10-12-2012, 12:54 PM
(This post was last modified: 10-12-2012, 12:57 PM by ensar7.)
(10-12-2012, 11:17 AM)huss Wrote: http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Mi...4452.shtml
Ako je ovo istina, nek odmah prodaju tih 30% dionica, jer ocito se ne moze drugacije u danasnjem fudbalu. A kako je napisala ova novinarka na kraju clanka, Berluskoni nije naviko da igra sekundarnu ulogu u fudbalu. Zato mislim da ce nesto biti od ovog, pogotov kad to povezemo s njegovom opsesiom Guardiolom i C. Ronaldom. Mada ja licno ne bi volio da ovaj drugi ikad doje u Milan, pa taman kad bi imali novca za bacanje.
jarane bio sam na El Clasicu sad u nedelju, i mogu ti rec, kolko god mi njega (ne)volili, mali je cudo. Znaci ne vjerovatno ga je gledat uzivo i kako se krece. Pa nije ni cudo da je 2 puta potpuno usutio Nou Camp. Znaci cijela Barcelona ga ne mrzi, vec ga se boje kao nocne more. On sam je nosio Real. Bilo da je lijevo ili desno, uvijek se vrati do srednje linije, i odatle pocinje svoje utrcavanje, dobro gleda prostor i igraca s loptom. Znaci on u paru s Patom i Sharawiem bi bilo odlicno. Odavno nisam gledao bolju i interesantniju utakmicu. Cudo je od igraca. I zasluzio je zlatnu loptu ove godine.
A sto se tice Pata, hehe jarane, Pato je zmaj za ove. Gledao sam ga protiv Intera (3:0), i onom brzinom kojom on starta i protrci igrace, covjece hehehe znaci ni CR7 nije onako brzo starto u nedelju.
da napomenem, da me nebi neko lose shvatio: zmaj u smislu trcanja, znaci brzine kojom trci. Sve ostalo je Pato cista 0. Mislim da je to jedini igrac, za ove koji prate FM, koji ima trenutni ability veci od potencijalnog hahahaha nadam se da ce doc sebi i skontat igrat fudbal, a ne ganjat bolnicarke
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ronaldo je cudo. Kao i Mesi. Neverovatno ih je gledati i na TV-u, a bas ti zavidim jer si imao priliku da gledas uzivo!
Koliko kosta karta?
Ja pokusavam ovde da dodjem do karte za Arsenal, a da kosta ispod 50 funti. Tesko...
Inace, ne bih voleo da dodje Ronaldo. Niti bilo ko tako skup. Za cenu njega se moze napraviti ceo tim, a sam Ronaldo bez obzira na genijalnost ne moze protiv 10 igraca. Videli smo Portugal na evropskom.
Gledao sam i ja Ronalda uživo da se pohvalim
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Klet cete se vi opet u Pata, zapamtite moje rjeci  )
10-13-2012, 10:04 AM
(This post was last modified: 10-13-2012, 10:06 AM by MIRZA.)
Šta ovo fazon sad ko je više puta gledao C.Ronalda xD
Šta gled'o, pod*ebavao ga u Zenici 2x
(10-13-2012, 01:57 AM)Rosson3r Wrote: Klet cete se vi opet u Pata, zapamtite moje rjeci )
Ili ćemo ga kleti ili se kleti u njega treće nema. 
Nadam se da si ti u pravu, a ja da griješim. Za mene je on već propao slučaj. Imao je potencijal, ali sada može biti samo nešto uznad prosječan igrač.
"Videli smo Portugal na evropskom."
daj o cemu ti izvukli su penale sa prvakom (svaki spanjolski igrac bi se usetao u portugalskih prvih 11, cak i oni na klupi) a vs svaba su na sricu izgubili
ronaldo... messi... falcao....... otkad ja pratim nogomet ovoliko kvalitete u napadu nikad nije bilo ni blizu, je da malo fale buffon, maldini, nesta itd ali ovo je ludnica kakva je trenutno kvaliteta igrača
10-13-2012, 12:04 PM
(This post was last modified: 10-13-2012, 12:06 PM by MEMO.)
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...VnpB_BkyKA#!
Ne znam kako bi opisao genijalnost snalazenja ovog napadaca u sesnaestercu! Kakva jebena igracina!!!
Kad vec spominjete Pata, apsolutno sam razocaran tim igracem, ali s obzirom kakve predispozicije on ima i s obzirom kakve je utakmice znao odigrat ja se iskreno nadam da ce on doci na svoje i pokazati kakav je igrac. Ali vrijeme prolazi, njegova maldost ode, najbolje godine su pred njim, ako u iduce dvije sezone ne bude u top 10 napadaca na svijetu onda se bojim da ce on ostati upamcen samo kao jedan propali megatalent.
Jebli vas i Ronaldo i Messi, ja sam gledao Ibru uzivo.  ))
Taj iz Santosa mi djeluje ODLIČNO, s obzirom na ono sto sam ja vidio. Moze igrati i cisto u sredini, desno, lijevo... Samo neka Binho pokupi stvari i proglasi i Milan klubom gdje NIJE USPIO. Totalno bez veze igrač.
Silvio neka proda jer ovako nema smisla. Vec je napravio previše štete. Da je prodao na vrijeme mogli smo jos imati Ibru i Thiaga. Ovako ce on dio love uzeti sebi, platiti za Guardiolu i Arapi ce malo jos ubaciti za kojeg igraca i evo Silvio heroj... Malo gadljivo ali u modernom nogometu tako stoje stvari sada.
Uopce ne zelim Ronalda u Milanu. Super igrač i sve to, ali ne želim da on igra za moj Milan. KAda bih mogao birati jedno pojacanje od te love uzeo bih Falcao-a. Takvog igrača nismo imali od Batistute ili Bergkampa, Vieria itd.
I ne bih se složio da nikada nije bilo ovakvih napadača. Pa nekada su u isto vrijeme igrali Henry, Trezeguet, Ibra, Vieri, Pippo, Baggio, Klinsmann. RONALDO FENOMENO, Šuker, Rvaldo itd., itd.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(10-12-2012, 06:03 PM)maharaja Wrote: Ronaldo je cudo. Kao i Mesi. Neverovatno ih je gledati i na TV-u, a bas ti zavidim jer si imao priliku da gledas uzivo!
Koliko kosta karta?
Ja pokusavam ovde da dodjem do karte za Arsenal, a da kosta ispod 50 funti. Tesko...
Inace, ne bih voleo da dodje Ronaldo. Niti bilo ko tako skup. Za cenu njega se moze napraviti ceo tim, a sam Ronaldo bez obzira na genijalnost ne moze protiv 10 igraca. Videli smo Portugal na evropskom.
od 90 € pa na dalje. moja je kostala 100€, a tip trazio 600€za 2 karte. uspio sam spustit na 400€ i usao  Al stvar je da sam dosao 2 sata ranije pred stadion, i trazio karte. Ima preprodavaca, i moze se nac karte, al moras platit  Al vjeruj mi, vrijedi svaki euro  El Clasico je stvarno car nogometa.
Ma ja bi i Ronalda i Falcaa. Ali nece bit nista ni od jednog ni od drugog. Nemamo mi para za njih
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-14-2012, 07:52 PM
(This post was last modified: 10-14-2012, 07:54 PM by Red and black fan.)
Eto, kada čovek može skočiti sa 39 000 metara i pronaći Ramosovu loptu, zašto i mi ne bi izborili neko od prva 3 mesta u ligi, pa i više od toga?  .
|