Milanezi s Balkana
ramos je definitivno najnajnajgluplji igrač u dosadašnjem dijelu prvenstva

memo pretjerao si čovjek nije nikoga uvrijedio

zaleđa nije bilo, ali jbg navijačka reakcija, a još kad je protiv španjolaca onda je to još jače

sad navijam za portugal (oduševili su me) i talijane (naravno), još da grci izbace nijemce (dancima navodno nije suđen penal + toliko sreće protiv portugala). jedino mi je žao rusa, predobro su igrali.

jučer čitam po forumima pirlo u 07-11 formi, gledao sam malo, gubi pas, ne vraća se u obranu kad ovi dobiju balun... valjda su ga jadnog umorile 3 utakmcie u jako kratkom roku, mogao bi on biti najveće naše pojačanje dogodine
Reply
2 ekipe za koje sam zelio da ispadnu prodjose nazalost dalje...francuska i portugal.
Od ovih sto su ostali ako bih trebao birati ko bih volio da uzme onda bih izabrao Svabe, mada mi je svejedno. Moje simpatije jedino imaju Cesi...

Zanimljivo da 3 najjace ekipe (van terena) napustaju prvenstvo Rusija, Poljska i Hrvatska...Platini moze imati svoj mir, mada se iskreno nadam da ce im Poljaci napraviti jos problema, pa neka dobro razmisle gdje ce iduce prvenstvo organizovati....mogli su komotno i kod nas u periodu '92-'95

Koliko znam na forumu imamo nekih clanova iz Osijeka, samo da im cestitam na odlicnoj pjesmi koju sam nedavno cuo http://www.youtube.com/watch?v=UAR18Z5O-...ture=share
Reply
Ponavljam, ja nisam vrijedjao.
Reply
Hahaha
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...2188_n.jpg

Elem, što se prvenstva tiče, kao i pre početka najveće šanse dajem Nemcima. Uigrani, kvalitetni, činjenica da su uvek favoriti i bio bi red da osvoje pehar. A i dosad su najviše pokazali. Španci me i nisu baš oduševili igrom, kao rukomet da gledam, sa šetanjem oko šesnaest ali kao na primer juče ne daju tako lako golove, pitanje da li će Tores moći da zameni Vilju. Naravno ipak su najjača ekipa i možda i odbrane na kraju. Francuzi mogu lako iznenaditi i doći do kraja, a Portugal šta znam, čak i uz onakvog Ronalda ne dajem im velike šanse, polufinale. Narandžasti su naravno najveće razočarenje, i nesloga i bezvoljnost i slaba odbrana, a bili su jedni od favorita. Italija naravno može osvojiti kao i uvek. Englezi šta znam, ne verujem da mogu puno, ali sad će imati Runija pa valjda i krenu da igraju bolje. Možda i Ukrajina prodje na kraju, domaćini su, ali ipak neće im biti lako.
I da, očekviao sam od Rusa da prodju dalje, al eto, opet se provukoše Grci Big Grin
Ona grupa A je bila dosta slabija od ostalih i to malo kvari sve. Što se tiče ostalog prvenstvo za sad odlično.
Devilcool
Reply
jebem ti ove engleze, ovo je već 2. njihova utakmica da ne mogu gledat od dosade, ako budu igrali protiv španjolaca navijat ću čak i za njih da ih izbace. naravno prvo se nadam da će ih ukrajinci poslat doma

prvo poluvrijeme gotovo, statistika kaže 1 udarac u okvir i to urakjine hahahhahaha
Reply
krajnje je vrijeme za uvođenje video provjere
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Bemti nogomet i sve. Definitivno DA za video provjeru.

Kakav gol Ibre, fantazija, bas je steta sto su ispali. Bas je neposten postao ovaj nogomet. Rusija, Hrvatska, Svedska pa cak i Ukrajina, ekipe koje su zasluzile prolaz. A mi moramo gledat ove jadne Engleze, sugave Grke i Čehe, odvratno.
Reply
(06-19-2012, 10:02 PM)MEMO Wrote: Bemti nogomet i sve. Definitivno DA za video provjeru.

Kakav gol Ibre, fantazija, bas je steta sto su ispali. Bas je neposten postao ovaj nogomet. Rusija, Hrvatska, Svedska pa cak i Ukrajina, ekipe koje su zasluzile prolaz. A mi moramo gledat ove jadne Engleze, sugave Grke i Čehe, odvratno.

Ne vidim sto "sugave Cehe", sem prve tekme gdje su ih Rusi demolirali, ostale 2 su odigrali zadovoljavajuce..... Po meni su prolaz zasluzile ekipe koje su ostecene sudijskim greskama Ukrajina ili Hrvatska, a Rusi su sami sebi krivi, a Svedi nesretni.
Iskreno se nadam da cemo se nakon 1/4 finala oprostiti sa Grckom,Engleskom, Francuskom i Portugalom
Reply
Ma kakvi cesi, onakva grupa je sama po sebi sramota. Tko god da je prosao osim Rusije je iznenadjenje, na kraju rusi ispali a prosle dvije sugave ekipe. I zasto bi volio da Portugal ispadne? Ljudi su igrali dobar napadacki nogomet, trebali su i nijemcima uzeti bod. Jos je sad i Ronaldo proradio. Bice tu svega.
Reply
Francesco Acerbi Aug 10, 1988 (Age 23) 185 cm, potpisao je za Milan do 2017 ...
Muntari se tesko povrjedio na pripremama sa Ghanom...i sada trazimo novog veznog igraca...99% da ce to biti Kevin Constant May 15, 1987 (Age 25), dolazi na posudbu sa pravom otkupa ...

Sto se tice odlazaka, sutra bi Seedorf trebao odrzati oprostajnu pressicu, takodjer Aquliani i Flamini su blize odlasku nego ostanku
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply