leonardo bastardo glumio velikog trenera i neki inat tjerao s berlusconiem i sad je kao trener propao skroz, 2 vrhunska kluba vodio bez ikakvog rezultata, eventualno da ga neki brazilski klub sad uzme, nije mi ga žao, mogao je kao gospodin i dalje za milan po brazilu pratiti talente i uživati u lagodnom životu, ali ne on se prodao za sitne novce i ostaće juda dok je živ
Berlusconi: Želim dovesti Cristiana Ronalda
Talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je želja u svoj klub dovesti najskupljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda...
Svake godine Berlusconi navijačima Milana ponudi sočne najave o dovođenju najvećih imena svjetskog nogometa, a sada je najavio pokušaj kupnje igrača za čije je dovođenje Real Manchester Unitedu na ljeto 2009. godine platio 90 milijuna eura odštete.
- Želim Cristiana Ronalda. Sanjam o tome da ga imamo u našoj momčadi. Želim kupiti šampiona koji može napraviti istinsku razliku - rekao je Berlusconi, uz dodatak:
- Dao sam Gallianiju odriješene ruke.
Nije to prvi put da talijanski premijer javno izražava želju za dovođenjem Portugalca. Isto je rekao i 2009. godine nakon finala Lige prvaka u Rimu između Manchester Uniteda i Barcelone.
Da,tako je htio i Ronaldinha pa smo ga dobili kad je dotični već bio slaba kopija najboljeg igrača,bojim se da bi i u ovom slučaju tako moglo biti :-(
ljudi moji kakav ronaldo......mozda za 10 godina.....skupa s messijem....
Nesta ostaje još sljedeću sezonu, yes! Mexes je rekao kako najvjerojatnije ide u Milan i biti će nam treći stoper. Ako nam Ganso dođe, to su 3 fantastične vijesti, držimo fige!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )