toga biti nesto.
Nadam se da nasi nece zeznuti otkup Boatenga,
koji bi to tek kiks bio.
Reply