04-11-2012, 11:49 AM
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-11-2012, 11:49 AM
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
04-11-2012, 01:27 PM
Danas za Lazio igraju tri deklarirana Milanista i ja se stvarno nadam da će im otkinut barem 2 boda.
To su Mauri,Rocchi i Brocchi
04-11-2012, 06:56 PM
Pa da, ako Milan dobije sve do kraja, a to KULJUCUJE I DERBI(!), a Juve bude prvak nemamo sto tu traziti vise. A sto je najgore sami smo krivi.
Kada pogledam sezonu unatrag, mi smo imali toliko ocajnih utakmica i ove i prosle godine da je to smijesno. Juve garantirano nece ni boda izgubiti doma, eventualno vani.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
04-11-2012, 09:27 PM
I taman kada sam se ponadao da će izgubiti bodove kući....
04-11-2012, 09:40 PM
Mrtvi Alex i bagavi Marchetti :S
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![]()
04-11-2012, 09:44 PM
I velikodusni sudija koji raspravlja s Pirlom dok Del Piero izvodi slobodnjak...mislim smijurija ziva. Ove sudije uItaliji su ubjedljivo najgore sudije od svih jacih liga.
04-11-2012, 09:46 PM
Malo je falilo da kiksaju. Bojim se da ce zavrsiti bez poraza na kraju sezone. Pa se ja pitam kako je to moguce? Pa nisu valjda toliko dobra ekipa? U pm!
04-11-2012, 09:51 PM
Ma nisu oni uopste toliko dobri, samo najvise trce od svih ekipa i grizu svih 90 minuta. Dok sve ostale ekipe na terenu izgledaju ko dom penzionera. Pa jebote oni dobiju 90% duela u toku utakmice, ko da su od chelika i imaju neku nenormalnu energiju. A to je sve zbog onog papana Contea, koji me strasno nervira, jer je pravi onaj ljigavac koji zna isprovocirat, ali covjek radi dobar poso. Motivise ih da ginu na terenu, sto od naseg tima ni 50% ne mozed vidjet na jednoj utakmici.
ma vidjet ces u ch. ligi koliko su jaki. tu nema italianski sudija i medija, pa ces vidjet kolko ce daleko dogurat. užas. ispast ce već u grupnih fazi, i to je nas prvak? skupina papana kojima su italianske sudije donijele pobjedu? jupiii
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-11-2012, 10:35 PM
Sudci su ih izvukli par puta ali 32 utakmice su bez poraza. Kao sto kazete, oni trce i grizu 90min. I jos imaju preporodjenog Pirla kojem ja jebem mater placenicku. Nikad mu necu oprostiti sto je otisao u Juventus. Ako to isto napravi Nesta na ljeto onda je onaj nogomet koji toliko volim otisao u tri pm...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|