Milanezi s Balkana
poniste nam cisti gol....sude nepostojeci offside....sta reci...
Reply
To je to,sreća prati hrabre,a mi to nismo i sada nam je i ona okrenula leđa,sami smo si krivi,a Cassano u 5 min pokazao vise nego Seedorf zadnje dvije sezone
Reply
Možete vi jebavat mater i Seedorfu i Alegriu i ostalima. Oni samo rade što im je Berlu dopustio. On je glavni krivac. Nije kriv niko osim njega. Njegov je klub, njega se pita. On je ovo dopustio...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Nije on bas ovo dopustio,krivac je što više ne daje para koliko bi mi htijeli,ali ni on se ne slaže sa Allegrijem,ali ga je prošle sezone pustio na klupi jer je uzeo scudetto,a Milan rijetko kad mijenja trenera usred sezone pa ga zato i trpi još.Uvjeren sam da ako ovo izgubimo na kraju sezone leti Allegri skupa sa Seedorfom kojeg toliko obožava,mogli bi sva trojica(+Robinho) skupa u Santos
Reply
(04-22-2012, 03:33 PM)deejaysale Wrote: Nije on bas ovo dopustio,krivac je što više ne daje para koliko bi mi htijeli,ali ni on se ne slaže sa Allegrijem,ali ga je prošle sezone pustio na klupi jer je uzeo scudetto,a Milan rijetko kad mijenja trenera usred sezone pa ga zato i trpi još.Uvjeren sam da ako ovo izgubimo na kraju sezone leti Allegri skupa sa Seedorfom kojeg toliko obožava,mogli bi sva trojica(+Robinho) skupa u Santos

On je doveo Galliania, ovaj doveo Seedorfa i Alegria - On je kriv. U zadnjih tri godine nisu potrošili ni 30 mil. a za to je Gazda kriv a ne Pato.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
A jebiga mostarac,ako ćemo tako gledat onda je stari od Berlusconija kriv jer je guzio njegovu mamu pa se ovaj rodio ;-) .Kriv je zbog svojih odluka,to stoji,ali Allegri je direktan krivac jer ima odličan kadar za talijansku ligu,uvjerljivo najjači i najširi,a on radi pizdarije od početka prvenstva
Reply
(04-22-2012, 03:41 PM)deejaysale Wrote: A jebiga mostarac,ako ćemo tako gledat onda je stari od Berlusconija kriv jer je guzio njegovu mamu pa se ovaj rodio ;-) .Kriv je zbog svojih odluka,to stoji,ali Allegri je direktan krivac jer ima odličan kadar za talijansku ligu,uvjerljivo najjači i najširi,a on radi pizdarije od početka prvenstva

Što su ga zaposlili jebemu? Što nisu Mourinha doveli il ko zna koga? Ovo zadnje tri godine nije Milan i mene ništa ne iznenađuje. Nema para, nema trofeja. Ovo je bila ekipa http://www.youtube.com/watch?v=CYx0btDjh...re=related
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Zasto pojedini igraci pocnu da igraju tek u sudijskom vremenu.....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Najgora je stvar sto igrom nismo zasluzili pobjedu, a ipak smo pokradeni treci put ove sezone. Mislim da nas je ovo i konacno dotuklo. Kolko god neki govorili kako nije bitan onaj go protiv Juventusa, to je definitivno prelomilo sezonu. Poslije toga su oni poceli igrat ko ludi, a mi smo poceli padat. Jednostavno, namjerno ili nenamjerno sudije su im dale vjetar u ledja sa tom greskom i ova sezona je za nas izgubljena. Mozemo vec polako razmisljat o sljedecoj.
Reply
evo vam zicer u srijedu...milan-genoa 2.....njima treba za opstanak a nama za kurac....is to je najvaznije .....u dobrim smo odnosima s njima...
Reply