Milanezi s Balkana
ja sam cak tuzan nakon ove pobjede.....zasto? zato sto smo danas dokazali da se moze....ali se nije htjelo....do danas....u 14. kolu...

sramota.....
Reply
Kad ga već stalno kritikujemo red je da ga pohvalimo, bravo Alegri.
Ali su svi igrači stvarno bili na vrhuncu, stari Noćerino, Boa i Robi, Konstant najbolji na terenu, svi se trudili, trčali kao nikad ove sezone, odbrana odlično postavljena, motivacija maksimalna.
Nadam se sada kreće povratak ka vrhu, trenutno smo 8. ako se ne varam. Dve najbitnije pobede za par dana, bio je red da se malo i mi radujemo Smile .
Devilcool
Reply
ja sam odusevljen igrama nasih bekova veceras...veza noce-de jong-monti strasno izgledaju zajedno iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje...malo smo napred zakali u par situacija, ali ja sam prezadovoljan zbog 3 boda protiv sugaventusa..
Reply
Da, dobili smo ih na bokovima, jedva da su i imali centaršuteve u prvom delu. De Sciglio i Konstant odlični, ne menjati više ove bekove, dobri i napred i nazad. Vezni takodje odličan, toliko presečenih lopti, odlično odigrali odbranu, pravili kontre. De Jong grize za svaku loptu, Monto drži igru, Noće opet borben i trči dosta, ide napred. Boa napokon ličio na starog, jeste mu završnica opet mogla biti bolja ali za ono što smo navikli ovo je bilo super.
Napred smo mogli bolje organizovati kontre ali bitna je pobeda.
Devilcool
Reply
Jako sam ponosan na večerašnju partiju. Po meni igrač utakmice je Kevin Constant, ali oba beka su bila sjajna naprosto SJAJNA!!!De Jong se diže, Montolivo sjajan, Nocerino utakmica sezone, ma sjajno sjajno sjajno. Milan je odigrao herojski utakmicu. A penal nije bio valja biti fer, ali to nas je pravda nagradila za Muntarijev nepriznati gol.

Zasluge idu Allegriju. Allegri je taktički ponizio Juventus.

Ensar, odustani onda već jednom, instaliraj novog managera igraj ga dok ti oči ne prokrvare i onda se poput onog Azerbajdžanca prijavi i postani trener Milana. Čija je ovo zasluga ako ne Allegrijeva (spominjem ga jer si odustao od kluba nakon zagrljaja), jer očito je pronašao kakvu takvu formulu (za nešto više treba bolje igrače) da krene u lov za mjesto u Europi.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(11-25-2012, 10:56 PM)dejo Wrote: Jako sam ponosan na večerašnju partiju. Po meni igrač utakmice je Kevin Constant, ali oba beka su bila sjajna naprosto SJAJNA!!!De Jong se diže, Montolivo sjajan, Nocerino utakmica sezone, ma sjajno sjajno sjajno. Milan je odigrao herojski utakmicu. A penal nije bio valja biti fer, ali to nas je pravda nagradila za Muntarijev nepriznati gol.

Zasluge idu Allegriju. Allegri je taktički ponizio Juventus.

Ensar, odustani onda već jednom, instaliraj novog managera igraj ga dok ti oči ne prokrvare i onda se poput onog Azerbajdžanca prijavi i postani trener Milana. Čija je ovo zasluga ako ne Allegrijeva (spominjem ga jer si odustao od kluba nakon zagrljaja), jer očito je pronašao kakvu takvu formulu (za nešto više treba bolje igrače) da krene u lov za mjesto u Europi.

moja baba bi nakon 14 kola nasla formulu....
Reply
Covjece vi ste svi skrenili majke mi...

Prvo da kazem kako sam super sretan sto smo lopove dobili, naravno. I kako je Allegri dobro postavio, i po meni, onako kako se najbolje moglo protiv ekipe koja je dosta jača od nas.

A onda da kazem kako mi je jadno gledati Milan koji se na San Siru brani na 25m 65min... tuzno je to.

A i kad otvorimo kontru niti Boa moze dati zadnji pas, niti Sharaawy koji je odlican potenijal al mora jos napredovati u tim stvarima i odlukama u tim situacijama. Binho bio odlican dok je imao snage.

Pohvale Yešesu koji je mlatio Giovinca Big Grin i Mexesu koji je dio odlican. Constant je najbolji lijevi bek kojeg se sjecam ( jer mi je sjecanje na Sergia tako daleko da blijedi... haha. ). Dobar je. Nije top klasa neka, ali ako jos napreduje mogao bi bili odlican cak. Fizicki je vrlo jak.

De Sciglio!!!! BRAVO! Svaka cast. 20 god, a u obrani savrsen danas. Tehnicki, i u glavi isto tako. Da je jaca ekipa imao bi vise slobode. Ali bit ce i to valjda. Super igrač. Ne znam sta cemo sa Abateom?? Eto nujima Abate +5 mln i nama Veratti.

Forza Milan!

I jos da. OVO JE DOKAZ KOLIKO JE ALLEGRUI SVE KRIVO PRIPREMIO!! 13, 14 kola i cijelo ljeto, i nista se ne zna kod njega! JEbo ga Urby. Mora Berlusconi dolazi u Milenello da se malo useru i pocnu igrat nogomet.I sto prije ode to bolje!

P.S.

Boa kao špica je prijedlog Berlusconia za danas.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(11-25-2012, 11:02 PM)mrki Wrote: Covjece vi ste svi skrenili majke mi...

Prvo da kazem kako sam super sretan sto smo lopove dobili, naravno. I kako je Allegri dobro postavio, i po meni, onako kako se najbolje moglo protiv ekipe koja je dosta jača od nas.

A onda da kazem kako mi je jadno gledati Milan koji se na San Siru brani na 25m 65min... tuzno je to.

A i kad otvorimo kontru niti Boa moze dati zadnji pas, niti Sharaawy koji je odlican potenijal al mora jos napredovati u tim stvarima i odlukama u tim situacijama. Binho bio odlican dok je imao snage.

Pohvale Yešesu koji je mlatio Giovinca Big Grin i Mexesu koji je dio odlican. Constant je najbolji lijevi bek kojeg se sjecam ( jer mi je sjecanje na Sergia tako daleko da blijedi... haha. ). Dobar je. Nije top klasa neka, ali ako jos napreduje mogao bi bili odlican cak. Fizicki je vrlo jak.

De Sciglio!!!! BRAVO! Svaka cast. 20 god, a u obrani savrsen danas. Tehnicki, i u glavi isto tako. Da je jaca ekipa imao bi vise slobode. Ali bit ce i to valjda. Super igrač. Ne znam sta cemo sa Abateom?? Eto nujima Abate +5 mln i nama Veratti.

Forza Milan!

I jos da. OVO JE DOKAZ KOLIKO JE ALLEGRUI SVE KRIVO PRIPREMIO!! 13, 14 kola i cijelo ljeto, i nista se ne zna kod njega! JEbo ga Urby. Mora Berlusconi dolazi u Milenello da se malo useru i pocnu igrat nogomet.I sto prije ode to bolje!

P.S.

Boa kao špica je prijedlog Berlusconia za danas.

Brate, prvih 45 minuta smo mi bili ti koji su vršili presing a Juve jedva dolazio do 16 metra, a u drugom smo barem 20 minuta ukupno držali loptu kod sebe... Samo zameni timove i ok ti je rečenica Smile .
Devilcool
Reply
Jedva cekam sutra da vidim naslovnicu Juventusovog Tuttosport Big Grin
Reply
https://pbs.twimg.com/media/A8kwujBCIAEfwG2.png:large

hmmm....
Reply