10-22-2012, 07:30 PM
(This post was last modified: 10-22-2012, 07:31 PM by dejo.)
(10-22-2012, 05:29 PM)kalla1899 Wrote: (10-22-2012, 03:56 PM)dejo Wrote: Sad sam i ja krenuo čitati o tom Niangu, kako će na transfer listu u siječnju. Nisam uopće iznenađen, on nije imao potencijal da dođe u Milan. Nisam ga gledao priznajem, ali kad čujem o nekakvom 17-godišnjem Francuzu afričkih korijena odmah ga križam. Zašto?Pa jer su dvije opcije moguće:ili ima 30 godina, a na papiru piše 17, ili je jednostavno proizvod medija i loših procjena scouting službe. Nije ni teško nekom menadžeru prodat priču, a Milan je danas dovoljno očajan da je popuši.
MajiTZ pa šta nije ova formacija bila protiv Zenita..to je dobro funkcioniralo...
Mrki ispalo je balkanski ali zato jer sam ful bijesan na te splačine koje servira Berlusconi.
Jedan primjer iz NFL-a:Carolina startala 1-6 i danas čitam general manager dobio pedalu jer nije dobro obavljao svoj posao, nije dobro procjenio igrače na draftu itd.,
Milan pak funkcionira kao obitelj što je u više navrata isticano. Zato Braida i Galliani neće nikad dobit nogu dokle god je Berlusconi predsjednik.Ali da citiram Igora Štimca:"Valjda će i priroda učinit svoje, pa neke ljude više nećemo gledati na nekim pozicijama" ma super je funkcionirala.....da nije fasist ima utakmicu karijere primili bi 7 komada....super je funkcionirala...
gledaj, ja se ne bavim što bi bilo kad bi bilo...što bi bilo da je Scott Norwood pogodio field goal 3 sekunde prije kraja superbowla 1991?
što bi bilo da je talijanska vojska u Prvom svjetskom ratu probila front na Soči i ostvarila svoje planove o zauzimanju Rijeke i Pule?
što bi bilo da je Ševa zabio Dudeku u 119. minuti istanbulskog finala?
Već ove tri situacije pokazuju koliko je bespredmetno govoriti o tome što bi bilo kad bi bilo....
Ja mislim da je funkcioniralo, istina nije cijelu utakmicu, ali kad je funkcioniralo Milan je zabijao i kontrolirao igru pa makar i 35 minuta cijele utakmice, ali i golman je dio igre i meni nije sramota što je Abbiati imao izvrstan dan, ja brojim te bodove jer 3 boda vrijede jednako dobio ti 5-0 ili 1-0 ili 3-2 čak i kada ti je golman bio najbolji na terenu.
(10-22-2012, 04:00 PM)ensar7 Wrote: nece vam nikad igrat mexes - zapata odbranu. Panchina di merda ne vjeruje tom paru. Njemu treba Bonera ili Yepes, i drugu poziciju bira izmedju Yepes/Acerbi/Mexes/Zapata.
Nazalost par Mexes - Zapata je izabran najbolji defanzivni par na milannews.it od strane clanova, ali nas kreten u to ne vjeruje. On ima svoje neke ideje u glavi. Njemu je Bonera Bog i Batina!
Zato, djabe pisemo sastav za tekmu, kad to i ovako Allegri sastavi po sebi nekom sistemu. Evo razmisljam da napravimo kladionicu na ovom forumu: sastav za slijedecu tekmu. Po meni izvodljivo, posto u ovoj ekipi nije bitno kolko si dobar i kako si dobro odigrao, vec kako je Alegretto taj dan nadrkan ili napusen. Drugo objasnjenje nemam zasto se stavlja najspori odbrambeni par protiv brzog Laziovog napada. Ili zasto se gura Nocerino i Boateng od prve minute, a nisu pokazali nista, da bi se igraci koji su se namucili i pokazali da vrijede na terenu ostavili na klupi. I naravno stim se promjenio nas sistem igre, posto je on nesposoban da stvara taktike, i zbog toga je se trebao drzat jedne jedine koja je uspijela ove sezone.
Ensar ruku na srce, Mexes igra katastrofalno i za mene Acerbi i Zapata su ispred njega....
 MILANO SIAMO NOI!!!!
10-22-2012, 08:23 PM
(This post was last modified: 10-22-2012, 08:24 PM by kakabanja.)
(10-22-2012, 07:30 PM)dejo Wrote: (10-22-2012, 05:29 PM)kalla1899 Wrote: ma super je funkcionirala.....da nije fasist ima utakmicu karijere primili bi 7 komada....super je funkcionirala...
gledaj, ja se ne bavim što bi bilo kad bi bilo...što bi bilo da je Scott Norwood pogodio field goal 3 sekunde prije kraja superbowla 1991?
što bi bilo da je talijanska vojska u Prvom svjetskom ratu probila front na Soči i ostvarila svoje planove o zauzimanju Rijeke i Pule?
[undefined=undefined][undefined=undefined]što bi bilo da je Ševa zabio Dudeku u 119. minuti istanbulskog finala?[/undefined][/undefined]
Već ove tri situacije pokazuju koliko je bespredmetno govoriti o tome što bi bilo kad bi bilo....
Ja mislim da je funkcioniralo, istina nije cijelu utakmicu, ali kad je funkcioniralo Milan je zabijao i kontrolirao igru pa makar i 35 minuta cijele utakmice, ali i golman je dio igre i meni nije sramota što je Abbiati imao izvrstan dan, ja brojim te bodove jer 3 boda vrijede jednako dobio ti 5-0 ili 1-0 ili 3-2 čak i kada ti je golman bio najbolji na terenu.
(10-22-2012, 04:00 PM)ensar7 Wrote: nece vam nikad igrat mexes - zapata odbranu. Panchina di merda ne vjeruje tom paru. Njemu treba Bonera ili Yepes, i drugu poziciju bira izmedju Yepes/Acerbi/Mexes/Zapata.
Nazalost par Mexes - Zapata je izabran najbolji defanzivni par na milannews.it od strane clanova, ali nas kreten u to ne vjeruje. On ima svoje neke ideje u glavi. Njemu je Bonera Bog i Batina!
Zato, djabe pisemo sastav za tekmu, kad to i ovako Allegri sastavi po sebi nekom sistemu. Evo razmisljam da napravimo kladionicu na ovom forumu: sastav za slijedecu tekmu. Po meni izvodljivo, posto u ovoj ekipi nije bitno kolko si dobar i kako si dobro odigrao, vec kako je Alegretto taj dan nadrkan ili napusen. Drugo objasnjenje nemam zasto se stavlja najspori odbrambeni par protiv brzog Laziovog napada. Ili zasto se gura Nocerino i Boateng od prve minute, a nisu pokazali nista, da bi se igraci koji su se namucili i pokazali da vrijede na terenu ostavili na klupi. I naravno stim se promjenio nas sistem igre, posto je on nesposoban da stvara taktike, i zbog toga je se trebao drzat jedne jedine koja je uspijela ove sezone.
Ensar ruku na srce, Mexes igra katastrofalno i za mene Acerbi i Zapata su ispred njega.... Karleto bi imao 3 titule kao trener i dvije kao igrac, sa Milanom.  
10-22-2012, 10:28 PM
(This post was last modified: 10-22-2012, 10:30 PM by kalla1899.)
moja poanta je bila da su nam kad smo igrali s tom taktikom...da su nas unakazili...stvorili su milijun cistih sansi koje je obranio fasist....samim time ta taktika nije funkcionirala....
uostalom...zasto se zivcirate na igre milana?
ako gallijania i silvija boli kurac(svojim djelima to pokazuju) zasto bi se ja zivcirao?
Evo sad gledam opet ovaj vikend koja je to igračina Džeko. Nije Ibra kao sto su neki govorili, i nikad nece biti, ali nitko nije Ibra! A Dzeko stalno hoce igrati prvih 11, sto se nece dogoditi dok je Mancini tamo sa Tevezom i Aguerom + Balotelliem koji je talijan.
Dzeko je Milanista i to okorjeli, i neka ga ti Arapi uzmu ako uđu u klub. Takav moderan br. 9 uz Shaarawya i funkcionirao odlicno! Nikakav bolesnik Balotelli itd.
KAd smo kod Nianga, i drugi mega potez po imenu Pazzini je bio genijalan! Dati Merdi 7 mln + Cassana za taj škart od igrača! Za 7 mln su mogli uzeti poštenog lijevog beka!!! MA mogli su uzet 3 igrača iz 1 Hrv. lige i jedan bi bio bolji od Antoninia!
I da, Mexes - Zapata je najbolji duo.
I što se mene tiče ( u onoj prici "da sam ja trener" ) od sada bi se ravnopravno borili De Sciglio i Abate za desnog beka prvih 11. Jer Abate nije NICIM pokazao da zasluzuje prvih 11. Svaki pravi špic od njega radi majmuna. Vec i ja znam da nama treba uci između beka i stopera i eto gola...
P.S.
Strootmann zabio 2 za PSV. Kao sto sam govorio za Hernanesa kazem i za ovog lika. Bit ce legendarni srednji vezni jedne velike ekipe i kapetan Nizozemske. Nadam se Milana! VEliki potencijal.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
10-23-2012, 08:56 AM
(This post was last modified: 10-23-2012, 08:59 AM by Maji_TZ.)
(10-23-2012, 06:20 AM)mrki Wrote: Evo sad gledam opet ovaj vikend koja je to igračina Džeko. Nije Ibra kao sto su neki govorili, i nikad nece biti, ali nitko nije Ibra! A Dzeko stalno hoce igrati prvih 11, sto se nece dogoditi dok je Mancini tamo sa Tevezom i Aguerom + Balotelliem koji je talijan.
Dzeko je Milanista i to okorjeli, i neka ga ti Arapi uzmu ako uđu u klub. Takav moderan br. 9 uz Shaarawya i funkcionirao odlicno! Nikakav bolesnik Balotelli itd.
KAd smo kod Nianga, i drugi mega potez po imenu Pazzini je bio genijalan! Dati Merdi 7 mln + Cassana za taj škart od igrača! Za 7 mln su mogli uzeti poštenog lijevog beka!!! MA mogli su uzet 3 igrača iz 1 Hrv. lige i jedan bi bio bolji od Antoninia!
I da, Mexes - Zapata je najbolji duo.
I što se mene tiče ( u onoj prici "da sam ja trener" ) od sada bi se ravnopravno borili De Sciglio i Abate za desnog beka prvih 11. Jer Abate nije NICIM pokazao da zasluzuje prvih 11. Svaki pravi špic od njega radi majmuna. Vec i ja znam da nama treba uci između beka i stopera i eto gola...
P.S.
Strootmann zabio 2 za PSV. Kao sto sam govorio za Hernanesa kazem i za ovog lika. Bit ce legendarni srednji vezni jedne velike ekipe i kapetan Nizozemske. Nadam se Milana! VEliki potencijal.
Ma Dzeko je masina...ono sto je najvaznije da je u glavi tj psihicki odlican...Mancini mu bukvalno neda da igra al on to ne jebe zabija svaki 60 min...ne igra uopste nesto puno a prvi strjelac ekipe...
Da Milanista je citav zivot ali Juve je tu opasno zagrizao njima bas nedostaje jedan takav igrac....bez tih nekih novih ulagaca u klub nema sanse, medjutim sa Arapima i mozda ...
Sto se tice Strootman on je fantastican.... Van Bommel ga pokusava nagovoriti da predje u Milan i Braida ga je par puta gledao i stupili su u kontakt sa Psv i managerom...medjutim sad se tu naravno pojavio Real...ko nije gledo nek samo vidi na youtube...visok jak brz prodoran i dobar sut...pravi moderni igrac u vezi....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
hernanes dzeko bale sve su to bile igrace koj e Leonardo volio u svoj tim ali .... Leonardo uomo di merda :/
(10-23-2012, 11:40 AM)DUCO Wrote: hernanes dzeko bale sve su to bile igrace koj e Leonardo volio u svoj tim ali .... Leonardo uomo di merda :/
i to još dok su svi zajedno vrijedili 20 milijuna eura, sada svaki vrijedi 40
 MILANO SIAMO NOI!!!!
U Gazzetti je Allegri izjavio kako se već tjedan dana nije čuo sa predsjednikom bez obzira što mu je klupa sigurna. To znači da je trebao dobit nogu ali Milan nitko ne želi preuzeti pa drže njega. Nekakva moja pretpostavka
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Pa išli su da se dogovaraju sa Pepom pa ih je odjebao, nisu se ni potrudili da sakriju to. Planiraju već neko vreme da kada nadju dobro rešenje odjebu Alegrija, ali s obzirom kakve rezultate redja možda ga uskoro zameni bilo ko.
A naš skauting je odlaskom Lea potpuno propao. Vidi ti to, nemamo novac a ni dobar skauting. Pa kakvu bismo ekipu?
10-23-2012, 08:51 PM
(This post was last modified: 10-23-2012, 08:53 PM by Tiziano Crudelli.)
Kako sam skontao Alegria sutra bi mogao krenuti naprijed sa Bojanom ispred Pato i Pazzini !!
|