04-23-2012, 11:26 PM
nama ne trebaju vise bodovi, a genoi zivot znace...uprave su u odlicnim odnosima i logika kaze da milan pusta genoi u srijedu....
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-23-2012, 11:26 PM
nama ne trebaju vise bodovi, a genoi zivot znace...uprave su u odlicnim odnosima i logika kaze da milan pusta genoi u srijedu....
04-24-2012, 01:38 AM
Ma kakvo puštanje, da igraju do kraja i bore se za preostale bodove. Šanse su male ali ih još ima. Neka nadju sebi motivaciju i potrude se u ovim utakmicama, toj Djenovi dok se bore za opstanak Siena daje 4 gola.
Nadam se da će Maksi dobiti priliku jer ih je vala mnogo više zaslužio, naravno i Šaravi ali je to mislim previše za očekivati. Boa, Silva i Ambro su tu ali je ulazak sa klupe verovatniji.
04-24-2012, 04:12 PM
Bice interesantno videti kako ce da odreaguju fudbaleri Djenove na ono sto im se desilo. Mislim da bi oni bili presrecni i sa bodom.
04-24-2012, 07:26 PM
iden da spavaam , nisam oko sklopio 48 saata tako da necu da gledam veceras barsalona celskia da napomenem nisam ni gledao el clasiko.end of the football game .... ( veceras ako se razbudem mozda cu pogledati copa libertadores)
04-24-2012, 08:39 PM
Bolje da ne gledas. Pa dokle vise? Ja da sam navijac Chelsea ja bi se ubio. Kako ih kradu Barcelona i suci. Strasnooo. Ovako bitna utakmica a sudac tako sigurno i direktno pokazuje crveni karton. To se daje zuti karton i svima super. A tko zna sta mu je pomocni dojavio. Joj joj, gadi mi se vise ovaj nogomet. Ne znam, mozda ga Terry je udario tako jako ali nisam siguran. Namjera je postojala, ali tko zna sta mu je ovaj rekao i isprovocirao ga. I toliko kamera ima a samo jedna je to snimila. Heh, ovaj nogomet je otisao u kurac.
04-24-2012, 08:45 PM
Čoveče, ako sam dobro video takve stvari mi nekad radimo u društvu kad se zajebavamo, al ipak to je Barsa, mene ne čudi više ništa kad su oni u pitanju. Teško će sad Čelzi uspeti i ako imaju rezultat, ipak je to igrač manje protiv Barse, a i da se odupru biće ili penal ili 10-tak slobodnjaka na ivici šesnest ;D
04-24-2012, 08:49 PM
daj ne kenjajte, pa ovo je cista nesportska igra i cisti crveni. cak i da ga nije lupio, vidi se kakvu je namjeru imao i zasluzio ga je. po vasem je onda zidane na sp 2006 trebao proci samo sa zutim?
04-24-2012, 08:53 PM
Da ali Sanchezu nije nista bilo. Jos je sacekao sekund da vidi gdje sudac pa pao. To dovoljno govori. Namjera je bila ali mi se cini da ga je Terry htio sam ocesati malo. Ali ako je Terry zaista htio da ga udari koljenom s ledja onda je kreten i nek mu je. Ostavio je ekipu na cjedilu. AAAAAAAAAAA, DE VIDI OVO. AAAAAAAAAAAAAA, Jebemti 100 mrtvi majki i Barcelonu. Tooooooooooooo, promasaj. A penal, hahaha, lopta mu pobjegla, nikako penal po meni. Sramota. Joj sta bi dao da ispadnu.
04-24-2012, 09:05 PM
Ma jeste sudija imao razlog da izbaci budalu, ali je pitanje da li bi to uradio da je u pitanju igrač Barse.
Evo i penal su dobili, opet diskutabilno.
04-24-2012, 09:38 PM
Ima Boga!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|