Milanezi s Balkana
Dečki dečki dečki...čemu mudrovanje oko taktika i igrača. Danas smo vidjeli u prvih 25 minuta najbolji Milan ove sezone, zatim je tempo pao jer u ovakvim utakmicama gdje igrate protiv domaćina koji 4 godine nije izgubio doma, a nanjušio je krv na europskom gigantu gotovo u pravilu ove utakmice se pretvaraju u neizvjesne. Pa i kad je Milan poveo 2-0 ja sam se se pripremio da će Zenit vjerojatno izjednačiti. To je uigrana ekipa, već nekoliko godina isti igrači plus Hulk i Witsel. Niste valjda mislili da će skinuti gaće na svom stadionu nakon prvih 16 minuta?

Ljudi su nevjerojatni. Znamo koje mane ima Milan, ali znamo da ima i neke vrline. Pa ipak isti oni koji su "realno" očekivali da Milan izgubi jer odjednom Milan nema veze s nogometom, nema igrače, nema ovo nema ono, se javljaju kako nisu zadovoljni pobjedom. Oni su htjeli 3-0 ili 2-0. Eskalacija je sasvim prisutna. Prije utakmice se maše bijelom zastavicom, nakon utakmice su svi generali.

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ni ja ne kontam zasto se pojedinci nerviraju oko nasih utakmica? Ovu sezonu treba ispratiti strpljivo i s ne previse ocekivanja. A onda jos kad pobijedimo u gostima u Ligi prvaka i to ekipu jacu od nase mi opet se svadjamo i to medjusobno. Pa kru te jebo dokle vise? Jeste vi normalni bokte? Jel postoji ista sto vas zadovoljava u potpunosti sto se tice naseg kluba? Kad bi osvojili Ligu prvaka dajem ruku u vatru da bi se nasao netko ko bi popljuvao igru ili igrace. Nevjerovatno!
Reply
dejo ponavljam ti, igrao sam 2 sinoc na kladionici. znaci ocekivao sam da pobijedimo. nemam nista protiv rezultata, al imam protiv ponasanja na terenu. ne smijes si dozvolit da izgubis onakvu utakmicu iz kontrole. vodis 0:2 i dopustas si onakve greske. mislim da bi koliko god ga mrzio ambro puno donio onoj sredini. odvrana je rasulo, i treba obavezno nac dvoicu koji ce znat takticarsku odbranu u po noci da ih probudis. Mexes bi bio izvrstan za to. yepes puno bolje konta nego Bonera. znaci greska u odbrani i sredini.
idemo dalje, gledamo na inter i inda ganjat da oba puta pobijedimo Malagu. nije ne moguce, naprotiv, mislim da ih mi mozemo povrijedit. al za takvo nesto ona panchina di merda mora obavezno da ode do svoje bivse da uzme nazad svoja jaja koja je tamo zaboravio. jer sa ovakvim ponasanjem lose nam se pise. pa p.m. budi musko malo, imaj muda ucinit nekad nesto ludo i iznenadit protivnika.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Nisam ja prozivao tebe Ensare nego kallu koji nam je upao u pesimizam iz kojeg ga moramo izvući jer će si naškoditi zdravlju Wink

Okrećemo se Interu, mislim da možemo dobiti, malo me brine koliko su se igrači potrošili sa Zenitom.Uglavnom bit će to standard, puno potrošenih živaca i nadat se da će Faraon zabiti a obrana izdržati. Ne bi se složio da Yepes konta bolje, Bonera je ove sezone pozitivno iznenadio, treba se nadati da će Acerbi napredovati i uspijeti se nametnuti prvom sastavu. Mislim da su Zapata i Bonera trenutno formom naši najbolji stoperi,Acerbi je jednu stepenicu niže.Yepes nas je skoro koštao igrača manje onim mesarskim startom na Hulka.

Inače što se tiče Zenita:Abbiati je bio sjajan, istina kriv je za gol, ali iskupio se. Abate rekao bih toplo-hladno jer na trenutke je Hulka zaustavio, a na trenutke ispao smiješan i gurnuo ga je rukama u šesnaestercu što je komotno mogao biti penal. Stoperi su bili dobri osim one akcije kod Hulkovog gola kada su ispali. To je bilo pred kraj poluvremena pa smatram da je to do nedostatka koncentracije. Antonini je Antonini.Ne zna, ali se trudi.
Vezni red:Montolivo proigrava obranu i golmana, a ne napadače.Boateng na 100 poteza napravi dva dobra i 98 loših. Emanuelson IZVRSTAN,De Jong izvrstan donio je prijeko potrebnu čvrstinu mislim da će biti još bolji.
El Shaarawy i Bojan su isto bili dobri šteta za Bojanovu šansu. Oni moraju biti u napadu po meni stalno jer se dobro nadopunjuju i otvaraju se za prijem lopte.
Reply
nije kalla dragi moji pesimist....kalla je realist....
Reply
Ma nek su se potrosili sa Zenithom, pa neka trče i rade za svoje novce! Kako Juve moze sa istom ekipom igrat svaka 3 dana.

Gospodo MM Big Grin, ne svađamo se, samo se raspravlja o Milanovoj igri. Smile A za mene je ova ekipa i igra, i vođenje ekipe i sve skupa toliko tužno da nemam riječi. Je Zenit dobar i ima dobre igrače, ali od svih jakih ekipa Zenit je NAJGORI. Pa oni su pred raspadom os svađa i svega sto se tamo događa. ( Ali Hulk je opaka igračina! A Witsel 5 puta precijenjen.)

Montolivo me najvise razocarava jer sam od njega nesto ocekivao a on igra kao baba. Na kornerima mu svaki puta igrač pobjegne, ne moze pas odigrat, trčat, nista... De Jog nije kriv za neke stvari, on svoje razbijanje odigra ok. Isto tako Boa, on bi morao raditi ono sto rade Marchisio i Vidal, a on se seta po centru i smišlja kako ce zabit gol pa da bude zvijezda malo. Kome smo mi dali br. 10 covjece...Huh

Krkić mi je ok, krece se dobro i moze uno uciniti za Milan. A i MLAD JE JOS, makar to cudno zvuci za njega. Po meni je on vrlo, vrlo jak igrač. I imam osjecaj da kad bi mu se dala prava sansa da bi nam bio vrlo koristan. Pazzo moze nazad u merdu, takvu neku facu i ima. Jeste vidili kako slavi gol koji nije zabio? HAHAHA!

Ova sezona nije za sekiranje, bit ceo 6,7,8 i ok. Nema veze, samo da nastave nagodinu s par novih igrača i jednim dobrim trenerom. I ako je moguce nekim investitorom parem parcijalno.

Ugl Inter igra danas i to vani, i mislim negdje daleko, to je dobro za derby.

Od Lp jucer, gledao sam Dortmunt! Kako oni igraju! Ajd nabrojte iz glave 5 igrača njihovih? Psss... To je trening i momčad! Ubili City. Mancini ko Mancini. I jos, Kaka' bio najbolji u Madridu. Nama bi dosao kao voda sad takav igrač!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
weidenfelder, hummels, götze, reus (za kojeg jebem Galliania retardiranog, 7 mil. je kostao taj igracina), lewandowski, blazikovski, i nevjerovatno me iznenadio onaj turcin gundogan. pa covjece ne vjerovatno sta ta momcad radi. A kome ide zasluga? Jürgen (be)Klopp(t) Za mene ikona kao trener. Zna tacno sta zeli i kako to da napravi. Ako igrac ne igra (sto je kod njega ne moguce, jer svakom da zadacu) odma mu na terenu objasni sta grijesi i sta treba radit. Ako mu ekipa ne igra odma nadje da kontrira. Znaci svaka cast. Tako se radi trenerski posao, a ne stajat pored imat teleci pogled i vikat "aiutalo, aiutalo". Nema Allegri pojma sa fudbalom. Moze trenirat nizerazredne klubove, ali Milan je prevelik zalogaj za njega.
Danas svako zna igrat fudbal. I kazem ti da imamo barem normalnog trenera, mi bi konkurisali za prvu poziciju. Nije tesko od ovog tima napravit nesto dobro. Npr. Bojan obavezno na instrukcije kod Pippa jer mu je zavrsnica prelosa, Pazzini obavezno kod Galliania: il ces trcat i kretat se, ili rezanje ugovora. Pa jebote koji mu je k...??? Robinho nek prestane driblat, posta je novi cirkusant Ronaldinho: daj meni loptu da malo driblam.
I dejo, meni ono nije ni zuti za Yepesa. Jarane ima covjek pravo, pa isao je na loptu i izbio je loptu. Nije on kriv sto je zakacio igraca. Pa Abate je izvalio onog Parminog igraca na prosloj tekmi kad mu je s ledja izbio loptu u aut.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(10-04-2012, 01:19 PM)mrki Wrote: Ma nek su se potrosili sa Zenithom, pa neka trče i rade za svoje novce! Kako Juve moze sa istom ekipom igrat svaka 3 dana.

Gospodo MM Big Grin, ne svađamo se, samo se raspravlja o Milanovoj igri. Smile A za mene je ova ekipa i igra, i vođenje ekipe i sve skupa toliko tužno da nemam riječi. Je Zenit dobar i ima dobre igrače, ali od svih jakih ekipa Zenit je NAJGORI. Pa oni su pred raspadom os svađa i svega sto se tamo događa. ( Ali Hulk je opaka igračina! A Witsel 5 puta precijenjen.)

Montolivo me najvise razocarava jer sam od njega nesto ocekivao a on igra kao baba. Na kornerima mu svaki puta igrač pobjegne, ne moze pas odigrat, trčat, nista... De Jog nije kriv za neke stvari, on svoje razbijanje odigra ok. Isto tako Boa, on bi morao raditi ono sto rade Marchisio i Vidal, a on se seta po centru i smišlja kako ce zabit gol pa da bude zvijezda malo. Kome smo mi dali br. 10 covjece...Huh

Krkić mi je ok, krece se dobro i moze uno uciniti za Milan. A i MLAD JE JOS, makar to cudno zvuci za njega. Po meni je on vrlo, vrlo jak igrač. I imam osjecaj da kad bi mu se dala prava sansa da bi nam bio vrlo koristan. Pazzo moze nazad u merdu, takvu neku facu i ima. Jeste vidili kako slavi gol koji nije zabio? HAHAHA!

Ova sezona nije za sekiranje, bit ceo 6,7,8 i ok. Nema veze, samo da nastave nagodinu s par novih igrača i jednim dobrim trenerom. I ako je moguce nekim investitorom parem parcijalno.

Ugl Inter igra danas i to vani, i mislim negdje daleko, to je dobro za derby.

Od Lp jucer, gledao sam Dortmunt! Kako oni igraju! Ajd nabrojte iz glave 5 igrača njihovih? Psss... To je trening i momčad! Ubili City. Mancini ko Mancini. I jos, Kaka' bio najbolji u Madridu. Nama bi dosao kao voda sad takav igrač!

otisli sa rezervama...i nisu isli autobusom....to je sve par sati avionom....
Reply
Sad mi je nešto palo na pamet. Recimo da u nekoj ljepšoj budućnosti Milan zadrži Faraona i dovede Stevana Jovetića. I obojica budu jako produktivni u napadu. Kako bi ih trebali zvati?SS napad (Stephan i Stevan) ili SF napad (Stevan i Faraon)?
Reply
(10-04-2012, 04:32 PM)dejo Wrote: Sad mi je nešto palo na pamet. Recimo da u nekoj ljepšoj budućnosti Milan zadrži Faraona i dovede Stevana Jovetića. I obojica budu jako produktivni u napadu. Kako bi ih trebali zvati?SS napad (Stephan i Stevan) ili SF napad (Stevan i Faraon)?

Jovetic ja vec potpisao za City, tako da o tome mozemo samo mastati...
Reply