Milanezi s Balkana
Mi mozemo samo sami sebe zeznut. Sve je u nasim rukama. Imamo 5 domacih utakmica i oni 4. Raspored nam je laksi i moramo to iskoristit. Vec u slijedecem kolu postoji velika sansa da Juventus kiksa. Palermo je opet u formi i to me raduje. A sta rec za Napoli? Kao sto kazete, to je jedna sugava ekipa koja grize samo protiv nas i u Ligi prvaka protiv boljih europskih ekipa. A nista, ne mozemo se u nikog pouzdat, osim u samih nas. I mozda u Palermo. Hehe!
Reply
[Image: 564016_380770581943081_850393861_n.jpg]

ja uopste ne trpim nepravdu u moj zivot i oko mene ali samo ako nekako doce do skudeto sa bezbolnim palicama cu lupati sve juventini do zadnoga ..
ufffffffffffffSagrin
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(04-01-2012, 10:28 PM)DUCO Wrote: [Image: 564016_380770581943081_850393861_n.jpg]

ja uopste ne trpim nepravdu u moj zivot i oko mene ali samo ako nekako doce do skudeto sa bezbolnim palicama cu lupati sve juventini do zadnoga ..
ufffffffffffffSagrin

Znam kako ti je Duco druze Smile I ja najvise mrzim nepravdu, a ove godine su nas bas pokrali barem za onaj go protiv Juvea, eto nek ovo protiv Catania i nije go (Sto je isto diskutabilno), ali mi bi sa onim golom protiv njih sada bili na +5 i to je ono sto me strasno iritira. Ali vjerujem u neku kosmicku pravdu i da cemo na kraju ipak biti prvi a da ce oni prosuti jos negdje koji bod vise od nas.
Reply
Barcelona protiv Milana bez Xavija?

Kapetan Barcelone Xavi Hernandez igrao je svega 15 minuta u domaćoj pobjedi katalonskih nogometaša protiv Athletic Bilbaa 2-0, a potom nije trenirao s momčadi u nedjelju...

Pomalo je zabrinjavajuće informacije primio trener aktualnog španjolskog i europskog prvaka Pep Guardiola kojeg je liječnička služba u nedjelju izvjestila da će trening zbog ozljede mišića morati propustiti jedna od najvažnijih karika igre Barcelone, kapetan Xavi Hernandez.
Barcelona - Milan: 1,25 4,90 8,60(LIVE)

Prema navodima El Mundo Deportiva, koje prenosi portal Goal.com, Xavi bi zbog toga mogao propustiti uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u kojoj već u utorak nakon 0-0 u gostima Barcelona na svom Camp Nou stadionu dočekuje Milan.

Nisu otkriveni detalji ove ozljede, a jedino je poznato da će 32-godišnji veznjak u ponedjeljak obaviti niz testova kako bi se definitvno utvrdilo može li i koliko pripomoći svojim suigračima u jednoj od najvažnijih utakmica sezone.

-------------------------------

Milan u Zračnoj luci neplanirana tri sata duže

Let talijanske aviokompanije Alitalia, raspoređen za danas u 14.30 iz milanske zračne luke Malpensa u Barcelonu, odgođen je za 17.40 sati...

To znači da su nogometaši Milana, koji su njime trebali realizirati transfer u katalonsku prijestolnicu, gdje ih sutra (utorak) čeka uzvratni dvoboj četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone, na Malpensi bili prisiljeni odsjediti više od tri sata.

Kašnjenje leta dovest će neminovno i do kašnjenja večernjeg treninga Milanovih nogometaša no Nou Campu.

Nakon prvog dvoboja na San Siru rezultat "na poluvremenu" iznosi 0-0.
Reply
Nemojte se samo razočarati ako dobijemo laganih 3 komada sutra i to.

Pa gdje su ti naši igrači koji se kao oporavljaju?? Bommel i dalje out. Mogao bi on fino kofere na kraju i zajedno sa Seedorfom, Flaminiem koji je placen 4-5mln godisnje, Gattusom i onim Emanuelsonom koji je igrač za Chievo put pod noge...

Razumijete li sada ono što sam govorio o tome kako Silva nije trebao igrati protiv Rome? E pa sad samo na tih +2 ali bez Silve pa ti vidi.

Valjda se Pato oporavio i valjda cemo izdrzati nekako sutra. Ne znam kako ali neka se bora pa što bude. Abate je ok sto je odlicno jer nam treba ta brzina!

I vrijeme je da Boateng-Ibra-Binho odigraju jednu postenu tekmu jer nisu od Arsenala zajedno. A onda kada se sve otvori ulazi Pato i vodi nas u polu finale Wink

FORZA RAGAZZI !
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
forza Milan idemo sutra ostavit srce na terenu, hrabro se potući sa barcelonom, a onda šta Bog da
Reply
(04-02-2012, 07:39 PM)mrki Wrote: Nemojte se samo razočarati ako dobijemo laganih 3 komada sutra i to.

Pa gdje su ti naši igrači koji se kao oporavljaju?? Bommel i dalje out. Mogao bi on fino kofere na kraju i zajedno sa Seedorfom, Flaminiem koji je placen 4-5mln godisnje, Gattusom i onim Emanuelsonom koji je igrač za Chievo put pod noge...

Razumijete li sada ono što sam govorio o tome kako Silva nije trebao igrati protiv Rome? E pa sad samo na tih +2 ali bez Silve pa ti vidi.

Valjda se Pato oporavio i valjda cemo izdrzati nekako sutra. Ne znam kako ali neka se bora pa što bude. Abate je ok sto je odlicno jer nam treba ta brzina!

I vrijeme je da Boateng-Ibra-Binho odigraju jednu postenu tekmu jer nisu od Arsenala zajedno. A onda kada se sve otvori ulazi Pato i vodi nas u polu finale Wink

FORZA RAGAZZI !

Guardiola pomalo podcjenjivački kako ja vidim ide u ovu tekmu. Vjerovatno će izaći formacijom 3-4-3 i ono što se kaže napasti glavom bez obzira.

Na večerašnjem treningu Abate i Nesta ranije napustili teren, navodno je sve u redu snjima samo ne kontam čemu to. Allegri je rako da ćemo pokušati zabiti ali da nam je početak tekme najbitniji da prodjemo bez nekih prevelikih problema.
Reply
pato veoma lijepo trci. Izgleda da tu nije bila povreda vec njegovo ne htijenje za zalaganjem. Ja bi sutra njega stavio u prvu postavu sa izgovorom: mali igraj, pojazi sve sto znas, i prodajemo te na kraju sezone kako zelis. Ipak Pato je milion puta bolja karika nego Binho. Barem za mene. Ako bi decko kojim slucajem skontao u glavi da odigra s Ibrom onako kako on to zna, onda sutra sigurno nalazi sebi kupca za slijedecu sezonu. Sve govori da cemo ispast, i iskreno, to me i raduje Smile Jer ne moramo ama bas na nista razmisljat. Imamo 0:0, znaci izgubit ne mozemo, mozemo samo napast i zabit gol, i onda znamo da Barca mora pobijedit. Naravno da ce to ucinit, al stim ce se i otvorit. A to otvaranje najbolje znaju iskoristit Ibra sa brzim Patom, a nikako smotani Binho ili Slowdorf. Odavno nisam nista napisao, sredina februara cini mi se, pa evo da sad napisem moje misljenje. Za sutra nisam pesimista, nikad, sutra vjerujem da mozemo proci dalje. Samo treba slozit kockice, a to Allegri u zadnje vrijeme veoma lijepo cini, i mi cemo nadigrat Barcu a ja cu jebat mater onima u Becu koliko cu se derat i napit sutra navecer.
S druge strane, drago mi je da je Silvio opet tu, i ako ispadnemo jos bolje. Jer je covjek napokon shvatio koliko nas Europa mrzi i prezire, da bi najradije volili da Italiani uopce ne igraju Ch. Ligu, pa eto mu razlog da im svima j*be mater i napravi najjaci Milan. Ima on love, i kao predsjednik ima pravo da nadomiri racune, tako da moze slobodno da na ljeto nam dovede i Van Persia, i jos par igraca i slijedece godine se borimo za Ch. Ligu. Znaci, ovaj mec je mac sa dvije ostrice, al za mene mec koji nam donosi dobro u oba ishoda. Ili osvajamo Ch. Ligu, ili slijedece godine deremo guzove cijeloj Europi sa najjacom ekipom na svijetu.

p.s. Izraz Silvia protiv Arsenala i Catanie je bio dovoljan, cojvek je ljut, i zeli "SVOJ" Milan, a ne ekipu koja se pati. I bas zbog toga mislim da ce dovest ovdje neke velike promjene na ljeto.

Forza Milan, vinci per noi

E Inter? Inter... MERDAAAAAAAA
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ma mene je pravo pucala nervoza pred onu prvu utakmicu, bojo sam se nekog poraza 0:2 ili tako nesto pa da onda bas idemo na izlet u Barcelonu, ali za ovu utakmicu sutra me uopste nije strah. Cak i ako ispadnemo, mocemo se vise skoncentrisat na scudetto i da ne dozvolimo onim supcima da nas prestignu.
Reply
Koeficijent na Milan danas je 9,50...EJ 9,50!!!kao da Bate Borisov dolazi na Camp Nou, a ne jedan sedmerostruki prvak Europe...stavljam 50 kuna na pobjedu pa kud puklo da puklo...FORZA MILAN!!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply