Milanezi s Balkana
Ma nije niko reko da je zabranjeno spominjat druge utakmice, ali nasladjivat se sad kao "gledam pravi fudbal" je pomalo glupo. Niko nikog ne tjera da navija za Milan. Kome se gleda "pravi fudbal" u vidu Reala, City-a ili PSG-a, ima tamo njihove forume pa nek razmjenjuje misljenja s njihovim clanovima. Forum je jedan vid konverzacije, a sta ja da odgovorim nekom ko napise da uziva u utakmici BVB-Real?? Mogu samo da mu napisem, ono sto sam vec, da mi je glupo i smijesno o tome raspravljat na ovom forumu. Eto to je moje misljenje Wink
Reply
(10-24-2012, 11:25 PM)Red and black fan Wrote: Svaka tebi čast ako ne uživaš u dobrom fudbalu.
Nego zašto bi bilo zabranjeno spominjati druge klubove na ovom forumu? Nisu to neki dugački postovi, spomene se tu i tamo neka dobra utakmica ili prilikom diskutovanja. Ako ti se ne svidja zaobidji tih par rečenica.

Smeta kontekst u kojem se spominju.

Vjerujem da vi to spominjete jednostavno iz neke ogorčenosti prema Milanu. Ali to nije ok.

Nisam neki extra nabrijani navijač Milana kao neki ovdje koji su baš hardcore Milanezi, ali i meni smeta da vidim kako se omalovažava naš tim. Svi smo mi svjesni da igramo očajno, ali tim se voli i kad vodi i kad gubi, nemojte nam barem takvim komentarima dodavati sol na ranu.
Reply
Kazu da ce Rijkaard biti sljedeci trener. Sretno mu bilo s ovim invalidima bez duha. Ali da smo za biti 15. u serie a, nismo.

Neka mu dovedu jednog tog stopera i jednog veznog na zimu i onda prodajte klub stoko pohlepna!

Gledao sam 60 min tekme, od 30 - kraj. Muka.

De Sciglio bi MOZDA mogao bit dobar igrac ali mi je malo spor. Sharaawy se jedini trudi, Pato pickica, De Jong nedostajao, Monto ne moze sam... Acerbi je kanta. Constant ni ne znam tko je i ne zelim, a Allegri nema blage veze. Apsolutno nikakve veze. On uopce vise ne zna sto radi. zadnjih 4 utakmice igrali 3 formacije, hahaha! jebote...

Samo da prođe ova godina i nadamo se da ce nagodinu netko odluciti da ovo vise ovako ne ide. Nemam rijeci. Nismo 3 pasa mogli odigrati.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(10-24-2012, 11:35 PM)DUCO Wrote: Hail Borusia !!! kako su odigrali .. Germany football Rulzzzzzzz

E ovo je već pretjerano Angry
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=94453 daj Galliani goni se u pičku materinu zajedno sa cijelom nesposobnom upravom i ovim ljubiteljem anemičnih igrača!!!! AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(10-24-2012, 11:38 PM)MIRZA Wrote:
(10-24-2012, 11:25 PM)Red and black fan Wrote: Svaka tebi čast ako ne uživaš u dobrom fudbalu.
Nego zašto bi bilo zabranjeno spominjati druge klubove na ovom forumu? Nisu to neki dugački postovi, spomene se tu i tamo neka dobra utakmica ili prilikom diskutovanja. Ako ti se ne svidja zaobidji tih par rečenica.

Smeta kontekst u kojem se spominju.

Vjerujem da vi to spominjete jednostavno iz neke ogorčenosti prema Milanu. Ali to nije ok.

Nisam neki extra nabrijani navijač Milana kao neki ovdje koji su baš hardcore Milanezi, ali i meni smeta da vidim kako se omalovažava naš tim. Svi smo mi svjesni da igramo očajno, ali tim se voli i kad vodi i kad gubi, nemojte nam barem takvim komentarima dodavati sol na ranu.

Iz kakve sam ogorčenosti spomenuo? Samo sam rekao kako je grupa jaka i da su Ajaks i Borusija prijatno iznenadili, spomenuo Milan u toj rečenici nisam. Zabranjeno pohvaliti drugi klub? Nisam znao. Ja sam gledao samo Milan večeras i šta mene mešaš tu.

@DUCO hahahaha care!
Devilcool
Reply
Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.

"Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.

"Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(10-25-2012, 12:37 AM)Red and black fan Wrote:
(10-24-2012, 11:38 PM)MIRZA Wrote: Smeta kontekst u kojem se spominju.

Iz kakve sam ogorčenosti spomenuo? Samo sam rekao kako je grupa jaka i da su Ajaks i Borusija prijatno iznenadili, spomenuo Milan u toj rečenici nisam. Zabranjeno pohvaliti drugi klub? Nisam znao. Ja sam gledao samo Milan večeras i šta mene mešaš tu.

@DUCO hahahaha care!

Pogledaj komentare prije ovog tvog kojeg sam citirao.
Razlog zašto sam tebe citirao je taj što si ti pitao zašto je zabranjeno spominjati druge klubove. I opet niko nije rekao da je to zabranjeno. Nego smeta kontekst na koji je Ensar to napisao (što sam napisao i u prvoj poruci)
Reply
(10-25-2012, 02:26 AM)Maji_TZ Wrote: Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.

"Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.

"Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.
nekako mi je poznat ovaj komentar, jesam li ga negdje prije pročitao ? Huh
Reply
http://net-media.tccstatic.com/storage/m...27496.jpeg
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(10-25-2012, 02:26 AM)Maji_TZ Wrote: Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.

Ja ne znam da li smo Alegri i ja gledali istu utakmicu. Malaga nas je bukvalno ponizavala 65 minuta dok nisu dali gol. Nismo mogli da predjemo centar. Nismo mogli 3 pasa da sastavimo bez da nam uzmu loptu. Nismo imali bukvalno nikakvu igru! Ne znam na kojih 5,6 dobrih situacija on misli? Tek posle primljenog gola smo presli centar. A i tada nismo imali sredinu terena, nego smo akcije pravili na kontru i brzinu, pa ako Saravi ubode, super.

Cak i kad su dali gol, Malaga je igrala bolje od nas i stvarala sanse.

Ovo sto Alegri prica je jednostavno bullshit.
Reply