Pa da, očekivano, opet nismo imali ni malo sreće, medjutim sami smo krivi jer smo uzeli drugo mesto u jednoj od najlakših grupa.
Igrali smo prošle godine 4 puta sa njima i baš zbog tih mečeva verujem da ova ekipa može iznenaditi ako budu maksimalno motivisani. Opet, tu je i sudjenje zbog kojeg su nam šanse još manje ali bi ponavljanje onakvih grešaka kao prošle sezone bilo previše i zato se nadam da neće preterivati. U slučaju poraza bi se mogli okrenuti samo ligi i borbi za lš što je trenutno cilj ove sezone, tako da na ekipi nije veliki pritisak. Dobijanje Barselone bi bio ogroman uspeh i mnogo bi značio ovoj mladoj ekipi a i realno verujem da bi svaki navijač poludeo od sreće kada bi se to desilo, tako da kao i uvek verujem i nadam se pobedi.
I da, žreb je bio u potpunosti isti kao i na probi pa se tu sada pokreću razne priče...
Sul 2012 del Milan: “Secondo me è stato un bellissimo anno. Per i primi mesi abbiamo condotto il campionato perdendolo purtroppo nelle ultime 6 giornate, c’è stata una bella doppia sfida col Barça. Abbiamo cambiato in estate molto con il progetto e la squadra e ringrazio i tifosi per esserci stati vicino. Ora stiamo crescendo, siamo migliorati anche se non abbiamo ancora fatto niente. Rammarico? Quello di aver perso un campionato che avevamo vinto”.
Evo kako naš trener šampion i vođa kaze, bila je prekrasna 2012 godina, sto se njega tice.
Prvo smo izgubili scuidetto, kup i ligu prvaka. Onda smo loše krenili u ovu sezonu, prodali najbolje igrače i sada nam ide dobro kao...
Super Allegri! Nadam se da ce ti u tvoj sljedecem klubu, Reggini, isto tako super ici! MARŠ IZ MILANA smecaru!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(12-21-2012, 04:39 PM)mrki Wrote: Sul 2012 del Milan: “Secondo me è stato un bellissimo anno. Per i primi mesi abbiamo condotto il campionato perdendolo purtroppo nelle ultime 6 giornate, c’è stata una bella doppia sfida col Barça. Abbiamo cambiato in estate molto con il progetto e la squadra e ringrazio i tifosi per esserci stati vicino. Ora stiamo crescendo, siamo migliorati anche se non abbiamo ancora fatto niente. Rammarico? Quello di aver perso un campionato che avevamo vinto”.
Evo kako naš trener šampion i vođa kaze, bila je prekrasna 2012 godina, sto se njega tice.
Prvo smo izgubili scuidetto, kup i ligu prvaka. Onda smo loše krenili u ovu sezonu, prodali najbolje igrače i sada nam ide dobro kao...
Super Allegri! Nadam se da ce ti u tvoj sljedecem klubu, Reggini, isto tako super ici! MARŠ IZ MILANA smecaru!
@Mrki, ohladi malo čovječe pa zar ne vidiš da većina dežurnih mrzioca Allegria & co lagano uviđa da su stvari krenule nabolje, generalno, nemaju šta da kritikuju pa jednostavno ne dolaze na forum.. Vidiš li da ostaješ sam na ovom podforumu da tvoji isfrustrirani postovi jednostavno bodu u oči nas racionalne i normalne navijače Milana i u skladu sa tom tvojom frustracijom osobinom traženju i ispoljavanju negativnog i lošeg i kod mene izazivaju jedan vid frustracije i nerviranja ali ne prema Allegriu, ne prema Gallianiu etc. nego jednostavno prema ljudima poput tebe.. Ljudima koji slično misle i doživljavaju nogomet globalno..
Ja aktivno čitam 3 foruma u svezi sa Milanom i stvarno mogu reći da na ovome ima najviše negativnosti, tj. samo mislim ovaj podforum Milanezi sa Balkana.. Pa čemu tolika koncentracija na negativne stvari i nečije mane nije mi jasno, dajte ljudi da se okrenemo malo optimističnijim stvarima..
Od cijele današnje presice Allegria ti si Mrki izdvojio to, a po meni toliko zanimljivijih i krucijalnijih stvari je bilo ne znam fkt.. Cijenim te kao forumaša ali ne mogu te razumjeti.. :/
(12-21-2012, 04:39 PM)mrki Wrote: Sul 2012 del Milan: “Secondo me è stato un bellissimo anno. Per i primi mesi abbiamo condotto il campionato perdendolo purtroppo nelle ultime 6 giornate, c’è stata una bella doppia sfida col Barça. Abbiamo cambiato in estate molto con il progetto e la squadra e ringrazio i tifosi per esserci stati vicino. Ora stiamo crescendo, siamo migliorati anche se non abbiamo ancora fatto niente. Rammarico? Quello di aver perso un campionato che avevamo vinto”.
[undefined=undefined]Prvo smo izgubili scuidetto, kup i ligu prvaka. Onda smo loše krenili u ovu sezonu, prodali najbolje igrače i sada nam ide dobro kao...[/undefined]
Mrki pretjerao si brate slatki...
Milan je izgubio scudetto zbog povreda i ničeg drugog, pardon i zbog određenih sudačkih odluka (čitaj: Muntarijev gol)
Milan je zadnji kup Italije osvojio 2003. a prije toga kad je moj djed imao 35 godina, dakle to dovoljno govori koliko je Milan zainteresiran za to natjecanje. To je u načelu loše, ali takva je Milanova tradicija.
Milan prošle sezone nije bio ni u kakvim kombinacijama da osvoji LP, a ti sada pričaš kako je Milan to natjecanje propustio osvojiti.
Za prodaju igrača možeš krivit isključivo upravu, a ne Allegrija, kao i za roster koji su mu dali da se bakće s njime na početku ove sezone. Zato je start i bio takav kakav je, ali u zadnjih 6 utakmica je to bitno drugačije
Allegri ne samo da je okrenuo ovu ekipu za 360 stupnjeva već je pokazao kako i od prosjeka može napraviti respektabilnu ekipu.
P.S. vidiš da su Ensar i Kalla odustali, preporučujem da odustaneš i ti jer to je bolja opcija nego da se blamiraš
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(12-21-2012, 05:43 PM)Tiziano Crudelli Wrote: (12-21-2012, 04:39 PM)mrki Wrote: Sul 2012 del Milan: “Secondo me è stato un bellissimo anno. Per i primi mesi abbiamo condotto il campionato perdendolo purtroppo nelle ultime 6 giornate, c’è stata una bella doppia sfida col Barça. Abbiamo cambiato in estate molto con il progetto e la squadra e ringrazio i tifosi per esserci stati vicino. Ora stiamo crescendo, siamo migliorati anche se non abbiamo ancora fatto niente. Rammarico? Quello di aver perso un campionato che avevamo vinto”.
@Mrki, ohladi malo čovječe pa zar ne vidiš da većina dežurnih mrzioca Allegria & co lagano uviđa da su stvari krenule nabolje, generalno, nemaju šta da kritikuju pa jednostavno ne dolaze na forum.. Vidiš li da ostaješ sam na ovom podforumu da tvoji isfrustrirani postovi jednostavno bodu u oči nas racionalne i normalne navijače Milana i u skladu sa tom tvojom frustracijom osobinom traženju i ispoljavanju negativnog i lošeg i kod mene izazivaju jedan vid frustracije i nerviranja ali ne prema Allegriu, ne prema Gallianiu etc. nego jednostavno prema ljudima poput tebe.. Ljudima koji slično misle i doživljavaju nogomet globalno..
Ja aktivno čitam 3 foruma u svezi sa Milanom i stvarno mogu reći da na ovome ima najviše negativnosti, tj. samo mislim ovaj podforum Milanezi sa Balkana.. Pa čemu tolika koncentracija na negativne stvari i nečije mane nije mi jasno, dajte ljudi da se okrenemo malo optimističnijim stvarima..
Od cijele današnje presice Allegria ti si Mrki izdvojio to, a po meni toliko zanimljivijih i krucijalnijih stvari je bilo ne znam fkt.. Cijenim te kao forumaša ali ne mogu te razumjeti.. :/
Ovo za druge forume je istina, čak je i par likova komentarisalo da ne dolaze ovde jer se ljudi puno svadjaju  .
Za prošlu sezone nemam šta puno zameriti Alegriju, uzeo bi Skudeto da su okolnosti bile normalne a možda bi čak i Barsu prošao da nije bilo sudjenja u njihovu korist. Ove sezone je sam početak, bez obzira na sve, mogao da odradi malo bolje ali sada je uklopio to kako treba i ekipa igra dobro što pokazuju rezultati, s toga ga sad kriviti nema smisla. A šta li je to trebalo da kaže, da sezona nije bila uspešna, da su mu prodani najbolji igrači?
Gadi mi se ovaj Juventus! Fuj!
(12-21-2012, 10:37 PM)MEMO Wrote: Gadi mi se ovaj Juventus! Fuj!
Allegri je i za to kriv
Glavu dajem da pojedinci samo čekaju loše rezultate da bi nastavili pljuvati po timu.
Podforum nam je postao mazohistički. Oživi samo kada gubimo
|