Milanezi s Balkana
leonardo bastardo glumio velikog trenera i neki inat tjerao s berlusconiem i sad je kao trener propao skroz, 2 vrhunska kluba vodio bez ikakvog rezultata, eventualno da ga neki brazilski klub sad uzme, nije mi ga žao, mogao je kao gospodin i dalje za milan po brazilu pratiti talente i uživati u lagodnom životu, ali ne on se prodao za sitne novce i ostaće juda dok je živ
Reply
(04-05-2011, 10:02 PM)tzar Wrote: leonardo bastardo glumio velikog trenera i neki inat tjerao s berlusconiem i sad je kao trener propao skroz, 2 vrhunska kluba vodio bez ikakvog rezultata, eventualno da ga neki brazilski klub sad uzme, nije mi ga žao, mogao je kao gospodin i dalje za milan po brazilu pratiti talente i uživati u lagodnom životu, ali ne on se prodao za sitne novce i ostaće juda dok je živ

leonardo je vodio jedan vrhunski klub,inter će uvijek biti ispljuvak,bijedna kopija starijeg brata....

i ne treba leonarda napadati,on je prije svega profesionalac.ok slažem se one izjave da nikad ne bi trenirao inter mu nisu trebale jer nakon njih je i preuzeo njihovu klupu.na njega treba gledati kao na igrača koji je obilježio jednu eru kluba i to je sve.jednu godinu je trenirao milan,sa onakvom ekipom došao je treći i za to mu skidam kapu,a skidam mu kapu i što je naredio da se abate vrati sa posudbe i uvrsti u prvi sastav.

ovaj interov debakl ih je ozbiljno poljuljao,nadam se dovoljno jako da kiksaju sljedeće kolo iako igraju doma protiv chieva.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Berlusconi: Želim dovesti Cristiana Ronalda

Talijanski premijer i predsjednik Milana Silvio Berlusconi izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je želja u svoj klub dovesti najskupljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda...

Svake godine Berlusconi navijačima Milana ponudi sočne najave o dovođenju najvećih imena svjetskog nogometa, a sada je najavio pokušaj kupnje igrača za čije je dovođenje Real Manchester Unitedu na ljeto 2009. godine platio 90 milijuna eura odštete.

- Želim Cristiana Ronalda. Sanjam o tome da ga imamo u našoj momčadi. Želim kupiti šampiona koji može napraviti istinsku razliku - rekao je Berlusconi, uz dodatak:

- Dao sam Gallianiju odriješene ruke.

Nije to prvi put da talijanski premijer javno izražava želju za dovođenjem Portugalca. Isto je rekao i 2009. godine nakon finala Lige prvaka u Rimu između Manchester Uniteda i Barcelone.
Reply
Da,tako je htio i Ronaldinha pa smo ga dobili kad je dotični već bio slaba kopija najboljeg igrača,bojim se da bi i u ovom slučaju tako moglo biti :-(
Reply
Milan ni ne mora igrat ligu prvaka kad nam inter donosi radosti poput ove sinocnjeSmile

Dobro je galliani procijenio,treba se koncentrirat na prvenstvo,a u lp ce nam radoat donosit gradski kolegeSmile
Reply
ljudi moji kakav ronaldo......mozda za 10 godina.....skupa s messijem....
Reply
(04-06-2011, 11:43 AM)kalla1899 Wrote: ljudi moji kakav ronaldo......mozda za 10 godina.....skupa s messijem....

hahaha.pesimistu jedan.ti si u nekoj depresiji prijatelju.non stop govoris kako je scudetto izgubljen i da je sve gotovo,sad ne vjerujes ni u pojacanja moguca u nas klub.de malo pozitive,sta ti je?Smilea mi pred scudettom,imamo dobru situaciju,a na ronaldu se vidi da mu lagano rade zivci u realu jer ih barcelona tuce u svakom segmentu.kod nas kad bi dosao bar bi uzeo scudetto,a poznavajuci ronalda on zeli osvajati lige i trofeje gdje god dodje.u realu mu to ne uspijeva zato nikad se ne zna.moja je procjena da on u realu ima jos ovu sezonu i mozda iducu i onda ide dalje.nije on tip igraca koji negdje igra 10 godina i zavrsava karijeru.taj ce promijeniti jos puno gradova i picoka.to mu je u krvi.
Reply
http://www.calciomercato.it/news/114444/...icino.html

derbi je čini se odlučio i pitanje transfera Big Grin
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(04-06-2011, 12:41 PM)MEMO Wrote:
(04-06-2011, 11:43 AM)kalla1899 Wrote: ljudi moji kakav ronaldo......mozda za 10 godina.....skupa s messijem....

hahaha.pesimistu jedan.ti si u nekoj depresiji prijatelju.non stop govoris kako je scudetto izgubljen i da je sve gotovo,sad ne vjerujes ni u pojacanja moguca u nas klub.de malo pozitive,sta ti je?Smilea mi pred scudettom,imamo dobru situaciju,a na ronaldu se vidi da mu lagano rade zivci u realu jer ih barcelona tuce u svakom segmentu.kod nas kad bi dosao bar bi uzeo scudetto,a poznavajuci ronalda on zeli osvajati lige i trofeje gdje god dodje.u realu mu to ne uspijeva zato nikad se ne zna.moja je procjena da on u realu ima jos ovu sezonu i mozda iducu i onda ide dalje.nije on tip igraca koji negdje igra 10 godina i zavrsava karijeru.taj ce promijeniti jos puno gradova i picoka.to mu je u krvi.

sto se tice scudetta ima jos dosta za odradit (sjeti se barija i palerma)....sto se tice ronaldo u milanu....u bajke ne vjerujem....prerastao sam ih.....
Reply
Nesta ostaje još sljedeću sezonu, yes! Mexes je rekao kako najvjerojatnije ide u Milan i biti će nam treći stoper. Ako nam Ganso dođe, to su 3 fantastične vijesti, držimo fige!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply