Milanezi s Balkana
(11-03-2012, 07:42 PM)kalla1899 Wrote:
(11-03-2012, 06:50 PM)dejo Wrote: triiiiiiiiii komadaaaaaa

kalla javi se kallaaaaa

waooooooo.....deremo chievo.......ufff.....prava ekipa

Neka je ušao ovaj tvoj retard Boateng i uspio izgubiti 6 lopti za 10 minuta !!!
Reply
Cak je i imbecil od Pacinija uspeo da ubode.

Odlicno vece! Svaka cast momcima. Ne zaboravite da je Kijevo imalo samo 1 bod manje od nas do veceras Smile
Reply
dobra stvar je i sta je malaga izgubila, jebote nemos vridit 70 mil eura i pobjedivat 2 miseca
Reply
(11-03-2012, 07:45 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(11-03-2012, 07:42 PM)kalla1899 Wrote: waooooooo.....deremo chievo.......ufff.....prava ekipa

Neka je ušao ovaj tvoj retard Boateng i uspio izgubiti 6 lopti za 10 minuta !!!
Boateng odigro fenomenalno ovo malo sto je uso i igro...ali BOJANHeartHeart koja lopta kod zadnjeg gola decko je genije..o Faraonu necu rjeci trosit suvisne su mali igra savrseno Smile))
Reply
Waooo! Bravooo!
Reply
Constant je odigro jako dobro na poziciji ljevog beka, to sam zaboravio napisat..
Reply
Bravo bravo bravo!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Bojan ima tehniku u kojoj je ovaj tim Milana strasno oskudan. Po meni on mora igrati svaku utakmicu od pocetka. Momak je dokazo da ima kvalitet za prvi sastav. Ako bi se jos ove spekulacije obistinile pa da uzmemo Pjanica i Balotelia, a prodamo Boatenga, Pata i Robinha (sto bi ja sad potpiso) onda bi to bio sasvim dobar sastav, dobar i za borbe za scudeto, sto trenutno mozemo samo sanjat.
Reply
"Boateng odigro fenomenalno ovo malo sto je uso i igro..."

Boze sacuvaj. Kakvih nas sve nema ovdje. Nije se sastavio s loptom i 2 suta iz, naravno, nemogucih situacija (njegov specijalitet) i, naravno, na tribine. Pod hitno ga se rijesiti.
Per aspera ad astra!
Reply
Ensare zvao sam kallu a ne tebe...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply