Milanezi s Balkana
(11-26-2012, 12:21 AM)trinexx21 Wrote: Bravo ekipa odlično je da smo dobili jakog suparnika, bilo bi dobro da se apsolutno fokusiramo na ligu prvaka da napravimo što bolji rezultat tamo, možemo mi odigrat protiv bilo koga samo treba motivacije, bit će samo 7 utakmica u ligi prvaka iza nove godine i moja želja je da ih šta bolje odradimo... jebo prvenstvo oćemo li bit 4. ili 14. boli me kurac

Ih kad bi ih bilo 7 u lš... Okmilan
Devilcool
Reply
E da, nije bio penal. Upravo vidio snimku. Heh. Al zaboli me. Jos je sladja pobjeda. Ej Kalla, jebo tebe Allegri. Prestani se sprdat sa mnom ili cu te na ignore pa onda zajebavaj koliko hoces. Zivio!
Reply
Nadam se od sada pa nadalje posle Ambra prvi kapiten

[Image: 53218210151136372776937.jpg]

Devilcool
Reply
I meni se u prvi mah ucinio cist penal, pa onda da nije...ali gledo sam skoro na Sky-u nekoliko snimaka i ne mogu da budem siguran. Cinjenica je da se lopta odbija odmah prema dole. Pri takvoj brzini ne vjerujem da bi imala tu putanju da ga je udarila ravno u tijelo. Mislim da je ipak prvo okrznula ruku pa onda u tijelo i dole prema zemlji. Al jebga sudija ima sekundu da odluci i moguce su greske. Ne vjerujem da je bilo namjerne kompenzacije, jednostavno sudijska procjena. Nama je bitno da smo dobili Smile
Reply
Pozdrav svim Milanezima, pogotovo onima koji me znaju sa Blic.rs-a. Dovoljno je otvoriti bilo koju vest o Milanu, pročitate komentare i videćete me! Big Grin Elem, eto mene i ovde, nadam se da ćemo se lepo slagati! xD Danas je dobar dan za fudbal, Milan je pobedio! XD
Reply
(11-25-2012, 11:13 PM)kalla1899 Wrote: ja onoga ko velica trenera, kojemu treba 20 utakmica(LP i serie A) da nadje nacin kako motivirati ekipu......ne da ne shvacam ozbiljno nego smatram da ima ozbiljnih mentalnih problema i iskreno mi ga je zao......

Bogami dijete, meni je zao tebe ali ne mnogo. Boli me k.... za tobom kad niti si vaspitan, niti si normalan. Jebes li ti sta?

(11-25-2012, 11:26 PM)ensar7 Wrote: dejo, lrestani vise spominjat manager, jer te pocinjem shvatat kao klinca u pubertetu koji igra managera. eto ja nemam ni pojma da je izasao novi. jer ne igram to kao ti, svaki dan. ima par sedmica da nemam vremena da ga upalim. radim dijete, nemam vremena za igranje i visit na netu kao ti.

slusaj da ti ja objasnim nesto, posto vidim da si mlad i ne upucen. do prije nekoliko godina (prije 6 pa dalje) ovaj Milan je imao sistem. kad trener grijesi, onda leti sa klupe. ja se ne sijecam da je i jedan trener dobio ovoliko strpljenja od uprave kao ovan krelac. cak ni capello. a sad. da ti kazem zasto imaju strpljena. prije 10 godina da je Milan ostao bez trenera, vjeruj mi sine, mogao je da bira koga ce. nije postojao covjek koji nebi sjeo na tu klupu, ne bitno gdje je. a sta je danas? nemamo izbora jer se niko ne usudjuje da preuzme ovaj upropasteni klub. sta mislis sta bi se desilo da wenger napusti arsenal? ili heinckes bayern? letili bi za tim mjestom. a ovo? niko nas ne zeli. e pa tome nije kriv allegri, vec ovi dto su upropastili klub. prije par godina kad se igrao derby milan - juve, vip gosti su molili za ulaznicu. a vidi danas, cijeku noc samo van bastena snimaju. nikog vise ne zanimamo. a i kako ces kad su postali objekt sprdancije. pa sam sacchi je to rekao: toliko problema, izgubljeni utakmica, bodova, nikakve igre, i oni prodju ANDERLECHT i slavi se kao da su izbacili Bayerna. hahahahaha
znaci djete drago, eno tebi taj novi manager ili stari, ili uzmi si fifu, pa slavi ovaj Sjajni Milan. jer tek sad vidim da nemas pojma o istoriji ovog kluba i sta je on bio nekad.
cao

Bravo Ensare! Napokon da i ti kazes nesto pametno. Najzad si shvatio koliko je Allegriu tesko nesto vise uraditi sa Milanom kojeg niko nece. A, zasto to niko nece Milan? Ja cu ti reci (ponoviti vec peti put). Zato sto su svi svjesni da ni "konzilijij" fudbalskih strucnjaka sa igrackim kadrom Milana i raspolozenjem i voljom pijedsednika da nesto promijeni, nemoze napraviti nista vise od Allegria. Mozda, malo vise, sto, takodjer, nije nista. Uz sve ovo dodas i cinjenicu da prijedsednik prodaje i kupuje igrace bez konsultovanja sa trenerom.

Per aspera ad astra!
Reply
hvala Mecong, napokon neko da shvata Smile

penal nije bio, i sudija nije svirao. vec nasi protesti su natjetali onog ljepotana pored gola da kaze rizzoliu da je penal. hahahhahahahha znaci jedva cekam gazzettu danas kako ce lrotestovat. sto neko rece valja zajebat lopove Smile neka, ovo mi je najsladja pobijeda. pobijedili smo ih iz nepostojeceg penala hahahaha

a eobinho. udje, odigra, trudi se, allegri ga uzvede van, i ovaj na kraju utakmice uzme igrace pod ruke i ide slavit pod curvom. svaka cast.
a Pato je za mene zavrsio. zao mi je sto ne mozemo uzet neke pare za njega, nece ga niko Sad Da mu je nekako dat podrsku od strane navijaca, do kraja sezone, da krene igrat i zabijat, i onda ga dat prvoj ekipi. za mene on moze bit novi ibra, al ja ga vise ne zelim u Milanu. onako ponasanje prema klubu, fuuuj
svaka cast navijacim: "chi ha il Milan nel cuore, non chiama il procuratore"
ko ima Milan u srcu, ne zove svog agenta
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(11-26-2012, 01:38 AM)Red and black fan Wrote: Nadam se od sada pa nadalje posle Ambra prvi kapiten

[Image: 53218210151136372776937.jpg]

Koja legendarna slika a ja ju shvacam na iduci nacin: Montolivo se raduje zbog gola odn pobjede, Nocerino je trcao za suparnikom i loptom ali odustaje jer ih ne moze stici a ovaj desno mislim da je u pitanju De Jong on je bio u duelu i prepire se s pomocnikom. Hahaha. Kao da su u pitanju tri razlicite akcije Milana. Velicanstveno!
Reply
(11-26-2012, 04:12 AM)Adriano_Galliani Wrote: Pozdrav svim Milanezima, pogotovo onima koji me znaju sa Blic.rs-a. Dovoljno je otvoriti bilo koju vest o Milanu, pročitate komentare i videćete me! Big Grin Elem, eto mene i ovde, nadam se da ćemo se lepo slagati! xD Danas je dobar dan za fudbal, Milan je pobedio! XD

Hahaha, gledam ja blic s vremena na vreme, svaku vest o Milanu moraš komentarisati.
Dobrodošao Okmilan
Devilcool
Reply
Ja ne mogu da vjerujem kako vi rezite jedne na druge...sad stvarno pitanje...KOJI JE VAMA KLINAC???....samo da napisem svoje misljenje i bjezim....

Allegri...prvo poluvrijeme izvaradno takticki skoro perfektno...ko je gledo Juve-Chelski zna zasto ovo kazem...Juve jedan jedini sut u gol i to nakon cistog offside...Pressing trcanje citavo ponavljam citavo prvo pol 45min...udvanjanje na stranam i ubijanje njihovih bocnih igraca u toj taktici sa Montolivom-De Scigliom(plus Robinho) na desnoj strani i Nocerinom-Constantom(plus Faraon) na ljevoj strani...u sredini Boa citavo vrijeme ispred Pirla i ledja mu cuva De Jong...ako ista prodje Yepes i Mexes to lagano i hladno pokupe...znaci prvo poluvrijeme takticki cista 10-tka...Sciglio-Montolivo-De Jong-Nocerino-Constant ... totalno su me odusevili
U drugom bez ikakvog razloga se povlacimo i branimo 45 min taktika se mjena i ostavljamo vise sansi Juventusu, ponavljam bez ikakvog razloga...al eto pobjedi se ne gleda u zube i slazem se sa Berlusconijem pobjediti Juventus iz nepostojeceg penala jos mi je draze !!! Big Grin

Amelia...prvo pol totanlo nezaposlen, drugo sve je dobro odbranio bez nekih petljanja i unosenja nervoze...
De Sciglio...sa 20 god i neiskustvom onako da odigra najveci derbi...kapa dole...ako ovako nastavi dobili smo novog Tassotia a Abate moze vec sad da grije klupu...i gore i dole trci radi...1na1 skoro pa neprelazan...svaka mu cast...
Yepes....bas onako kako on treba da igra rutinski sa svojim godinama, glavom i iskustvom nadoknadjuje brzinu....
Mexes...dugo nisam gledo da je uvezo dvije odlicne utakmice...kako se bori na svaku loptu ide nema onog glupog ispadanja...dobar dobar
CONSTANT...igrac utakmice, 3 pogresna pasa u prvih 45 min i to je sve negativno, svaka cast od Isle i Padoina napravio je dvije budale....defanzivno totalno razvalio, neprelazan spasio gol...najbolja utakmica karijere sigurno...pravi primjer da neko kad hoce i zeli da se bori moze biti dobar i za ekipu a i sam sebi...
Montolivo...onako igra pravio kapiten...iskusno i pozrtvovano...kao da ima milion utakmica iza sebe...
De Jong...razorio im je sredinu terena...borba pozrtvovnost...samo kad je s loptom to treba poboljsat da bude bolja predaja...najbolja tekma od kako je stigao u Milan
Nocerino...konacno onakav kakv treba da bude...s onim pressingom, dizanjem publike posjetio me na Gattusa...kad izadje iz linije i zaleti se prema protivniku vuce cijelu ekipu i bas nam takav jedan treba....
Boa....takticki dobar stoji ispred Pirla i smeta mu citavu tekmu...u napadu mora boje rjesavati kontranapade jer to se od njega ocekuje...dosta bezveznih pogresaka...
Robinho...30 min je odigrao onakav kakv nama treba..disciplina na nivou....poslje toga krece njegova zajebancija i driblanje i odma pada u igri, a nema ni snage...
Faraon...prvi pravi velki derbi za njega...ulazi kao prvi strjelac bojo sam se da ne pregori ali nije...dolazi u odbranu uzima lopte, nevjerovatno pozrtvovan i puno radi za ekipu samo problem su realizacije tih kontranapada...
Flamini i Zapata...bez nekih vecih pogresaka i posebnog ucinka nismo pali nakon njihovih ulazaka...
Pazzini...kad je usao u drugom poluvremenu sve sto se od njega ocekivalo je uradio...nismo mogli zadrzat loptu dugo i onda kad je on usao odlicno se gradio i cuvao loptu bas ga je povukla publika i sto je najvaznije bori se i hoce ne kao ona mala pickica iz Brazila...

P.S.
Chi ha il Milan nel cuore, non chiama il procuratore ... Bolja poruka i jasnija za Pata nije mogla biti ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply