03-14-2011, 03:27 PM
|
Milanezi s Balkana
|
|
Ensar iskreno da ti kažem Liga prvaka me neće zanimati sve dok Milan ne osvoji barem 3 scudetta odnosno dok ne dođe do 2 zvjezdice na dresu,a ako se usput zalomi pa i osvojimo naravno da se neću buniti,ali ipak želim što više domaćih trofeja u narednih 6 godina....
Čitam sada na calciomercato da će Milan možda ponuditi Emanuelsona Fiorentini u zamjenu za Montoliva pa me interesira što vi mislite o tom igraču...meni se on dopada... MILANO SIAMO NOI!!!!
Evo sta pisu u Italiji:
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTQ3Njk2 sledi i prevod istog teksta ... Izgleda da je Mario Balotelli sve blizi Milanu. Igrac koji je trenutno u redovima Manchester City-ja, je "dosadio" i navijacima a i rukovodstvu Engleskog tima, tako da kako izvestavaju u tabloidu "Sunday Express" on je spreman da predje u Milanello. Za njega su potrebni 28 miliona eura koje ce Galliani i coo dobrovoljno ponuditi za igraci cije vreme tek dolazi, a koji je spreman da sklopi brak sa ekipom za koju navija jos od malih nogu. Izgleda da je pala i poslednja prepreka koja je zadrzavala SuperMaria u redovima Citizens-a: Roberto Mancini, je dao svoju dozvolu rukovodstvu da zapocnu razgovore o prodaji ovoga igraca koji je stigao u redove ove ekipe prosloga leta. Nadam se da je prevod OK, trudio sam se da zadrzim originalnost teksta, iako je moje poznavanje Italijanskog dosta "skromno"...
FORZA MILAN
03-14-2011, 04:37 PM
(03-14-2011, 03:19 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Merkel je dokazao juce da je daleko od igraca koji je spreman za prvi tim..Emanuelson je u uzasnoj formi,ali je ipak miljama daleko ispred,vidjelo se to juce kada je usao...Antonini je bio uzasam nekih 70 min..onda odjednom poludio,kao da je drogiran,odigrao je 20-tak minuta fenomenalno,a Abate je opet pokazao da imamo dobrog beka za buducnost,mozda medzu 3 u seriji A...trenutno mozda samo Maikon i to zbog imena i u ofanzivi, a u defanzivi ni blizu mu nije Abate je strasan
Ibra je dobio tri utakmice zabrane...znaci nema ga protiv Palerma u gostima, protiv Intere i protiv Fiorentine u gostima ...
Sjajno...kakvu je glupost uradio...ove sezone je uz TS najbolji igrac i u takve tri vazne utakmice nece pomoci ekipi...znaci vidimo ga nazad tek za neki mjesec dana sredinom aprila...katastrofa... Sam je tvrdio da ne trebamo raditi gluposti i da je Scudetto nas, a on je uradio najvecu mogucu, koja nas moze kostati prvenstva...i djaba sto smo tolko dugo prvi, kad u samo jednoj utakmici umjesto da pobjegnete protivnicima zadate im vrlo jak udarac, mi sami sebi zabijemo autogol.... Milan ce se kao navodno zaliti na odluku ... http://www.goal.com/en/news/10/italy/201...c-receives
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-14-2011, 06:45 PM
http://www.youtube.com/watch?v=_BYpUEGAQqA malo me ulovila nostalgija pa da podijelim sa vama
MILANO SIAMO NOI!!!!
03-14-2011, 07:38 PM
(03-14-2011, 04:34 PM)dejo Wrote: Ensar iskreno da ti kažem Liga prvaka me neće zanimati sve dok Milan ne osvoji barem 3 scudetta odnosno dok ne dođe do 2 zvjezdice na dresu,a ako se usput zalomi pa i osvojimo naravno da se neću buniti,ali ipak želim što više domaćih trofeja u narednih 6 godina.... Dobar vezni, kreativan, gledajuci trenutno stanje itekako potreban. Bilo bi lijo dovuc ga, al vidjet cemo dalje Ako zelis scudetto onda je Allegri na mjestu. On poznaje sporu Serie A veoma dobro, i moze izvuc maksimum. Ali zato je sa poznavanjem Europskog nogometa slab. Ja ga ne volim jer sam bio veliki fan njegovog dolaska, zaratio sam s Leptirom radi njega, i onda me covjek razocara glupostima na terenu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-14-2011, 08:07 PM
(03-14-2011, 06:45 PM)dejo Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=_BYpUEGAQqA malo me ulovila nostalgija pa da podijelim sa vama Sta je Sheva radio, strasno. Najjaci mi je onaj njegov protiv Juventusa, kad je lobovao Buffona s 20-ak metara. Previse je 3 tekme za Ibru, nije to bio neki udarac ali ove su sezone rigorozni prema takvim stvarima pa me i ne cudi kazna. Mislim da mi mozemo i bez Zlatana izgurati te 3 utakmice, Casano nije bas najspremniji ali je ipak klasa i mogao bi on da presudi ta 2 gostovanja pa cak i derbi.
03-14-2011, 08:26 PM
milan nema nikakve šanse da pobjedi sljedeće 3 utakmice bez zlatana, čak bi nakon fiorentine mogao biti i drugi na tabeli, sad kad je najvažnije on pravi takvu glupost da je to nevkerovatno
![]() i nisu se trebali žaliti kakvu god kaznu da je dobio, jer onakvim potezima nema mjesta u dresu milana. emanuelson tek došao, još nije ni dobio pravu šansu, a već se spominje moguća zamjena s fiorentinom za montoliva
03-14-2011, 08:57 PM
osvojit ce mo 3 boda u sljedece 3 utakmice..inter ce osvojit 7,i bice nam na -1..poslije toga sanse su nam 50-50...inter ima jacu ekipu,veci broj kvalitetnih igraca,a mi ce mo imati taj jedan bod voska...Sve je moguce..Iskreno nevjerujem da Milan mo9ze u sljeeca 3 kola bez Ibre pobjedit,Pato Binho su u kurcu,neide ih nista,Princ povrjedzen,Casano nemoze odigrat 90 min...Pirla i Ambra jos nema.Bice gusto...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

MILANO SIAMO NOI!!!!