Milanezi s Balkana
http://www.24sata.hr/nogomet/gattuso-ple...zbi-213318

haha.predobro.
Reply
Ensar iskreno da ti kažem Liga prvaka me neće zanimati sve dok Milan ne osvoji barem 3 scudetta odnosno dok ne dođe do 2 zvjezdice na dresu,a ako se usput zalomi pa i osvojimo naravno da se neću buniti,ali ipak želim što više domaćih trofeja u narednih 6 godina....

Čitam sada na calciomercato da će Milan možda ponuditi Emanuelsona Fiorentini u zamjenu za Montoliva pa me interesira što vi mislite o tom igraču...meni se on dopada...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Evo sta pisu u Italiji:

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?ac...l0LTQ3Njk2
sledi i prevod istog teksta ...
Izgleda da je Mario Balotelli sve blizi Milanu. Igrac koji je trenutno u redovima Manchester City-ja, je "dosadio" i navijacima a i rukovodstvu Engleskog tima, tako da kako izvestavaju u tabloidu "Sunday Express" on je spreman da predje u Milanello.
Za njega su potrebni 28 miliona eura koje ce Galliani i coo dobrovoljno ponuditi za igraci cije vreme tek dolazi, a koji je spreman da sklopi brak sa ekipom za koju navija jos od malih nogu. Izgleda da je pala i poslednja prepreka koja je zadrzavala SuperMaria u redovima Citizens-a: Roberto Mancini, je dao svoju dozvolu rukovodstvu da zapocnu razgovore o prodaji ovoga igraca koji je stigao u redove ove ekipe prosloga leta.

Nadam se da je prevod OK, trudio sam se da zadrzim originalnost teksta, iako je moje poznavanje Italijanskog dosta "skromno"...
FORZA MILAN
Reply
(03-14-2011, 03:19 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Merkel je dokazao juce da je daleko od igraca koji je spreman za prvi tim..Emanuelson je u uzasnoj formi,ali je ipak miljama daleko ispred,vidjelo se to juce kada je usao...Antonini je bio uzasam nekih 70 min..onda odjednom poludio,kao da je drogiran,odigrao je 20-tak minuta fenomenalno,a Abate je opet pokazao da imamo dobrog beka za buducnost,mozda medzu 3 u seriji A...
trenutno mozda samo Maikon i to zbog imena i u ofanzivi, a u defanzivi ni blizu mu nije Abate je strasanOkmilan
Reply
Ibra je dobio tri utakmice zabrane...znaci nema ga protiv Palerma u gostima, protiv Intere i protiv Fiorentine u gostima ...
Sjajno...kakvu je glupost uradio...ove sezone je uz TS najbolji igrac i u takve tri vazne utakmice nece pomoci ekipi...znaci vidimo ga nazad tek za neki mjesec dana sredinom aprila...katastrofa...
Sam je tvrdio da ne trebamo raditi gluposti i da je Scudetto nas, a on je uradio najvecu mogucu, koja nas moze kostati prvenstva...i djaba sto smo tolko dugo prvi, kad u samo jednoj utakmici umjesto da pobjegnete protivnicima zadate im vrlo jak udarac, mi sami sebi zabijemo autogol....
Milan ce se kao navodno zaliti na odluku ...

http://www.goal.com/en/news/10/italy/201...c-receives
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=_BYpUEGAQqA malo me ulovila nostalgija pa da podijelim sa vama
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(03-14-2011, 04:34 PM)dejo Wrote: Ensar iskreno da ti kažem Liga prvaka me neće zanimati sve dok Milan ne osvoji barem 3 scudetta odnosno dok ne dođe do 2 zvjezdice na dresu,a ako se usput zalomi pa i osvojimo naravno da se neću buniti,ali ipak želim što više domaćih trofeja u narednih 6 godina....

Čitam sada na calciomercato da će Milan možda ponuditi Emanuelsona Fiorentini u zamjenu za Montoliva pa me interesira što vi mislite o tom igraču...meni se on dopada...

Dobar vezni, kreativan, gledajuci trenutno stanje itekako potreban. Bilo bi lijo dovuc ga, al vidjet cemo dalje

Ako zelis scudetto onda je Allegri na mjestu. On poznaje sporu Serie A veoma dobro, i moze izvuc maksimum. Ali zato je sa poznavanjem Europskog nogometa slab. Ja ga ne volim jer sam bio veliki fan njegovog dolaska, zaratio sam s Leptirom radi njega, i onda me covjek razocara glupostima na terenu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(03-14-2011, 06:45 PM)dejo Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=_BYpUEGAQqA malo me ulovila nostalgija pa da podijelim sa vama

Sta je Sheva radio, strasno. Najjaci mi je onaj njegov protiv Juventusa, kad je lobovao Buffona s 20-ak metara.

Previse je 3 tekme za Ibru, nije to bio neki udarac ali ove su sezone rigorozni prema takvim stvarima pa me i ne cudi kazna.
Mislim da mi mozemo i bez Zlatana izgurati te 3 utakmice,
Casano nije bas najspremniji ali je ipak klasa i mogao bi on da presudi ta 2 gostovanja pa cak i derbi.
Reply
milan nema nikakve šanse da pobjedi sljedeće 3 utakmice bez zlatana, čak bi nakon fiorentine mogao biti i drugi na tabeli, sad kad je najvažnije on pravi takvu glupost da je to nevkerovatnoHuh
i nisu se trebali žaliti kakvu god kaznu da je dobio, jer onakvim potezima nema mjesta u dresu milana.
emanuelson tek došao, još nije ni dobio pravu šansu, a već se spominje moguća zamjena s fiorentinom za montoliva
Reply
osvojit ce mo 3 boda u sljedece 3 utakmice..inter ce osvojit 7,i bice nam na -1..poslije toga sanse su nam 50-50...inter ima jacu ekipu,veci broj kvalitetnih igraca,a mi ce mo imati taj jedan bod voska...Sve je moguce..Iskreno nevjerujem da Milan mo9ze u sljeeca 3 kola bez Ibre pobjedit,Pato Binho su u kurcu,neide ih nista,Princ povrjedzen,Casano nemoze odigrat 90 min...Pirla i Ambra jos nema.Bice gusto...
Reply