Milanezi s Balkana
Veoma vazan dan za nas je danas....
Reply
izgleda campione sedorf opet u prvom timu, a boateng na klupi, kao i robinjo.
u zadnje vrijeme milanu je palermo jedan od najneugodnijih protivnika, ali trenutno su u katastrofalnoj formi i imaju 5 poraza u nizu, ni promjena trenera im nije donijela nikakav napredak u igri i ovo bi milan morao dobiti, iako nema ibre.
hajmo pato pokaži da si klasa od igračaOkmilan
Reply
Sastavi:

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovsi,Gattuso, Van Bommel, Flamini, Seedorf, Pato i Cassano.

PALERMO: Sirigu, Munoz, Goian, Migliaccio, Darmian, Bacinovic, Nocerino, Balzaretti, Pastore, Pinilla i Illic.

Malo nekreativan vezni, ali nisu oni u nešto najboljoj formi, valjda se neće sad napaliti protiv nas. Svejedno, pobeda je imperativ.
Forza Milan!
Devilcool
Reply
Bravo van bomel, opet on, koji je ovo put da nas kosta kako je dosao..
Reply
sramotaaa!ja ne vjerujem kakav mi gol primamo.pola ekipe dize ruke i gleda.a van bommel u ofsajdu ko neka baba.ljudi moji na ovakvim glupostima se gube prvenstva.nadam se da se to nama nece dogoditi.
Reply
(03-19-2011, 08:57 PM)MEMO Wrote: sramotaaa!ja ne vjerujem kakav mi gol primamo.pola ekipe dize ruke i gleda.a van bommel u ofsajdu ko neka baba.ljudi moji na ovakvim glupostima se gube prvenstva.nadam se da se to nama nece dogoditi.

nas ce van bomel kostat prvenstva, prvo crveni, pa onda auto gol. pa proslo kolo pustio igraca da mu ode, i sad ovo veceras, ja da se pitam meni nebi igrao ni u rezervama...
Reply
gattuso,van bommel,flamini,sedorf.sta mi ocekujemo od takve vezne linije?hahaha.prestrasno koliko smo losi.tek se sad jasno vidi koliko mi imamo ogranicenu ekipu.nismo jos psotene akcije napravili.daj boze srece i da uzmemo bod.
Reply
ja stvarno ne znam sta Alegri misli, i da li on zeli da osvoji skudeto..nakon sto smo citavu sezonu bili prvi sad cemo na kraju sve da useremo, jebo ih Van Bomel, on ce nas kostat titule...vezni red, van bomel,slowdorf i rino imaju zajedno preko 110 godina....najbolji igraci Silva i Abate po ko zna koji put ove sezone, napadaci OCAJNI...svaka cast momci sutra na -2 samo tako nastavite...
Reply
jadan je nacin na koji smo mi izgubili.stisli smo ih drugo poluvrijeme ali jos veca ironija je ta sto je palermo bio ocajan a dobili su nas.ja sam u šoku totalnom kao i vi svi.sad je jasno sve.prvak se odlucuje u iducem kolu u derbiju.Bog nam pomogao s ovakvom igrom!!!
Reply
imam neki osjecaj da cemo biti 5. na kraju.......i da opet se pato ozlijedio.....
Reply