Milanezi s Balkana
Tuzno je vidit da Robinho ne moze apsolutno nista napraviti. Nula bodova.
Reply
(01-13-2013, 10:34 PM)MEMO Wrote: Tuzno je vidit da Robinho ne moze apsolutno nista napraviti. Nula bodova.

TUZNO je vidjet da niko od nasih igraca nemoze nista napravit...Bojan koliko je dobrih poteza napravio toliko je i akcija usro svojim preseravanjima i izgiravanjem Messija..
Reply
Opet ista stvar. Zadnja minuta, slobodnjak za nas, ovaj put dalje neg protiv Juventusa neki dan i opet neke kombinacije izvodimo i na kraju ofsajd. Ja ne vjerujem sta rade oni. Zadnja sekunda ljudi moji. To mora ici nabacaj na 5m pa sta bude. Ma vidjeli ste. Ja sam zadovoljan bodom. Tko nije taj nema pojma o nogometu. Smile
Reply
Bod je najrealniji, nijedna ekipa nije ništa uradila. Većina igrača je slabo odigrala, uticao je meč sa Juveom na njih itekako. Falio je jedan pravi napadač napred, ovako smo bili potpuno bezopasni. Napad nam se sastoji iz toga da predjemo pola i krenemo da šetamo loptu sa jedne na drugu stranu dok neko ne odluči da proba nešto sam i obično izgubi loptu.
Devilcool
Reply
Legende su ovi naši. Sve prekide izvodimo kao neka ekipa iz naše druge lige ovdje...

Niang desno krilo ha? ludilo. Šta da kažem.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(01-13-2013, 10:34 PM)MEMO Wrote: Tuzno je vidit da Robinho ne moze apsolutno nista napraviti. Nula bodova.

Tužno ga je ikako vidjeti na terenu, poslije ove januarske "brazilske" epizode, ja njegan e bih ni na klupu stavljao
Reply
Kaka u Milanu na veceri sa Binhom...i izjavio da zeli da se vrati u Milan jer je tu bio najsretniji...
"To return to Milan are willing to do anything. It is not a pleasant situation for me at Real, I already gave my approval to Milan to find a solution. In Milan I lived beautiful moments of my life. "
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Povratak na San Siro sve izvjesniji
Kaka će žrtvovati visinu plaće za prelazak u Milan

Povratak Kake u Milan sve je izvjesniji. Brazilac je izjavio kako je spreman žrtvovati visinu plaće koju ima u Real Madridu kako bi se vratio na San Siro.

Kaka je nogometna ikona u Milanu i do kraja januarskog prelaznog roka mogao bi ponovo obući dres kluba u kojem je osvojio Ligu prvaka i proglašen za najboljeg svjetskog nogometaša.

Priče o Kakinom povratku u ovaj italijanski klub podgrijane su nakon što je jučer Robinho objavio fotografiju sa Kakom iz nekog od milanskih restorana.

"Nalazim se u delikatnoj situaciji. Ukoliko Madrid i Milan postignu dogovor, spreman sam se žrtvovati kako bih se vratio u Milan", kazao je Kaka.

Potpredsjednik italijanskog nogometnog kluba Milana, Adriano Galliani, odmah je odgovorio na ovu izjavu Brazilca.

"Kaka je trenutno nemoguća misija. Problem je njegova plaća, koja je previsoka", kazao je Galliani.

Situacija 30-godišnjeg Kake u španskom prvaku sve je teža. U ovoj sezoni igrao je samo 12 utakmica. Njegovim odlaskom sa Santiago Bernabeua otvorila bi se mogućnost za obnovu ugovora Cristianu Ronaldu te bi sadašnja Kakikna plaća bila preusmjerena na račun ovog Portugalca.
Reply
bez uvrede ali ja kaku ne bi ni da mi dođe u hajduk a kamoli u milan.... over30 i nije kurca odigrao otkad već... samo cekam da ga genijalni planovi treninga u milanu vrate u staru slavu
Reply
Kaka ne moze da skodi. Ionako nam je kreativnost u napadu NULA. Neka bude bar 70% onoga sto je bio nekad, i bice bolje od svega sto imamo.

Samo mi je neverovatno da mu real daje 13 miliona kako pisu mediji!
Reply